בקר טוב ושבוע נהדר
נ נירהמ1 New member 13/2/05 #2 בוקר טוב ושבוע טוב אם אתם רוצים שהיום יהיה יום נעים אל תפתחו את הרדיו והטלוויזיה. השערות שלי סומרות מעצם המחשבה על התאונות שנגרמו ביממה האחרונה.
בוקר טוב ושבוע טוב אם אתם רוצים שהיום יהיה יום נעים אל תפתחו את הרדיו והטלוויזיה. השערות שלי סומרות מעצם המחשבה על התאונות שנגרמו ביממה האחרונה.
נ נירהמ1 New member 13/2/05 #3 והנה משהו לארוחת הבוקר שלכם... לחם שאפיתי בסוף השבוע. אני קוראת לו לחם "פושטי" מהסוג שסבלים אוהבים לפרוס פרוסות גדולות. הבת שלי כועסת עלי שאני קוראת לו ככה.
והנה משהו לארוחת הבוקר שלכם... לחם שאפיתי בסוף השבוע. אני קוראת לו לחם "פושטי" מהסוג שסבלים אוהבים לפרוס פרוסות גדולות. הבת שלי כועסת עלי שאני קוראת לו ככה.
ג גבי בת המקורית New member 13/2/05 #4 ../images/Emo57.gif בוקר אור ושבוע טוב וזהו... גם אני מקווה שתאונות הדרכים ייפסקו כבר. זה איום ונורא.
../images/Emo57.gif בוקר אור ושבוע טוב וזהו... גם אני מקווה שתאונות הדרכים ייפסקו כבר. זה איום ונורא.
פ פנינה קדם New member 13/2/05 #5 ../images/Emo42.gifבוקר טוב תחזיקו לי ../images/Emo57.gif הולכת לבדיקות מקווה שהכל בסדר שיהיה לכולנו שבוע טוב פנינה
../images/Emo42.gifבוקר טוב תחזיקו לי ../images/Emo57.gif הולכת לבדיקות מקווה שהכל בסדר שיהיה לכולנו שבוע טוב פנינה
מ מאקי New member 13/2/05 #8 ערב זך ערב צח.. בריאות ונשיקות לכל הדורשים.. מחזיקה אצבעות ומתפללת עבור הזקוקים.
פ פנינה קדם New member 14/2/05 #9 אז זהו שהצליח לי והכל בסדר תודה יקיריי לילה טוב כבר לפני 3 שעות הייתי בדרך לישון אבל נסחפתי בחיבור המחשב החדש אז תגידו לי תתחדשי. פנינה
אז זהו שהצליח לי והכל בסדר תודה יקיריי לילה טוב כבר לפני 3 שעות הייתי בדרך לישון אבל נסחפתי בחיבור המחשב החדש אז תגידו לי תתחדשי. פנינה