בקר טוב אחים ואחיות

בקר טוב אחים ואחיות

ב"ה מודה אני לפניך מלך חי וקיים- שהחזרת בי נשמתי-בחמלה,רבה אמונתך שיהיה יום שיעשה בו רצון ה'. תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם(פרקי אבות) מי האיש החפץ חיים,אוהב ימים לראות טוב(מתוך תהילים) צדיק ה' בכל דרכיו וחסיד בכל מעשיו האל תמים דרכו(מתוך תהילים). שתהיה שבת שלום,שבת עונג ומנוחה-אמן!

1ysrat

New member
../images/Emo140.gifבוקר ניפלא !! יוחנן יד

1 "אַל יִבָּהֵל לְבַבְכֶם. הַאֲמִינוּ בֵּאלֹהִים; הַאֲמִינוּ גַּם בִּי. 2 בְּבֵית אָבִי מְעוֹנוֹת רַבִּים. לוּלֵא כֵן, כְּלוּם הָיִיתִי אוֹמֵר לָכֶם שֶׁאֲנִי הוֹלֵךְ לְהָכִין לָכֶם מָקוֹם? 3 וְאִם אֵלֵךְ וְאָכִין לָכֶם מָקוֹם, אָשׁוּב וְאֶקַח אֶתְכֶם אֵלַי לְמַעַן תִּהְיוּ גַּם אַתֶּם בַּאֲשֶׁר אֲנִי שָׁם. 4 וּלְאָן אֲנִי הוֹלֵךְ, יוֹדְעִים אַתֶּם אֶת הַדֶּרֶךְ." 5 אָמַר לוֹ תֹּאמָא: "אֲדוֹנִי, אֵינֶנּוּ יוֹדְעִים לְאָן אַתָּה הוֹלֵךְ; אֵיךְ נֵדַע אֶת הַדֶּרֶךְ?" 6 אָמַר לוֹ יֵשׁוּעַ: "אֲנִי הַדֶּרֶךְ וְהָאֱמֶת וְהַחַיִּים. אֵין אִישׁ בָּא אֶל הָאָב אֶלָּא דַּרְכִּי. 7 אִלּוּ הִכַּרְתֶּם אוֹתִי גַּם אֶת אָבִי הֱיִיתֶם מַכִּירִים. מֵעַתָּה אַתֶּם מַכִּירִים אוֹתוֹ אַף רְאִיתֶם אוֹתוֹ!"

lion 7

New member
אככ כמה מנחמים הפסוקים האלה

בערבית כתוב בתים =מעונות , הפסוקים אלה ניחמו אותי בעת אובדן אדם יקר מאד לליבי , אני מניח שהפרויקט לאכלוס מאמינים כבר מוכן למעלה אם לא מהרבה זמן , ישוע זה באמת הרבה עבורנו אנו כפויי טובה , ישוע אתה יותר יפה מכל בן אנוש , אלוהי ורבי תברך חברי הפורום אחד אחד , גם משפחותינו תתברך בך ובעמל ידך , מנע פגיעה של חיצי השטן נגדנו נגד משפחתינו בשם ישוע המשיח מול אבינו במרומים מרימים ונושאים תפילה לרוצחים מסביב , מאימים על משפחתינו יא ישוע תגן אתה בדמך תגן אתה על אחיה של בתך, ועבדך ממעשי ונדליזם , נזכיר לך אבינו שאתה הבטחת לנו שריס או שערה לא תפול מראשינו , ישוע רק בשמך אנו מתפללים מתקשרים ומחזקים את עצמנו נפשנו רוחנו שאתה יכול , לאן נלך? העולם שונא אותנו ורק אתה המנחם המעודד הידיד האמין שלא בוגד , אמין ישוע תעזור ביום זה למען שיתהלל הבן , ישוע אמן .

lion 7

New member
ואלה פסוקי נחמה לעת מצוקה

תהלים ע``א ,psalm ‎71 http://www.kirjasilta.net/tanakh/Teh.71.html

למעלה