בקר טוב, בקר זורח,,איזה שמים

הניה 8

New member
בקר טוב, בקר זורח,,איזה שמים

מזג אויר שמזמן לא ראינו
אצא לטיל בשמש החמימה
המון טוב ויום שמח

yaely2

New member
מנהל
אני מאושרת

שלום כולם,
הגענו לגיל בו נדמה לנו שהכול כבר ראינו, אבל זה לא.כך. בכול יום אני מגלה שבמקום הזה עדיין לא הייתי.
את חברתי אלישבע הכרתי בחוג דרמה לפני 8 שנים. הסתדרנו יפה, שמרנו מקום אחת לשנייה
מה שכן, אני מופיעה לעתים בתור סטאנדפיסטית והיא תמיד תמיד התלוותה אליי עם בקורת מבורכת כמובן.
לפני שנה בערך היא לא הגיעה לדרמה, ניסיתי לצלצל אליה אך לא הצלחתי להשיג אותה, התחילו שמועות להסתובב שהיא חלתה באלדסהיימר. יום אחד נסעתי אליה
דווקא באותו יום היא הייתה חצי במחלה חצי תפקדה יפה ספרה לי על עצמה, רצתה להצטרף אליי לחוג הדרמה, אבל לא שכחה לספר לי שיושבים אצלה על מעקה המרפסת ועוקבים היכן היא שמה את הכסף מי יושב? שאלתי והיא אמרה לי אנשים שאני מכירה..
לו היא הייתה חולה ברצף היה לי יותר קל. הבעיה שלפעמים היא מדברת בצורה הגיונית וברורה ומפתה אותי לחשוב שהיא החלימה. אני קובעת איתה והיא שוכחת..קשה לי להשתחרר מהקשר, וקשה לי לשמור עליו. אני לוקחת אותה לדרמה או למופע ואני מתה מפחד שלא תברח.
לפני חודש וחצי הופיעה שוב בדרמה לאחר היעדרות בגלל שכול הזמן שכחה, גם שכחה איפה זה מתקיים. הפעם באה בליווי מטפלת.אז כולנו בחוג היינו במתח. אנשים יקרים עצרו את נשימתכם, הבחורה מתפקדת כרגיל. היום לאחר 6 שבועות של שיבה לחוג קבלה טקסט והקריאה הראשונה הייתה מושלמת.חברים אני מאושרת בשבילה ואני מאושרת בשבילי. יש מקום אצלי לאופטימיות גם במקרה הכי גרוע יש תקווה. *כמובן שהיא בטיפול תרופתי...

טובי1952

New member
מפרגנת לך יעלי

שלום כולם,

זה כמו שמצאת משהו שאבד לך. לגלות שהחברה הייתה באלדסהיימר וחזרה משם, זה באמת לא יאומן. כול יום יש שיפור וגילוי מחדש של חומר לתרופות.
זה נכון יעלי שאנחנו גם מכניסים את עצמנו. זו באמת להסכל על חצי הכוס המלאה. שאם יקרה לנו חס ושלום, נצליח לצאת מהמצב הקשה. באמת לא להתייאש. לא האדם וגם לא המשפחה שלו.
תהיו בריאים כולם.

גיורא26

New member
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה

שלום,

בגלל זה באמת יש לך סיבה טובה לשמוח. אני רואה כמה דברים משתפרים, אולי גם אנחנו נזכה להשתפר ולהנות מכול הדברים הטובים.
.

yaely2

New member
מנהל
לצון ובידור

שייקה, הלכת לישון מוקדם?

הניה 8

New member
עדין לא נמצאה תרופה לאלצהיימר זה רק הולך ומחמיר

וזה עצוב,,מחלה נוראה

למעלה