בקר טוב, מחפשת מועדון ספורט באזור

סיאטלית

New member
בקר טוב, מחפשת מועדון ספורט באזור

חיפה (כרמל,אחוזה, דניה, אזור מתמ) לשיעורי ספינינג וגם חדר כושר טוב
. אני מגיעה לביקור מולדת בדצמבר ואני מכורה לשיעורי ספינינג. אני לא רוצה להפסיק את האימונים השבועיים שלי (חמש פעמים בשבוע). מי יכול/ה להמליץ על מקום? וגם, נעלי ספינינג, איזה "קליק" נתפס בדוושות? האם זה SPD?
מראש

ilan1998

New member
מועדונים....

Shape בקניון חיפה .... הולמס פלייס בגרנד קניון.... SPD. יש חנות חדשה יחסית ליד קניון חיפה "סלאלום" יש שם הרבה דגמים של נעלים והמחירים די סבירים. (נמצאת במתחם מרכז הקונגרסים ממול קניון חיפה) אישית - שייפ יותר ברמה גבוהה של מדריכים ,כשתגיעי לשם את כבר תמצאי את המדריכים המועדפים עליל... ברוכה הבאה

יש מבחר גדול של מועדונים

SPD יתפוס בכל אלו שאני מכיר. -בשייפ ובהולמס פלייס תקבלי חבילה מלאה (ההולמס יקר משמעותית). מדריכים לא רעים (אם כי אופניים לא משהו). המכשור בחדר הכושר מתקדם ואיכותי. -במה שהיה "פנורה ג'ים" בתוך מלון דן פנורה והפך לעוד סניף של "לייף אנד פיטנס" יש אבזור מחודש (כולל אופניים טובים וחדשים, בני שבועיים). לדעתי העבודה שם הרבה יותר טובה מבהולמס ובשייפ (קצת לא לויאלי מצידי, כי אני עובד בשניהם). -כמו כן יש את מועדון "לגוף" ברוממה. הבנתי שם החליפו את כל המדריכים כמעט בשל החלפת בעלים, כך שאני לא מכיר את המצב הנוכחי. חדר ספינ' קטן מאוד. - יש עוד מועדנים רבים קטנים, גם בדניה, גם בנו"ש ("סקופ"). בספורטן יש גם חדר כושר טוב וחדר ספינינג נחמד עם אופניים לא רעים בכלל (באיזור מת"מ פחות או יותר, כמו שייפ חיפה שנמצא בתוך קניון חיפה). יש את "מועדון הספורט חיפה" שאני ממש לא ממליץ עליו. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול. בחלק ניכר מהמועדונים בחיפה יצא לי לעבוד בספינינג מתישהו.

סיאטלית

New member
שחר קליק ימני עוד כמה שאלות...

חשבתי לעשות מנוי רק לחודש אחד בשייפ, בתכלס אשתמש בו רק לשבועיים וחצי כי אני חוזרת הביתה. האם יש מדריכים טובים בשעות הבוקר המוקדמות? האם צריך תשלום נוסף לשעורי ספינינג או שזה כלול? איזה סוג של אופניים יש במועדון בשייפ? אני רוכבת על Lemond, צירפתי לינק. תודה ל כל האינפורמציה

סיאטלית

New member
תודה עבור הלינק, אשמח לתת טיפים למה

עושה את המדריכים במועדון שבו אני מתעמלת לטובים. אם תרצה. תודה... ובקרוב בשייפ...

ilan1998

New member
מחכים לך וממתינים לבואך

נסי גם את הולמס פלייס אולי יותר תאהבי את המקום...

ראיתי אופני למונד

רק במקום אחד , עד עכשיו בישראל, אני בטוח שיש עוד מקומות אבל עד כה ראיתי רק בהילטון ת"א

Tami661

New member
גם בקלאב הוטל אילת נותרו עוד כמה...

לצד ה-BSC המועדפים על רוב המתאמנים שם...

"מדריכים טובים" זה עניין סוביקטיבי

כל אחד אוהב משהו אחר (אם נתעלם מכאלו שעושים דברים לא בריאים). המדריכים בשייפ (ואני מכיר רק את חלקם), לעניות דעתי, ממוצעים פלוס. האופניים הם אופניים של STARTERK. אופניים די בסיסיות ולדעתי ממש לא משהו. אם יש לך עוד שאלות את יכולה לשלוח מסר ואני אוכל לברר מה אפשר לעשות עם מישהו שצריך מנוי לשבועיים וחצי.

סיאטלית

New member
שחר, תודה ל היחס ../images/Emo45.gif אני אגיע

לארץ אבדוק את שייפ. החבר'ה של אחי מאד המליצו לי על שייפ. אתה מאמן שם? שעות ימים.... תשלח מסר עם אי אפשר על גבי הפורום.

למעלה