בקר טוב לכוווווווווווווווולם

• פותח הנושא zivsb
  • פורסם בתאריך

zivsb

New member
בקר טוב לכוווווווווווווווולם../images/Emo42.gif

אני כאן מוכן לדבר עם כל אחד יש לי רק תנאי אחד קטן מעל גיל 20 מתנצל בפני האחרים

ה דרומי

New member
בוקר טוב לגיא ../images/Emo150.gif

יכול להיות שכאן אולי לא הפורום הנכון לשאול את השאלה אבל מכון שראיתי שאתה עוסק בנושא שרפות אני ישאל אותך כאן ולא בפורום מניעת שרפות. בגלל שזה מקרה שהיה קשור לתחנת כיבוי לוד. אז ככה לפני כחודש כמה ילדים בסביבותהגיל "כיתה" ב. עשו להם מאין זולה ואותם ילדים הדליקו אש ובעקבות זה נדלקו עצים של חצר פרטית בשכ גני אביב. בעלת הבית {זוגתי} לא היתה בבית ומי שקלט את זה היו השכנים שגם שפכו מים על המקום השרפה הגיעה כמעט עד לפרגולה ומשם לא חסר הרבה שגם ה
היה "הולך" השכנים צלצלו למכבי אש לוד. וקיבלו תשובה שאין להם זמן לתעסק בזה ועוד כול מיני תשובות לא לעניין בסוף מכבי אש לוד לא הגיעו כי לא היה בראש שלהם באותה מוצ"עש. ורק לחשוב שעם לא היו השכנים מתיזים מים היה נגרם גם להם נזק עצום כי השרפה פרצה במיאן משולש מרפסות אחוריות קומות קרקע. מה שאני מנסה להגיד זה שלפי דאתי האישית כמובן מכבי אש לוד שלא הגיעו למקום וכאן היתה לכם פשלאה . נ.ב השרפה היתה צמוד למבנה של חברת חשמל {וגם זה לא עזר למטלפנים למ.אש לוד. וממול ישנו מבנה חדש של גן ילדים שרק הסתימה הבניה שלו . גיא המלצתי שבמרכזיה שלכם שישב בן אנוש שיכול לענות בצורה יפה לאנשים ולא ו
מראש איזה אני לא אנקוב במילה }. המשך יום טוב . ובלי אש ועשן.

ESU Boscorelli

New member
ה דרומי אין מצב....

לא יכול להיות כזה מצב שהתקשרת אליינו לתחנה ואמרו לך שהם לא מתעסקים בזה, אולי ענו לך שהם עסוקים כרגע? יש לחץ בכוח אדם וקשה לטפל בהרבה ארועים בו זמנית, המוקדניות שלנו בתחנה וגם המוקדנים הם אנשים מקסימים ועוזרים ואפילו למטרידים הם עונים ומבררים רק כדי להיות בטוחים. יכול להיות שהמטלפן לשירותי הכיבוי דיבר בטלפון בצורה לא נכונה ושוב חשבו שזה מטריד... מה גם שברגע שאתה מתקשר ומדווח על אירוע ואח"כ שואלים אותך לפרטייך, שם וטלפון, הרבה אנשים נבהלים ממחשבה שיחייבו אותם ופשוט מנתקים, יכול להיות שהמטלפן לא נתן את פרטיו ואז אם לא היו עוד טלפונים שמדווחים על אותו אירוע באזור לא מוציאים צוות. בקיצור כזה דבר שסתם ככה לא שלחו צוות זה לא הגיוני...

למה באמת שואלים לפרטים אישיים?

אני לא מבינה את העניין הזה ואשמח אם תוכל לפתור לי את התעלומה: למה כשאני מתקשרת למשטרה או למכבי אש להתלונן על משהו יש שואלים שם מלא, כתובת וטלפון בבית? זה די מלחיץ מי שרוצה להישאר בעילום שם. יש מקרים שלא אכפת לי שידעו שאני פניתי אבל לפעמים כשרוצים להתלונן על מרעיש סדרתי מפחדים שאיכשהו יוודע לו מי הלשין עליו. אז מה אכפת למשטרה ולמכבי אש איך קוראים לי? אם יצלצל מטריד ויגיד סתם שם של דוד שלו או אפילו את השם שלו ובכל זאת ימסור מידע שגוי רק כדי להציק זה לא יעזור לאף אחד.

ESU Boscorelli

New member
אמא

את בן אדם מבוגר את צריכה להבין את זה שמשטרה, שירותי כיבוי חילוץ והצלה ומד"א הם גופים גדולים שצריכים להיות בטוחים בכל דבר במאה אחוז, אני לא מבין למה אנשים דואגים, דבר ראשון אם התלוננת עלמישהו במשטרה אף אחד אחר לא ידע על זה, זה מה שנקרא אתיקה בעבודה וזה דבר שובה בכל מקום ויש אותו. כתובת אף פעם לא שואלים בשירותי הכיבוי, שואלים רק מס' טלפון שהתקשרת ממנו ואת שמך. עכשיו השם נועד כדי שיוכלו לרשום במחשב מי מודיע, אין שום קשר לחיובים. המס' טלפון נועד ל 2 דברים... 1. במקרה שהגענו לאזור, לא ראינו את השריפה כנראה והמטלפן נתן תיאור לא מדויק של המקום או כתובת לא מדוייקת הגענו למקום הלא נכון המוקדנת בתחנה מתקשרת אליו ומבקשת ממנו יותר פרטים על השריפה. 2. מקרה שני, בכדי להשוות בין המס' שהוא מתקשר ממנו תואם למס' שהוא אומ שהוא שלו, למשל אם את רואה שבשיחה המזוהה מופיע לך מס' טלפוןציבורי והבן אדם טוען שהוא מתקשר מפלאפון אז הוא בא לעבוד עלייך... את בתור בן אדם בוגר צריכה להבין שבגופים האלה לא משחקים, 80% מהשיחות שמתבצעות לתחנת הכיבוי הן של מטרידים שמשעמם להם...

