בקר טוב לחברים ולמתעמלים הכון!

SARA120

New member
בקר טוב לחברים ולמתעמלים הכון!../images/Emo42.gif

כל בוקר לפני מליון שנה ולפני פרוץ הטלויזיה , היתה תכנית רדיו קבועה שהיתה נפתחת:"בקר טוב לכל המאזינים ולמתעמלים היכון..."ואז היינו פוצחים בהתעמלות נמרצת.. טוב,אז מחר ניפוח ראשון ואני מממ..ש ק ש ק ת..מזל שהיום אני לא עובדת- קרמיקה בסדנא,איזה כיף!אז אולי זה ירגיע אותי. מוזר שדוקא מזה אני מפחדת!?ביי בינתיים-שרה

amnon_p

New member
הי שרה!

לפני שבוע בדיוק עברתי ניפוח ראשון. כמוך, חששתי לפני הפעולה, אך המידע שקבלתי בפורום סייע לי להוריד את רמת החששות. פעולת הניפוח נמשכת בין 3 ל - 4 דקות וזה ממש כלום, כמעט ולא מרגישים את דקירת המזרק. פחות מבדיקת דם רגילה. שתית הבריום גם היא לא נוראה בגלל הכמות הקטנה ששותים. לסיכום, אין כל כך ממה לחשוש. הצטיידי בחומר קריאה והרבה, הרבה סבלנות מאחר והמתנה היא החלק הבעיתי ביותר בכל תהליך הניפוח. בהצלחה! אמנון.

באיה

New member
שרה שלום../images/Emo45.gif

זה בהחלט טבעי לחשוש, גם אני בניפוח ראשון הייתי לחוצה כמו טמפון. לניפוח השני לפני שבוע וחצי, הלכתי כמו למסיבה. כמו שאמנון אמר, זה שום כלום ולוקח על השעון בדיוק 3-4 דקות כולל הורדה ולבישת בגדים גם יחד. באמת חבל לבזבז אנרגיה על דבר שבעצם לא שווה. אני יודעת שלמי שיחווה זאת פעם ראשונה קל להגיד, אבל אני משתדלת להעביר לך מכאן באופן טלפטי רוגע ושלווה. שרה, את גיבורה אמיתית, ולא תתני לדבר פעוט כזה להכניעך. תתעסקי באמת בדברים שחביבים עליך במיוחד, ולא תספיקי להגיד ג´ק רובינסון, וכבר תיהי אחרי. מחזיקה לך אצבעות,
באיה

RomiVais

New member
היי שרה!! ../images/Emo13.gif

למה משקשקת לפני הניפוח? זה ממש ממש לא נורא!!!!!!!! זה כואב הרבה פחות מבדיקת דם - תאמיני לי. אני זוכרת את עצמי לפני הניפוח הראשון, הייתי כל כך לחוצה - ואחרי זה - פשוט צחקתי על עצמי שנלחצתי מדבר כזה. אז לא להילחץ - יהיה טוב!!! בהצלחה - ותעדכני רומי

SARA120

New member
חשבת להיות אחות רחמניה../images/Emo101.gif

או עובדת סוציאלית?ברצינות הכי גמורה! תודה על המילה הטובה הזמינה תמיד בשבילנו.

RomiVais

New member
אם התכוונת אלי , שרה... ../images/Emo8.gif

הרגת אותי!!!
את יודעת כמה פעמים אמרו לי שמתאים לי להיות עובדת סוציאלית? כמעט כל אדם שני שמכיר אותי - ממש ככה. ואני בכלל חושבת על כיוון הנדסת מחשבים או משהו בסגנון......
לילה טוב רומי

gal33

New member
אני הייתי הופכת את ימי הניפוח לימי

כיף, הייתי מצטיידת ב"לאשה" עיתון השמור אצלי לבי"ח
קונה לי שתייה טעימה, יושבת בכיף בפנים / בחוץ, קוראת ונהנית. אח"כ הייתי עומדת ומדברת עם כל הדביבונים האחרים, מה אתה אכלת, מה הוא אכל, מי אכל, כמה אכל, איך אכל, איך נתקע, למה נתקע, מתי נתקע, איפה נתקע, מי מנפח, מי ניפח, מי ירד, כמה ירד, איך ירד, שומעת ורואה סיפורי הצלחה, גם עצות טובות, ולפעמים גם שטויות. הקיצר, ממש יום מאלף... אז שיהיה בהצלחה. גל

ronnymp

New member
גל וכל הממתינים האחרים שם במזדרון

זה באמת מעניין לשמוע את סיפורי שאר הממתינים שם במזדרונות הניפוח אבל אולי כדאי לנצל את השהייה שם גם לפירסום הפורום שלנו ? לספר עליו ולהמליץ למנותחים הממתינים שם - להיכנס ולהתרשם מאיתנו בתקווה שייכנסו ויתרמו לנו גם כן מניסיונם - ויקבלו גם עיצות מאיתנו רוני

SARA120

New member
שכחתי לשאול../images/Emo4.gifהאם צריל להיות בצום?

לא לאכול ולשתות רק לשתות?אני מנסה לתפוס את המחלקה ולא זמין.....מי יודע ומוכן לענות...תודה!

באיה

New member
שרה, פעם אחרונה שאת אוכלת

זה ארוחת ערב יום לפני. ביום של הניפוח את לא אוכלת כלום, רק שותה.

gal33

New member
שרה לא צריך להיות בצום, אבל צריך

להיות עם קיבה ריקה, ומאחר והניפוח הוא בד"כ בבוקר - צהריים, יוצא שלא נוהגים לאכול לפני, רק לשתות. יש להימנע משתיה שתגרה את הקיבה, למשל קפה ומכילי קפאין למינהם. בהצלחה, גל

למעלה