בקר טוב ויום שמח ונעים

לייציק

New member
בקר טוב ויום שמח ונעים ../images/Emo6.gif

הבקר אני שמחה במיוחד לראותכם
כי אמש ניסיתי להוריד תוכנת ז'אווה של windows והסתבר שהיא קשורה לחלונות XP שניסתה לרדת אלי גם ... כמובן שההורדה נעצרה והמחשב נתקע לי ולא רצה לעלות אלא רק ב-safe mode ... מיד הסרתי את התוכנות הבלתי גמורות של ה-ז'אווה וה- xp אבל המחשב בכל אופן לא רצה בשום אופן לעלות ב-normal... הייתי בטוחה שהלך לי המחשב והנה הבוקר הוא עלה כאילו כלום לא קרה ... איזה מזל
יום נהדר לכולכם וגם לי שאני אתכם

לייציק

New member
ועוד שכחתי לספר לכם ../images/Emo45.gif?

הורדתי אתמול תוכנת סינון קטנה ולא שגרתית - keir.net/k9 שמחסלת דואר זבל ... התוכנה מגיעה כשהיא ריקה ועם הזמן לומדת מה לעשות על פי הפעולות שלכם. היא לא מכילה רשיומות של מפיצי דואר זבל ולא מאפשרת להגדיר חוקים. בהתחלה היא חוסמת רק חלק קטן יחסית מהזבל, אבל ככל שאתם מוחקים יותר, כך התוכנה הופכת ליעילה יותר. החלק החשוב: היא כמעט ולא מוחקת מיילים חשובים. מומלץ לקרוא את הוראות ההפעלה שלה בדקדקנות ! נראה מה יקרה עם דואר הזבל הרב שאני מקבת ומוחקת מיד בלי לפתוח ... אספר לכם בהמשך ... שלכם

מנורה

New member
בוקר טוב ויום יפה חברים

טוב לראות אותך מהבוקר מחייכת עוש טוב על הלב

yaely2

New member
מנהל
בקר טוב קריאה לשרה ובאיה../images/Emo92.gif

שלום לכולם,
לאמי ולי יש טלפטיה. אתמול בערב רציתי להכניס בהודעה שלי ששרה ובאיה חסרות לי והנה עשתה זאת אמי. עכשיו אני אומרת שוב באיה ושרה השמיעו שורה, אנחנו מתגעגעים. לבאיה חיכינו ביום שישי עד סוף החגיגה. לכולנו בוקר טוב, יום נעים ושבוע נפלא. שיביא איתו חנוכה הרבה הרבה אור לכל אחד מאיתנו לכולנו ולמדינה שלנו גם. יעלי

באיה

New member
בוקר טוב פורום ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo160.gif

לא נעלמתי לשום מקום, אני כל הזמן פה. פשוט אין לי מה לכתוב. היום במקרה יש לי. ובכן היום השקמתי בשעה 5 בבוקר כדי לצאת לשדה תעופה להביא את בני הקטן שהגיע מטיול בתאילנד. הוא נסע ל10 ימים, וכבר בבית. זהו. הביא לי מלא מתנות, הכי הרבה. הוא עדיין רווק, אז הוא אמר - למי אני אביא אם לא לך. המענין שכאן לפעמים אני גם לא רואה אותו 10 ימים, אבל מדברים כל יום בטלפון. וכשהוא נסע וגם דיברנו כל יום בטלפון, זה לגמרי משהו אחר. הגעגועים והחרדה שיחזור בשלום משתלטים, ואי אפשר לשלוט על זה. להיות כאן ולא להתראות לעתים קרובות, זה לא אותו הדבר כשהוא נמצא מעבר לימים ואוקיאנוסים. זה כאילו שנתלש ממני. עכשיו תודה לאל הוא כבר בבית ואני שקטה. ולא כל כך אכפת לי, אם נתראה שוב רק בעוד 10 ימים.
העיקר שהוא לידי. מספיק קשה שיש לי עם בן אחר שחי בחו"ל ואני רואה אותו רק פעם בשנה וגם את הנכד היחידי שיש לי ממנו. זהו, מספיק השתפכות להיום. המשך יום נעים לכולם

emmy5

New member
שרה , מגיע לך מכות בתוסיק ..נו ,נו.

דגל ,לא דגל.... לא באיה ...לא שרה ... איך אפשר ? אני מצטלמת איתכם ,ואתם כולם אינביזיבילים ?נו ,נו ,נו..... לא תקבלו תמונה מדני ...עונש....

לייציק

New member
אממיייייי ../images/Emo24.gif את חורגת אותי ../images/Emo6.gif

עם הדמיון הפורה שלך
אין כמוך...
את ממממותק מואההה

שרה16

New member
איזה פחד../images/Emo5.gif אני מבטיחה...

להראות נוכחות פעמיים ביום
רק לא עונשים מאמי..בבקשה!
היום היתה בישוב שלנו אזעקת אמת וכל התושבים נזעקו לבתים מחשש לחדירת מחבלים. אחרי שעתיים נשמעה צפירת ארגעה. ממש לא נעים!

ora11

New member
שרה ערב טוב ../images/Emo24.gif

באמת מפחיד וטוב שהכל נגמר טוב.

maxima

New member
בוקר טוב ושבוע טוב ....../images/Emo24.gif

אני מרגישה הרבה יותר טוב נותר שיעול חזק שבטח יעבור תוך יום יומיים לייציק....... תנסי ז'ווה לייט יש לי אותה ואין לי XP התוכנה ירדה לי בלי בעיות זה רק לוקח קצת זמן הבת שלי הורידה אותה למחשב שלי אני כמעט ולא משתמשת בה

לייציק

New member
מקסימה, שמחה שאת מחלימה ../images/Emo24.gif

את יכולה בבקשה לתת לי את כתובת האתר של ז'אווה לייט כדי להוריד ממנו את התוכנה? חושבת שבכל אופן גרמתי נזק מסוים למחשב, כי כשהורדתי את התוכנה הבלתי גמורה של ה-windows xp נמחק לי גם ה-windows 98
ועכשיו אצטרך להתקין אותו מחדש ... אבל, אולי זה יהיה רק לטובה ...לא נורא, הוא היה לי כמובן ברשיון ...

maxima

New member
לייציק...אני אנסה

לאתר את הג'בה שלי אני לא משתמשת בה כמו שאמרתי הבת אבל אנסה

maxima

New member
ליציק....טעות טעות...סליחה.......

אני התכוונתי לתכהת קאזה לייט....... מצטערת אין לי ז'ווה........

emmy5

New member
וקר טוב לכולם ,באיה WELCOME

WELCOME....יחד עם הבן מקסימה ,אני מרוצה שאת מרגישה יותר טוב. בבוקר רציתי לכתוב ,אבל המחשב שלי קבל מכת חשמל ולא ידעתי מה לעשות ..עכשיו הכל בסדר .... בלי מחשב הסתובבתי כמו עכבר בכלוב..

ora11

New member
צהריים טובים לכם חברים../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif

ואצלנו באיזור ירושליים מרגישים כבר את הגשם שעתיד לבוא. השמיים מעוננים ואוטוטו חוזרים לחורף. מה שלומכם הבוקר? באיה ברוך שובו של בנך הביתה.אני עברתי תקופה כל אחד לחוד 3 ילדי היו בקצה השני של העולם. עכשיו הם כולם בבית בארץ לומדים ואני מאושרת. מקווה להפגש אתך ועם שרה,מקסימה סבאאורי ואממי . ואם שכחתי מישהו אז סליחה מראש.

למעלה