80% מהמתקשרים מטרידים ? ../images/Emo2.gif

אם הנתון הזה בדוק ונכון אז זה פשוט נורא וזה שימוש נוראי במספרי החירום. אותי עיצבן שכשצלצלתי למשטרה בפעם השלישית באותו ערב להודיע על מועדון שמרעיש אחרי 2 בלילה/לפנות בוקר וגם בפעם השלישית שצלצלתי שאלו אותי לשמי ועוד כמה פרטים עליי אז צעקתי על מי שענה לי שיותר טוב שישלחו כבר ניידת להשתיק את המועדון במקום שידברו איתי בטלפון ויבררו מי אני ומאיפה. אבל אני רואה את החשיבות בבדיקת המתקשר כדי לא להוציא סתם ניידת כיבוי כאשר יש סכנה שבאותה עת תתקבל קריאת אמת לנקודת שריפה.

ESU Boscorelli

New member
עד כמה שזה כואב כן

נתון זה בדוק ונכון... ובחופש זה רק עולה כי יש לאנשים יותר מדיי זמן פנוי... יש טלפונים מכל הסוגים... את תצעקי על מי שענה לך הוא ינתק ל את הטלפון ולפי דעתי זה דבר מוצדק אין לך שום זכות לצעוק עליו שכן הוא רק מבצע את עבודתו ואלה הן ההוראות שהוא קיבל. אגב, אל תחשבי שאם תדברי עם המוקדן או מוקדנית במשך חצי שעה הניידת תצא רק אחרי חצי שעה בסיום השיחה, יש מקרים שהמוקדנית ממשיכה לדבר בכדי לשאול לעוד פרטים ולברר מיקום מדוייק ותוך כדי הכבאית כבר יוצאת או הניידת למרות שאת עדיין בטלפון, שלא תחשבי שזה מעקב, מקרים כאלה של כבאית או ניידת שיוצאים תוך כדי שיחה הם רק מקרים שבהם יש לחץ וסכנה של חיים אז הרכבים יוצאים ומעדכנים אותן בדרך, בגלל זה קורה הרבה ששריפות מפעל מבוטלת או תאונות... אבל אם בואי נגיד זה שריפת קוצים במרחק 5 ק"מ מנקודה מיושבת כלשהי אז עדיף קודם לשאוב פרטים כדי לוודא שזה באמתשריפה ולא מישהו למשל שהחליט לשרוף באופן מבוקר או איזה מנגל. קורה הרבה גם שאנשים מכינים משהו לאכול בבית יוצא עשן מהחלון אנשים נבהלים וקוראים לנו... יציאה כזאת היא מיותרת ולכן מבררים מה שיותר אבל אם אין אופציה לוותר אז מגיעים למקום...

ערב טוב לך מר ה דרומי

בקשר למה שכתבת אני יתן לך תשובה במסרים מכיון שאני אחראי על מערכת המיחשוב והמבצעים בתחנה אני יכול לבדוק את הפרטים במדוייק גיא

zivsb

New member
מזל שיש תחנה

במקום לישון גולשים מי חיבר אתכם אליהו אליהו איננו

ה דרומי

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

מחר בשעות אחר הצהרים לקרעת ערב אני מעוניין לנגב איזה חומוס +פול ככה אמית כזה על מה שאני לא מכיר את לוד טוב פעם המליצו לי על איזה מקום ליד השוק ולצערי לא הצלחתי להגיע לשם ומחר נראה לי שיסתדר לי . אם כן מהו שם המקום או שאתה\את\אתם מכירים מקום אחר ומומלץ לנגב איזה חומוס|פול טוב בלוד. ומראש אומר לכם כבר

zivsb

New member
בתאבון!!!!!!!!!!

בלוד היום יש 2 מסעדות טובות אחת של "אבו טביח" מישל טובה אוכל עשיר החומוס טוב נקי מאוד לא רחוק משם יש עוד מסעדה "סובחי" החומוס מעולה גם הפול כדאי איך להגיע לשם? ניתן למנהל את הכבוד אגב המסעדות לא כשרות

ה דרומי

New member
דבר ראשון תודה וביננו ככנ בשקט

עניין הכשרות מה זה
ואפשר יותר כיון איפה בדיוק או ליד מה אני מוצא את המקום מחר?

zivsb

New member
ה דרומי שהכרתי השגיח על כשרות....

השוק מכיר? תחנה המרכזית הישנה מכיר יופי יש בפינה בית כנסת "אביר יעקב" ברחוב הזה לכיוון דרום 300 מטר סובחי עוד 300 מטר מישל האם זה ברור?

ה דרומי

New member
או עכשיו זה כבר יותר ברור../images/Emo51.gif

ה דרומי שאצלו אין הבדל בין
ל

zivsb

New member
מישל נוצרי סובחי מוסלמי

אצל אחד הכל מותר אצל השני גם יין לא תקבל

ה דרומי

New member
אז ככה מחר היה היום ה"גדול"../images/Emo21.gif

כמה צריך לעלות ארוחה לשתי אנשים ? חומום פול. שתיה קלה אצל אחד משתי המסעדות ומה יש על השולחן. סלטים וכו? כמה צריך לצאת כול ה"סיפור"

zivsb

New member
על השולחן יש!

חמוצים,זתים שבורים,פיתות וכמובן חריף הייתר כל מה שתזמין מחירים זה לא הצד החזק שלי ב ת א ב ו ן

למעלה