תוכי,לבקשתך - פשטידת כרובית שלי
פ ש ט י ד ת ה כ ר ו ב י ת ש ל י 1 כרובית מחולקת לפרחים ומבושלת קלות במים או במיקרו 2 ביצים מוקצפות קלות ביד 3 כפות מיונס 5% / כמויונז / מיונז 3 כפות גדושות קמח תופח מאליו 1 כוס חלב 1% 2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק או 1/2 בצל יבש לא גדול קצוץ דק 3 כפות גבינה צהובה 9% או בולגרית 5% מגוררת גס 1 כף אבקת מרק עוף פרווה / בצל או מלח לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם חופן שמיר קצוץ קורט אגוז מוסקט מגורר - כרבע כפית -------------------------------- 3 כפות פירורי לחם + פירורי לחם לכיסוי התחתית אופן ההכנה :- - מקציפים בקערה את הביצים , מוסיפים לפי הסדר את המרכיבים עד לקו המקווקו. את הכרובית מועכים קלות. - טועמים, משפרים טעם - משמנים קלות בתרסיס שמן או חמאה / מרגרינה תבנית פאי או תבנית קפיץ ( בקוטר 26 ) - מפזרים פירורי לחם בתחתית התבנית - שופכים את התערובת לתבנית ומעליה מפזרים 2-3 כפות פירורי לחם - אופים בתנור בחום בינוני – 175 מעלות במשך 45-60 דקות עד שהפשטידה מזהיבה היטב וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. ב ת י א ב ו ן