בקר טוב ויפה לכולם!

בקר טוב ויפה לכולם!

קמתי מוקדם, יצאתי לטיול בקר עם לולה, הכלבה של השכנים. ישבתי על יד העץ הקבוע שלי למדיטציה. ואמרתי המון תודה על הכל. על הנוף היפה, על היכולת שלי לטייל, שאני בריאה ומרגישה טוכ, על כל השפע שקיבלתי בחיים האלה ועל המון אהבה. מה עוד בן אדם צריך? והשאלות וההתלבטויות ישנם ואני מאמינה שייפתרו בבוא הזמן. מעבירה לכולכם אהבה ושלוה.

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

לקבל את החיים 16 ביוני "עם דברים מסוימים, עלינו להשלים ויש דברים שאנו יכולים לשנות. התבונה להבחין ביניהם באה עם הגדילה בתוכניתנו הרוחנית." טקסט בסיסי, עמוד 92 קל למדי לקבל את הדברים שאנו אוהבים. הדברים שאנו לא אוהבים הם אלה שאותם קשה לקבל. אבל ליצור מחדש את העולם ואת כל מי שנמצא בו כך שיתאים לטעמנו, לא יפתור דבר. בעצם, הרעיון שהעולם אשם בכל הבעיות שלנו, זו הגישה שגרמה לנו להמשיך להשתמש וגישה זו כמעט הרגה אותנו. במהלך עבודת הצעדים, אנו מתחילים לשאול את עצמנו שאלות קשות על התפקידים שאנו עצמנו מילאנו ביצירת החיים הבלתי נסבלים שחיינו. ברוב המקרים, גילינו כי מה שהיינו צריכים לשנות היו הגישה שלנו והפעולות שלנו, ולא את האנשים, המקומות והדברים סביבנו. בהחלמה, אנו מתפללים לתבונה להבחין בין מה שאפשר לשנות ובין מה שלא ניתן לשינוי. אז, ברגע שאנו רואים את המצב לאמיתו, אנו מתפללים לנכונות לשנות את עצמנו. רק להיום: כוח עליון, תן בי את התבונה להבחין בין מה שאפשר לשנות ומה שאני חייב לקבל. אנא עזור לי לקבל באסירות-תודה את החיים שניתנו לי.

zoro3

New member
משהו אישי בכייף

קודם כל קוראים לי זוהר אני בן 34 יש לי ילד בן 8 ואני נמצא בהליכי גירושין לפני יומיים חגגתי 6 שנים ניקיון מסמים ויש לי ים אסירות תודה על החיים הנפלאים שלי אוליי זה לא במקום אבל אני חייב לציין את הפורום של מכורים B.S.H שליווה אותי בשנים האחרונות ונתן לי כח והכרתי שם חברים נפלאים שעזרו לי בדרך כמובן שאני אסיר תודה על הפורום הזה בשבילי זו עוד פינה של החלמה שאני אוהב לבקר בה זהו תודה לכם שאתם פה זה לא מובן מאליו אוהב אותכם תמיד

זורו יקר ../images/Emo140.gif

... ראיתי אותך בפורום שלך. שם אתה פתוח, מדבר, מציע, מספר... כאן כמעט ואיננו שומעים את רעיונותיך ועצותיך. אישית, לי זה חבל. חבורות חדשות, חברים חדשים, מקורות של אנרגיה ואהבה - הם אינסופיים, ואינם מוגבלים. באשר לגירושיך: כבר אמרתי יותר מפעם: איני מאמינה במקריות. ייתכן כי הזוגיות שבה חיית, שייכת ל"חיים אחרים" אולי זה הזמן "ללכת הלאה". מאחלת לך להוציא ולמצות רק את הטוב מהתהליך, ומאמצת אותך ללבי ברגעים הקשים.

OA ענת

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אתמול לא הייתי בפגישה של קבוצת התמיכה שלי, בגלל שהייתי באירוע אחר - מסיבת פרידה. היה לי מאוד קשה לפני, גם בגלל שהפגישה היתה חסרה לי וגם בגלל שחששתי שיהיה לי קשה להרגיש שם בנוח, כי זאת סביבה של אנשים שאני לא מכירה, סביבה לא אוהדת... חששתי שלא אחוש בנוח בבגדים שלי, שארגיש שמנה... בד"כ כשאני במקומות כאלה כל הפחדים שלי עולים. קבעתי עם חברה, נכנסנו יחד, היא עדינה ורגישה ועשתה שארגיש בנוח. היתה שתיה חמה וקלה והמון עוגות וקינוחים... לא היה שום דבר שיכול היה להתאים לי - לא פירות ואפילו לא מים קרים. למזלי אכלתי ארוחת ערב לפני שהלכתי, ובמהלך הערב לא נגעתי בכלום, ככה יכולתי לשוחח עם אנשים ולא לדאוג לצלחת, לכוס, לטיפות או לפרורים... להפתעתי הרבה - דווקא רוב הזמן הרגשתי בנוח ואנשים החמיאו לי שאני נראית טוב. למזלי לא שאלו איך עשיתי את זה, אלא בכמה זמן עשיתי את זה... היה לי קל להגיד שזה לקח שנתיים ולא לדבר על OA... בקיצור - אני יודעת שבד"כ הפחדים שלנו מהמציאות גדולים מהמציאות עצמה... ובכל זאת כל פעם שזה קורה לי אני מופתעת... תודה לכוח העליון שלי שהיה איתי אתמול.

יעל :-)

New member
../images/Emo13.gif

אכן הרבה פעמים הפחדים שלנו מהמציאות גדולים מהמציאות עצמה. אבל למרות זאת, הם תמיד עולים מחדש. שמחה שהופתעת לטובה, ושבסופו של דבר הרגשת נוח והיה לך טוב.

למעלה