בקר בבירה guinness

גילל

New member
בקר בבירה guinness

החומרים: 2 ק``ג צלעות בקר מנוקה משמן וחתוך לקוביות, 4-5 כפות קמח, 4-5 שיני שום כתושות, 450 גרם בצל פרוס לפרוסות דקות, 2 כוסות ציר בקר או ציר ירקות, כוס בירה גינס, 2 כפות חומץ או יין אדום, 3 כפות סוכר חום, 2 כפות חרדל, רבע כף ציפורן טחונה, מלח ופלפל, זר עשבי תיבול (פטרוזיליה, טימין, עלי דפנה) הוראות הכנה: לזרות את הקמח על קוביות הבשר מכל הצדדים. להשחים את הבשר במחבת משומנת. להוסיף את השום והבצל למחבת ולסיים השחמה. להעביר את התערובת לתבנית. להוסיף את שאר החומרים ולהביא לרתיחה עלאש הכיריים. לכסות ולצלות כחצישעה בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, עד שהבשר רך
 
פרסומת סמויה

גבירותי ורבותי קבלו את איש יחסי הציבור של החברה למשקאות קלים, שאין לו סבלנות- דבר ראשון, כי בדבר הבירה שהוא מפרסם הינו אמורים לדבר שבוע מהיום. ויש לו את החוצפה להכריז על הבירה הזו כיחידה למתכונים שנתן. בירות הן עניין של טעם והשוק שלנו מוצף בהמון מהן. מתכונים עם בירה תמיד חיממו את ליבי, במיוחד בחורף. אנשי יחסי ציבור חוצפנים. עושים לי את זה קצת פחות. עמכם הסליחה. נדאג שלא יחדרו לפורומנו עוד כאלה.
 
למעלה