בקר טוב פורום יקר

משה רון

New member
בקר טוב פורום יקר

רציתי לספר לכם ולעדכן אתכם, כי פניתי להנהלת הפורומים בבקשה לפרוש מהניהול המשותף בפורום.
ניהול פורום וקידומו דורשים השקעה של זמן ואנרגיות רבות,אך בחדשים האחרונים הבנתי שעיסוקי אינם
מאפשרים לי התייחסות נאותה לפורום והשקעה בו ובחברים בו.בימים הקרובים יוסר שמי מרשימת המנהלים ואת הפורום ינהל בשלב ראשון עוזי לבדו,
שיחליט יחד עם הנהלת הפורומים האם למנות לפורום מנהל נוסף או לא.
עוזי,אני חושב שאתה ראוי ומתאים לנהל את הפורום והיית לי לעזר רב.
אקפוץ לבקר כאן בהזדמנויות שונות לדרוש בשלומכם ולתת כתף ולפגוש ותיקים וחדשים שהפורום יהווה עבורם
כר לפעילות חברתית ומפגש וירטואלי.
תודה רבה לכולכם,מי שצופים בשקט ומי שמשתתפים בכתיבה ולהתראות בשמחות

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל משה רון על תקופת ניהול בפורום ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

פריאל12

New member
משה

תודה רבה לך על הכל, איש יקר! (אני בטוחה שאתה כזה בדיוק גם במציאות).
תחסר לי כאן מאוד כמנהל המנווט את הדברים גם מאחורי הקלעים בצורה כה נעימה, רצינית, רגישה ומלאת הומור.
אבל רשמת שתבקר כאן, אז אל תגרום לי להתגעגע הרבה

http://www.youtube.com/watch?v=OlKaVFqxERk

פריאל12

New member
רגע! אפשר לנצל את כישוריך הקולינריים?

באיזו מהירות הוסר שמך מהרשימה

אוףףףףףף!

משה!

קודם כל תודה לך על הכל.מאוד תחסר לנו פה.
בכלל אני חייב לך תודה אישית על הכל.
לגבי המשך פעילותו של הפורום אני מצפה מהכותבים פה להשתתף איתנו יותר לשיחות.זה לא חייב להיות רק על בדידות.זה יכול להיות על אקטואליה,אהבה נכזבת,התלבטות כלשהי בחיים או כל נושא שבא לכותב לדבר עליו.
לפעמים אני מרגיש שהפורום מתבסס על רביעיה קבועה שכותבת כמו פריאל שלה לא חסר נושאי שיחה,אריה,אוהבת תה וכמובן אני.
אגב פריאל אני מתגעגע לשירשורים שלנו מהעבר
.הם כבר בטח עברו מהעולם.
בעבר גם ניסיתי לארגן מפגשי פורום.שהצעתי את זה כולם קפצו ברגע שהיה תאריך היתה דממה.
ועוד דבר.אני גם מקבל פניות במסרים אם מישהו בא לו לדבר איתי על משהו שקצת לא נעים לדבר עליו בפורום.אשמח לעזור במידה ואוכל.
שיהיה ברור,מה שנכנס אלי,נשאר אצלי.

ערב טוב!

משה, תודה על הפורום ועל מה שתרמת בעבורו
יש לך הומור ייחודי (...) אגב

חבר'ה אני עדיין בחוג תכשיטנות הזה שלי, בעיקר מתעסקת עם חרוזים, לא תמיד שלמה במאה אחוז מהתוצאה, אבל, וואלה, מבסוטה מהעיסוק הזה, ועושים שם דברים דיי מתוחכמים, אז זה נחמד

ועדכון מכיוון אחר: לאחרונה שוב מרגישה שתכונות כמו חוסר ביטחון ובעיה בכישורים חברתיים חוזרות אלי
אי אפשר לברוח מזה באמת... מעצבן!

ניסיתי לחזור ליוגה לאחרונה אחרי שנים, קצת מתלבטת לגבי זה אחרי שיעור הניסיון שהיה לי

חוץ מזה אני רוצה חברים הרבה יותר מזוגיות. זוגיות קצת מפחידה אותי, למרות שאני גם רוצה אהבה, ואולי אני סתם רוצה אישור כי אני לא מצליחה לחזק את עצמי....

ועד כאן התעסקות בעצמי.... מותר לי, נכון?
הרי צריך לשפוך קצת מילים איפשהו.... (דיי כותבת לעצמי הרבה בזמן האחרון באיזו מן מחברת-יומן שכזאת)
לא יודעת, אני כזה לא ממש ברורה לעצמי לאחרונה, יש לי נטייה לשתוק לאחרונה גם בחיים בחוץ ולא ממש לשתף בדברים

וראיתי לאחרונה את המופע

של מיקי גבע, זה היה נחמד! בא לי ללכת לעוד מופע בסגנון

טוב, למרות שאין לי כח לקום מהכסא

אני צריכה להתקלח ולכבס חולצה. מרתק!

ועוד דבר!!!

חלקכם יודעים שעוזי טל זה הניק שלי,חלקכם יודעים את שמי האמיתי.
בעבר היתה לי סיבה לשמור על זהותי הווירטואלית אבל לאור העובדה שהיא נחשפה לגמרי וגם מהסיבה שאני פעיל פה די מחיתוליו של הפורום,אז הגיע הזמן שאציג את עצמי כדי שלפחות תדעו עם מי אתם מדברים כל הזמן.
שמי הוא ירון,אני בן 38 מהמרכז.ואגב התמונה שלי מופיע בכרטיס.
לא לשכוח!פה בפורום אני עדיין עוזי טל.

פריאל12

New member
אוי ואבוי....

אם הגוף תואם לפנים, הבנות בבעיה

מישהו כאן שובר לבבות לא קטן, אה?

פריאל12

New member
נו..אני עדיין ממתינה לתמונה עם פניך מחייכות

ובלי משקפי דיסטנס של טייסים, תודה

פריאל12

New member