בקר טוב וסופשבוע נהדר
סיפור חיי

יערית 1

New member
בקר טוב וסופשבוע נהדר../images/Emo140.gif סיפור חיי

לכל המחלימים ולכל אלה שבדרך להחלמה, זכרו: יש חיים אחרי, זה לא הסוף, שמרו על אופטימיות וזו הדרך והמתכון הבטוח לנצחון מוחץ! אז זכרו לחיות את החיים ולנצל כל רגע בו השמש זורחת אלינו, בצורה הטובה ביותר..ולמדו להתמודד עם הפחדים ומהבלתי ידוע... לכל התוהים (ואני יודעת שיהיו כאלה מפורומים אחרים שייקראו את הודעתי זו) אספר בקצרה את סיפורי: לפני שנתיים גיליתי גוש בשד ימין, שהתגלה כסרטני, עברתי טיפולים כימותרפיים, ניתוח לניקוי המקום (מזל שגיליתי מוקדם וגם הצלתי את השד שלי..לא עברתי כריתה), עברתי הקרנות והיום כמעט שנתיים אחרי אני בחורה אופטימית מטבעי, לוקחת הכל בכיף וזוכרת שיש חיים אחרים, יצאתי מחוזקת מהמחלה אותה עברתי והרבה בזכות האופטימיות שטבועה בי חזק... אם יש נשים שזקוקות ליעוץ, הכוונה, שאלות וכל מה שרק עולה לכם בראש אתן מוזמנות לשאול... אגב, אני נשואה ואם ל 3 ילדים... אם יש לכן שאלות בקשר להתמודדותם עם מחלתי ולהתמודדותי איתם בהקשר לזה אשמח לייעץ, כי אין חכם כבעל נסיון. חייבת להעיר דברנוסף לא פחות חשוב: בעיני החלק הכי טראומטי של מחלתי היה היום בו איבדתי את שיערי הארוך...הצחוק הוא, שכעת אני כבר מסתובבת שנה עם שיער קצר, בתספורת אופנתית וכבר לא רוצה להאריכו...שיניתי תדמית הודות למחלה ותאמינו לי קוטפת המון-המון מחמאות מהסביבה ..

yiska11

New member
החלק של השיער באמת הכי מבאס...

וגם אני 14 שנים אחרי מסתובבת עם שיער קצר ומהמממממם! ונכון , לומדים הרבה וצריך להסתכל על הכוס המלאה

יערית 1

New member
../images/Emo24.gifזה בדיוק מה שעשיתי אז

ועדיין עושה היום... אבל החרדות מכל דבר קטן עדיין לא עוברות לי..

yiska11

New member
../images/Emo24.gifתאמיני לי שזה יעבור

לאט אבל בטוח זה יעבור ואת תפסיקי לדאוג מכל דבר קטן
. חוצמזה שאת יכולה לשתף פה בחרדות שלך , כשכותבים דברים הכל נהיה יותר קל !!

yiska11

New member
נכון מאוד !!! חשוב לספר פה...

על אנשים שהבריאו כדאי שכולם יזכרו וידעו תמיד שאפשר לצאת מהמחלה בריאים ונורמליים ולהמשיך בחיים הרגילים . ןELYLAN - גם אחותך תבריא צריך רק להאמין ולתמוך בה כמה שאפשר !!!!

yiska11

New member
נכון מאוד ! צריך לסמוך עליו שיעזור

ולהאמין שכל מה שהוא מביא -יצא בסוף לטובה !

lili the one

New member
גם אני עם תספורת קצוצה ובלונדינית

כשלפני הכימו הייתי עם שיער ארוך ארוך....

יערית 1

New member
משהו קטנטן עכשווי

התמונה מוסווית עקב השתתפותי בפורומים בהם אני מבקשת לשמור על חסיון

תודה ! ../images/Emo8.gif

עכשיו אני... תמונה שנלקחה בערך חודשיים שלושה אחרי סיום הטיפולים :)

יערית,אני מאושר שניצחת והבראת

את בחורה אמיצה.צדקת בכל,אין יותר טוב משיגרה ולהתעורר ליום חדש הטומן בחובו אושר מוחלט,להיות בריא.אני שמח שהתמודדת עם המחלה ושאת אחרי. שולח לך צרור ברכות, לך ולחברי הפורום. ולך אוסיף
ו
על נחישותך והאופטימיות. כי אין אין כמוך! "אהבה ונשיקות" ג.

יערית 1

New member
לך ../images/Emo23.gif ו-../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אתה אדם מקסים בעצמך... כעת תבין יותר את שיטוטיי בפורומים אחרים ואת הצורך שיש לי לנקות את הראש וכמה ולמה אני מרבה לצחוק ולא לוקחת דברים ברצינות יתרה, לגבי ולגבי הרבה מחברי הפורום הזה...רצינות=היא דבר שאסור לנו להרשות בחיינו כי מה שמחזיק, החזיק ויחזיק אותנו הוא הצחוק והאופטימיות שמלווה ותלווה אותנו תמיד... אז, הנה הכרת צד אחר באישיותי עליו לא ידעת...

יקירתי,חיזקי את חברייך ועודדי אותם.

להתגבר על המחלה. המשיכי בפועליך ,תבורכי. "אהבה ונשיקות" ג.

למעלה