בקר טוב ושבת שלום לפורום הנכבד|בנדנ

אסתרס

New member
בקר טוב ושבת שלום לפורום הנכבד|בנדנ

קבלתי הבקר טלפון מהנכדה שעברה ניתוח והכל בסדר. לילה שקט עבר על כוחותינו, אבל הבקר לא כל כך, שלמה התישב שוב על הרצפה ( הסרתי עיני ממנו לרגע) ולא היה מסוגל לקום, ואני ניסיתי והוא מכביד מאוד כי היה מבוהל, חיכיתי כחצי שעה , אולי יתאושש ויניח לי להרימו, אבל ככל שנקף הזמן מצבו הבלבולי החמיר, והערתי את מיכלי בתי והיא באה בריצה בגשם שוטף ועזרה לי להרימו. וכמו בפעם שעברה ברגע שהושבנו אותו על הכסא - ירד הבלבול והוא אכל בתיאבון א. בקר. עכשו הוא יושב בכורסא ומנמנם. אין רגע דל במחוזותנו. אני מודה לכלם על השתתפותכם בדאגתי לעומר נכדתי המתוקה. שבת שלום.

נילי41

New member
../images/Emo24.gif אסתר יקירתי

תודה לאל שהניתוח של הנכדה עבר בשלום ושהכל בסדר. אבל בקשר לשלמה, אכן, אין רגע דל. אני כל כך מבינה את מצבך. גם בעלי מרבה ליפול. זה מצב מאוד קשה וגם דורש בדיקה. נפילות מרובות עלולות לגרום לו נזק, הוא עלול לקבל מכה בראש או לשבור איבר חס וחלילה. כשבעלי נפל לפני שנתיים ושבר את עצם הירך והיינו בבית חולים, איבחנו אצלו מאפיינים פרקינסוניים והוא התחיל לקבל תרופה בשם דופיקר שנותנים לחולי פרקינסון ובאמת ההליכה שלו מאז יותר יציבה וגם הנפילות יותר נדירות. היינו גם בבדיקה במכון לחקר המוח בתל השומר והם אישרו שהוא סובל מאלצהיימר עם מאפיינים פרקינסוניים וככה הוא כבר שנתיים עם התרופה הזו נגד פרקינסון בנוסף לתרופות לאלצהיימר. אם הנפילות חוזרות ונשנות ובתדירות תכופה, כדאי אולי שנוירולוג יבדוק אותו ויראה למה ההליכה לא יציבה. אלצהיימר ופרקינסון הן מאותה משפחה. שתיהן מחלות מוחיות והרבה חולי אלצהיימר מפתחים מאפיינים פרקינסוניים ולהפך. מאחלת לכם המשך סופשבוע רגוע. הגשם כבר מקיש על חלוני...

ענתי44

New member
שתבורך מיכלי שלך

שמתייצבת לדגל כל פעם שזקוקים לה. ראיתיה בסרט והתרשמתי ממנה מאוד. תחזיקי מעמד אסתר. גם אני עברתי תקופה שכזו עם אמא. ופעם אף התעקשה להתפשט ולשכב ככה על ריצפה קרה בלילה חורפי, וכמה שהיא קטנה ואני חזקה לא הצלחתי, ואף חטפתי בעיטה בבטן. למזלי היא כל כך נבהלה מהמכה שנתנה לי שהניחה לי להלבישה ולהחזירה לכורסה. אחר כך למדתי להניח לה ולשים מתחתיה משהו חם.

אסתרס

New member
אכן שתבורך מיכל המתוקה

היא יד ימיני , מה הייתי עושה בלעדיה, נאמר בפרקי אבות, טוב שכן קרוב , מקרוב רחוק, ומיכל גם בת מסורה וגם שכנה. איזה מזל ! נילי, שלמה נמצא במעקב ביחידה לשבץ מוחי בתל - השומר, מאז פסח האחרון אז עבר שבץ מוחי שלא השאיר עקבות, ומאז נשארנו במעקב. תודה על העזרה שאת מנדבת לנו מנסיונך הרב . ביי

zs1957

New member
אשריי שיש לך את מיכלי שלך

אסתר ייקירה , לא משעמם לך אפילו רגע אחד.שמחתי לשמוע שקבלת טלפון מעומר נכדתך והיא מרגישה טוב. החלמה מהירה!!!! מזלך שמיכלי גרה לידך והיא באה לעזור לך. איזה כייף שיש בת כזאת מסורה. זה בא בגנים מהאמא. מקווה שיעבור יום שקט על כוחותינו. אם את צריכה משהו אנחנו פה בשלט רחוק. כל טוב, זהבה שחם

למעלה