בקר טוב לפורום הנכבד

אסתרס

New member
בקר טוב לפורום הנכבד../images/Emo68.gif

לא כתבתי כי האינטרנט שלי לא בסדר, ולא הצלחתי להגיע לתמיכה מחוסר זמן. הבקר במפתיע תפוז עלה, ללא התערבות. ובכן שלמה במצב ירוד, מרטיב , כמעט ולא הולך, כל הזמן עיניו עצומות, וצריך להאכיל אותו. המצב שובר - לב. עדיין הולך למרכז היום , אבל אני חוששת שאלו הימים האחרונים שלו במרכז. המ אגיד לכם , בעצם אין לי מילים רק דמעות וכאב לב. אז שיהיה יום טוב, ואני הולכת להכין את שלומי ליום חדש. ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי

כל כך טוב לראות אותך שוב בפורום. טוב שהסיבה להעדרותך היא קשיים באינטרנט ולא חס וחלילה בגלל בעיות אחרות. מצער מאוד לשמוע על שלמה ועל הירידה במצבו. האם שוחחת עם רופאו? אולי צריך לשנות לו את התרופות או את המינון של התרופות שהוא לוקח. אולי המצב יכול להיות הפיך? זה ממש עצוב שבתקופת זמן כל כך קצרה הוא יתדרדר למצב כמו שאת מתארת. הרטבה - מילא, זה קורה אצל כולם במוקדם או במאוחר, אבל צורך להאכיל אותו? עיניים עצומות? מה זה? אולי הוא בדיכאון??? שווה לברר את זה. אני חשה הזדהות כל כך גדולה איתך וכאב הלב שלך ודמעותיך כל כך נוגעות ללבי. הרי אנחנו פחות או יותר באותה סירה. מפחיד אותי לחשוב על התדרדרות כל כך מהירה שעלולה לקרות. אסתר יקרה, שיהיה לך הרבה כוח לעשות את כל מה שדרוש בשביל שלמה אהובך. מחזיקה לך אצבעות...

../images/Emo189.gifנילי יקירה

צריך לפתוח שערי שמים בתפילות ובהשתדלות ליותר מצוות להתקרב לקב"ה בתחינות ולזעוק הרי הכל ממנו ,הכדורים זה כאילו עוזרים.הקב"ה רוצה שנתקרב אליו יותר , לעניות דעתי כל הפורום צריך לעשות השתדלות ,כדי לבקש רחמים לרפואת שלמה,וכל חולי הפורום להתארגן בתפילה ממש בקריאת תהילים כולם , נקבע בשעה מסויימת עד צאת הכוכבים .לומר פרק או כמה פרקים לרפואתו. למען חברה טובה בפורום אנא כחו לצומת לבכם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום א' ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב פורום יקר. לילה רגיל עבר על כוחותינו. אנחנו כבר ערוכים ומוכנים לקראת היום החדש. הולך להיות יום נאה. אני מאחלת לכולנו יום טוב, שקט ורגוע. שכל יקירינו החולים יחושו בטוב. ושכולנו נהיה חזקים ונחושים לקראת תלאות היום והשבוע שעוד מצפים לנו. בוקר טוב ישראל!

פנטזי1

New member
אסתר שלום

צר לי לשמוע שיש הדרדרות אצל בעלך אך מנסיוני עם אבא שלי אסור להתיאש יכול להיות שיפור , צריך לעשות בדיקות ולראות אולי יש חוסר כלשהו וכן לבדוק שוב את מכלול התרופות שהוא מקבל. אצל אבי חלה הדרדרות גדולה לפני כחודשיים הוא הפסיק כמעט ללכת,ירד במשקל ,ישב כל היום מנומנם ולא שיתף פעולה עם הצוות במוסד,הפסיק לגמרי להשתתף בפעילות שם. התחילו להקפיד על התזונה שלו ,הוא מקבל תוספת(כמו אינשור) + תוספת חלבון כי התברר בבדיקת דם שיש חוסר,כנראה שגם הצליחו להגיע איתו לאיזון תרופתי ,והנה היום יש שיפור יפה הוא הולך שוב,הוא אוכל שוב לבד ויש לו תיאבון ,גם מצב רוחו טוב והוא אפילו חזר לפעילות הוא משתתף ושר והצוות מרוצה מאוד מהשיפור. לכן אל יאוש,מקווה שמצבו ישתפר.

ronnyw

New member
ועוד מילה על התדרדרות.

גם אצלנו היתה טלטלה שכזו: אמא הפסיקה ללכת, מיעטה להגיב - התדרדרה מאוד מאוד. התחלתי לחפש לה מוסד סיעודי (למי שעקב אחרי המסרים שלי - זה היה בתקופה שהפיליפינית הקבועה יצאה לחופשת מולדת. ייתכן שקשור - ייתכן שלא). אחרי שלושה -ארבעה שבועות התאוששה, והיא בבית עד היום (אבל היום יש שתי עובדות). עד עכשו אינני יודעת למה לייחס את הירידה ואת ההתאוששות, אבל קורים דברים... אז היי אופטימית, אסתר. תני לשלמה עוד כמה ימים, אולי גם הוא יתאושש. ואכן, יתכן שיש קשר למינון התרופות, או שסתם חטף שפעת נטולת חום (שהרי קשה לנו לקבוע, שכן החולים שלנו לא יודעים לתאר את תחושותיהם). אבסורד לחשוב על היחסיות של הכל: איך המצב הירוד והעלוב של אתמול, נראה לנו היום שפסגת השאיפות... מקווה לטוב.

