בקר טוב לכולם. דיווח מהשקת הדיסק...

בקר טוב לכולם. דיווח מהשקת הדיסק...

חברים יקרים. רציתי לומר לכם שערב השקת הדיסק של יוסי בסטיי'ג היה פשוט מדהים!!! יוסי היה גדול מהחיים וכרגיל הצליח לרגש אותנו. יוסי שר 6 שירים באיכות קולית מצמררת. במהלך הערב מאיה בוסקילה (שלא הפסיקה לדמוע במהלך ההופעה) עלתה לפרגן ליוסי ברמה מאד מרגשת!!! ניקי גולדשטיין הגדול מכולם הנחה את הערב בצורה מדהימה ומפרגנת. כאשר יוסי שר את השיר יום אחד איתך, טלי אישתו(המהממת) עלתה לבמה לחבקו והייתה התרגשות שיא עצומה. כמובן שהדצים, הראל סקעת, חיים רביבו,מאיה בוסקילה, חברים ומשפחה פירגנו בעוצמה אדירה.יוסי יקר אוהבים ומחבקים אותך, אתה בנאדם מיוחד במינו, מאמין בך ובטוח שתגיע לראש הפסגה!!!

ניר86

New member
כןןן היה מדהים נהנתי מכל רגע../images/Emo65.gif

כל מי שהיה שם נהנה מכל רגע, היה פשוט מדהים יוסי פשוט ענק ומדהים ולא עושה יותר מידי פוזות כמו מפורסמים אחרים סנובים נעזוב את זה שהוא זמר פשוט מדהים וענק הוא גם בן אדם מדהים חם ואוהב שלא מרים את האף יוסי אתה מדהים גדול ענק אין עליך !!!

אורטל 31

New member
איזה ענק זה חבל על הזמן

היי...אני חדשה פה.. קוראים לי אורטל..אפשר לדעת איך אתמול הגעת לשם?כאילו איזה גיל היה אפשר להיכנס..?

מי שלא בא הפסיד פשוט!!!

אתם לא מבינים מה הלך שם... אני לא נרדמתי בלילה מרוב שהייתי בהתרגשות עצומה.. כמה חיכיתי לרגע הזה! כולם פרגנו, וכמו שטל אמר יוסי נתן ביצועים שפשוט מוכיחים עד כמה הבנדאם הזה טוב ב"לייב", מרשים את כולם ברמות היסטריות עם קול עוצמתי שלא נראה כמותו... ההורים המדהימים של יוסי ווהמשפחה, החברים, כולם התרגשו, עוד קטע מרגש היה כשיוסי הקדיש לטלי שהיתה פשוט נסיכה, את "יום אחד איתך"... ניקי כפרה עליו היה מצחיק כמו תמיד עד דמעות...("משה דץ קום....") בקיצור, היה מ-דהים. בקרוב עוד תמונות (ניר? איפה אתה?)

ניר86

New member
אני כאן אני כאן

אריאל אני צריך שתגיד לי מה לעשות עם כל התמונת ....??

למעלה