בקר טוב ויום נעים

לייציק

New member
בקר טוב ויום נעים ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

מה זה, אני ראשונה...? היה לכם קשה להתעורר היום ...? הנה, למי שמבלה את הבקר בבית, משחק זכרון קטן נגד המחשב וגם האתר עצמו די נחמד ... ספרו לי מה היו התוצאות .... בהצלחה

emmy5

New member
בוקר טוב ונפלא ../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

תודה לייציק על המשחק ...נחמד

emmy5

New member
סבא אורי ,עבודה זה חיינו

אני יודעת שאתה לא אומר "לא בישבילנו " תראה מה מצאתי ,QUEEN EMMA BRACELET,

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכל חבריי היקרים פה../images/Emo23.gif

שלום לכם, התגעגעתי, בבוקר היה לי מבחן, (אם לא סיפרתי לכם) אני לומדת ספרות לתואר שני. באתי הביתה מותשת ישר למיטה, אחר הצהריים הייתי מוזמנת להרמת כוסית ורק עכשיו יש לי זמן לכתוב כמה מילים חמות, וגם זה
בנס. יעלי

bimbo.

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo20.gif

יעלי, מקווה לשמוע בשורות טובות. בפעם הבאה תספרי לנו לפני המבחן, כדי שנחזיק לך אצבעות

dani 123

New member
ערב טוב לכולם

אחרי העבודה הייתי שמרטף לנכדים כך שרק עכשיו אני מתפנה לגלישה.

emmy5

New member
../images/Emo24.gifהתגעגעתי ...ערב טוב...

איך היה המבחן? חאחלת תשובה טובה.יהיה לך יותר זמן בשבילנו ....ואולי כמה ספורים בשבילנו . ברוכים הבאים ...ערב טוב . ידידות....

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo6.gif

הטלפון בביתו של הרופא מצלצל באמצע הלילה. דוקטור כאן יענקלביץ , בוא מהר לאשתי יש כאבים בתוספתן. רק רגע יענקלביץ הוצאתי את התוספתן לאשתך כבר לפני שנה, לא אוספים תוספתנים ברחוב. אבל נשים כן. עונה יענקלביץ זו אשתי השניה.... אחרי הבדיקה היסודית קבע הפסיכיאטר.:אני נאלץ להגיד לך גבירתי הנכבדה שלפי כל הסימנים יש לך נטיות לסביות." אל תצחיק אותי דוקטור ענתה הקליינטית --" אני אוהבת נשים כמו כל גבר אחר...

ora11

New member
ערב טוב לכם חברים../images/Emo75.gif

אולי מישהו יכול למצוא לי קישור ללוח שנה של 2004 תודה

סבאאורי

New member
אורה - ../images/Emo92.gif

ובהצלחה (לא קבלת ממני לוח שט?)הנה הלוח ושנה טובה לך ולמשפחתך ולכולם הנה הלינק http://www.tzura.co.il/thesite/hebrew_calendar.asp

yaely2

New member
מנהל
סבאאורי,../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

שלום לסבאאורי ולכולם, אינך יודע כמה אני זקוקה לברכתך יעלי

למעלה