אירילה

New member
כולנו מחזקים אותך בטיפולך בשלמה

מי יודע טוב ממך כי מעתה יידרשו ממך הרבה כוחות ותעצומות נפש , אני בטוח כי מיכל תעמוד לצידך לעזרה ומי יודע אולי שלמה יחזור מעט לעצמו. שולחים לך חיבוקים חמים ,הניה אמנון ואורית

אסתרס

New member
תודה אירילהעל המילים המתוקות../images/Emo68.gif

בלב כבד התחלתי היום בגישושים ראשונים להבאת עובדת לשלמה, זה קצת כמו לקנות חתול בשק, אי אפשר לדעת מה יצא מן השק, חתול או נמר. אבל כבר כמעט אין ברירה. הלוואי וגם אצלי תחול הטבה. הפסקתי את מרבית התרופות, ושלמה מקבל היום רק את ההכרחי. אולי באמת אתחיל עם אינשור, זה רעיון לגמרי הגיוני, תודה למציעה,תודה.

zs1957

New member
מחזקת את ידייך

היי אסתר יקירתי, צר לי לשמוע על מצבו הירוד של שלמה. כואב הלב. טוב שהתחלת בסידורים להבאת עובדת זרה. אין מנוס. בהצלחה !!!!! אל תתיאשי כי דברים משתנים אולי הוא מצונן ולכן מרטיב הרבה. ממליצה לך לתת לו אינשור פלוס. יש שם את כל הויטמינים והמינרלים הנחוצים. יש בטעם קפה, תות ,שוקו ווניל. אני לוקחת לאמא שלי בטעם קפה והיא מאד אוהבת לשתות את זה. כאשר יש החמרה במחלה יש ירידה בתיאבון , יש להאכיל את החולה, לא להכריח לאכול. לתת לו לאכול רק מה שהוא אוהב בתוספת האינשור. יש גם תוסף מזון שנקרא סקנדשייק. גם את זה אני נותנת לאמא שלי.זה תוסף מזון עשיר ,שאחותי גילתה אותו והכנסנו לתפריט של אמא. כאשר חלה החמרה גם קשה לחולה לבלוע יש לתת את המזון בתוספת שתיה מקל מאד על הבליעה. שולחת לך חיבוק גדול , מחזיקה לך אצבעות. לילה טוב, זהבה שחם

../images/Emo24.gifרפואה שלימה לשלמה-אסתרס

אני רוצה להתפלל לרפואת שלמה אך איני יודעת מה שם אימו. תכתבי לי מה שמה ואני אמסור גם הלאה שיתפללו עליו בבית הכנסת.רפואה שלימה לשלמה ולכל החולים בפורום

אסתרס

New member
שם אמו של שלמה הוא בתיה

תודה על התפילות. תפילות פותחות שערי שמים. תבורכי אריאלה.

../images/Emo63.gifתפילה

המילה ברך היא ברכה כפולה והפרוש לפי האותיות, ב' באה אחרי האות א' שהיא מס' 1כלומר הב' מס' 2 וכן האות כ מס' 20 היא באה אחרי האות י'האות י' מס' 10 , האות ר' מס' 200 היא באה אחרי האות ק' מס' 100.כלומר ב' ר' ך ' הן אותיות כפולות לאותיות שלפניהם.ולכן הברכה שתתקיים צריכה להיות כפולה ,שתי פעולות, אני אתפלל והעביר לבנות שמתפללו בבית הכנסת תהילים כל שבת ואת מצדך תנסי לקחת על עצמך משהוא כמו שמירת שבת או מצווה אחרת נוסף למה שאת עושה מידי יום ואז תראי ניסים ונפלאות, . בכל זאת אם לא נראה לך אני אתפלל והעביר הלאה לרפואת שלמה בן בתיה, ב"ה. את רוצה ההוכחה שזה עושה ניסים וניפלאות, היכנסי לאתר www.shofar.net הקליקי וידאו חפשי נס מצולם או "ניסים התותח" וראי שם כל מי שמתקרב לקב"ה יותר ,הקב"ה נענה לתפילה ולבקשה.איני מחזירה אותך בתשובה אך ההוכחות יש הרבה שזה פועל.שנשמע רק בשורות טובות ב"ה.

אסתר , לא להתייאש

אסתר יקרה , כואב לקרוא על מצבו של שלמה , אך כמו שכתבו לך יכול להיות שזה משהו זמני או אפילו שפעת. אני מקווה ומתפללת שהוא יחזור לעצמו תוך ימים ספורים ועלייך אפשר לסמוך שהוא יקבל טיפול נפלא. שיהיה לך יום נפלא מחר ואולי שלמה יפתיע לטובה, חיבוק ענק ממני , מעריצה אותך , טובה

רותי57

New member
אסתרס

גם לאבא שלי יש את אותן הססמנים. וזה קרה די בפתאומיות. אני חושבת שזה בגלל התרופות שהוא לוקח. כי מצב דומה כבר היה לנו פעם. גם אבי לא פותח את העיניים, מרטיב במיטה ובקושי הולך. אני הולכת להחליף לו את הרספרדל (לדעתי הוא גורם שוב הסרקוול) התיעצתי עם הרופא וזה משוא המליץ. אולי גם אצלכם זה אותו הסיפור. אני כבר בעבר השתמשתי ברספרדל ובי היה עם עיניים סגורות כל הזמן., נזל לו רוק מהפה, ובקושי הלך כאשר החלפתי לסרקוול המצב השתפר מאד והיה די בסדר כמעט שנה. אולי היתי צריכה רק להגדיל את המינון של סרקוול ולא לעבור ל2 מ"ג של רספרדל.

אסתר כואב לי נורא לשמוע על כך

אני מקווה שתרגישו טוב יותר ושאת תתחזקי מהטיפול הפיסי והנפשי בו. מתפללת עבורך. נטע

למעלה