בקר בבירה guinness
החומרים: 2 ק``ג צלעות בקר מנוקה משמן וחתוך לקוביות, 4-5 כפות קמח, 4-5 שיני שום כתושות, 450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות, 2 כוסות ציר בקר או ציר ירקות, כוס בירה גינס, 2 כפות חומץ או יין אדום, 3 כפות סוכר חום, 2 כפות חרדל, רבע כף ציפורן טחונה, מלח ופלפל, זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה) הוראות הכנה: לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים. להשחים את הבשר במחבת משומנת. להוסיף את השום והבצל למחבת ולסיים השחמה. להעביר את התערובת לתבנית. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה עלאש הכיריים. לכסות ולצלות כחצישעה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, עד שהבשר רך
החומרים: 2 ק``ג צלעות בקר מנוקה משמן וחתוך לקוביות, 4-5 כפות קמח, 4-5 שיני שום כתושות, 450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות, 2 כוסות ציר בקר או ציר ירקות, כוס בירה גינס, 2 כפות חומץ או יין אדום, 3 כפות סוכר חום, 2 כפות חרדל, רבע כף ציפורן טחונה, מלח ופלפל, זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה) הוראות הכנה: לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים. להשחים את הבשר במחבת משומנת. להוסיף את השום והבצל למחבת ולסיים השחמה. להעביר את התערובת לתבנית. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה עלאש הכיריים. לכסות ולצלות כחצישעה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, עד שהבשר רך