בקר טוב לנירה,ל WAN ולכל השאר כמובן

  • פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב AK5 וכל דרי הפורום../images/Emo24.gif

נירה תשוב בקרוב. היא נטולת מחשב כרגע. ומוסרת דש לכולם. מתגעגעים לקפה והתקרובת שלך נירה. נחכה בסבלנות.
 
../images/Emo42.gifבוקר טוב יפות שלי../images/Emo24.gif

שיהיה לנו אחלה יום הכי טוב שאפשר קצת יותר טוב מאמש והרבה פחות טוב ממחר אוהבת אתכם פנינה
 

ak5

New member
פנינה, איך את יודעת שאני נכלל

בקטגוריות היפות?
 

silvey

New member
../images/Emo186.gifצהריים נפלאים לכולכם,התכבדו

בפרוסה מפשטידת הכרובית שהכנתי אמש...רכה ונימוחה בפה...אוהבת אתכם
 

wan

New member
מממממממ סילבי זה נראה../images/Emo3.gifיאמי../images/Emo140.gif

 

silvey

New member
תוכי,לבקשתך - פשטידת כרובית שלי

פ ש ט י ד ת ה כ ר ו ב י ת ש ל י 1 כרובית מחולקת לפרחים ומבושלת קלות במים או במיקרו 2 ביצים מוקצפות קלות ביד 3 כפות מיונס 5% / כמויונז / מיונז 3 כפות גדושות קמח תופח מאליו 1 כוס חלב 1% 2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק או 1/2 בצל יבש לא גדול קצוץ דק 3 כפות גבינה צהובה 9% או בולגרית 5% מגוררת גס 1 כף אבקת מרק עוף פרווה / בצל או מלח לפי הטעם פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם חופן שמיר קצוץ קורט אגוז מוסקט מגורר - כרבע כפית -------------------------------- 3 כפות פירורי לחם + פירורי לחם לכיסוי התחתית אופן ההכנה :- - מקציפים בקערה את הביצים , מוסיפים לפי הסדר את המרכיבים עד לקו המקווקו. את הכרובית מועכים קלות. - טועמים, משפרים טעם - משמנים קלות בתרסיס שמן או חמאה / מרגרינה תבנית פאי או תבנית קפיץ ( בקוטר 26 ) - מפזרים פירורי לחם בתחתית התבנית - שופכים את התערובת לתבנית ומעליה מפזרים 2-3 כפות פירורי לחם - אופים בתנור בחום בינוני – 175 מעלות במשך 45-60 דקות עד שהפשטידה מזהיבה היטב וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. ב ת י א ב ו ן
 
למעלה