בקר טוב פורום נכבד

אסתרס

New member
בקר טוב פורום נכבד../images/Emo68.gif

לילה שקט עבר על כוחותינו, ברוך השם קמנו רק פעם אחת לשרותים. הלוואי הלאה לא יותר גרוע. עכשו אני הולכת לבשל, כמו בכל יום שישי כל המשפחה מגיעה בצהריים לאכול, ןלפטפט עד הערב. יהיה כיף ושלמה ישמח לחצי שעה ואחר כך יעצום עיניים ויתנתק, למרות זאת הכל כדאי . אז שלום ולהתראות. ניפגש שוב אחהצ.

zs1957

New member
אסתר את מדהימה!!!!

היי אסתר, את אמה תרזה של כל הפורום. את פשוט מדהימה. כל פעם שאני קוראת בפורום אני מצפה לראות מה כתבת. בנוסף לכל מעלותייך ניחנת בכישרון כתיבה ובחוש הומור. כל הכבוד אסתר, שתהיי לי רק בריאה , אשה אמיצה , וחכמה. מעריצה אותך, זהבה שחם

zs1957

New member
תודה נילי

היי נליל כל כך שמחתי לשמוע על קבוצת התמיכה שלכן בפ"ת. כל הכבוד לך שהבאת את חברותייך מקבוצת התמיכה לפורום. דרך אגב אנחנו מארגנים קבוצת תמיכה בכפר סבא לבני/בנות זוג אם יש לך עוד אנשים תביאי. זה בשיתוף עם גרי רוט מנכ"ל עמותת אלצהיימר. מי שמעוניינת להצטרף שתפנה לטלפון של עמותת אלצהיימר ותרשם אצל חני או גרי. אני מבקשת את עזרתך בגיוס משתתפים. שבת שלום זהבה שחם

נילי41

New member
קבוצת תמיכה

הי זהבה, בקשר לקבוצת התמיכה של כפר סבא, אני מפתח תקווה ואצלנו מח' הרווחה מארגנת את הקבוצות בפתח-תקווה. כרגע לא מכירה מישהו מכפר סבא, אבל אולי בקבוצה של העמותה יהיה מי שירצה להגיע לכפר סבא. שבת שלום.

נילי41

New member
../images/Emo96.gif בוקר אור פורום - יום ששי

אסתר, חסרת לנו אתמול. היה יום שקט בדרך כלל בפורום. עלינו עבר לילה די רגוע, קמנו רק פעמיים!!!. גם אני הולכת לבשל לששי שבת לשנינו. הילדים לא באים לאכול איתנו בצהרים. יש לנו אזכרה בבית קברות ומשם בחזרה הביתה. בעלי קם במצב רוח טוב ועליז, הלוואי שיימשך ככה. יום טוב לכולם...

ענתי44

New member
בוקר דבש לפורום

גם עלינו עבר לילה שליו ונעים.אמא ישנה טוב. אמש, שוב המיטה היתה רטובה, אבל בניגוד לפעם הקודמת, אמא שלי שיתפה פעולה, הושבתי אותה על כסא הגלגלים והחלפתי מצעים והבאתי לה תוסף מזון לשתיית הלילה שלה, ואז החלפתי לה טיטול והלבשתי אותה בכותונת נקיה. אמא אוהבת שאני מחממת את הכותונת על התנור ומניחה את הבגד החם על פניה והיא מתענגת על החום ועל הריח הטוב של אבקת הכביסה.ואז כשהשכבתי אותה היא חיבקה אותי. וכשהרמתי את רגליה והנחתי מתחת כרית, כמו שלימדו אותי בבית חולים, אמרתי לה " שתשני כמו מלכה" , אמא חייכה ואמרה בהומור " לא קוראים לי מלכה קוראים לי כרמלה" גם הפצע בבית השחי מתחיל להגיב לטיפול. ואני הבוקר כבר מצליחה להזיז את היד. והכי מרגש שידיד טוב שלי הפתיע אותי הבוקר עם שני שירים שכתב עליי. הפעם הדמעות היו מהתרגשות. לא מעצב. שבת שלום והמשך חג שמח

נילי41

New member
../images/Emo141.gif צהרים טובים ענתי

שמחה לשמוע שהעניינים אצלכם נרגעו ומתנהלים על מי מנוחות, כרגע... תודה לאל שהפצע מגיב, ואני מקווה שאת עושה את כל הבדיקות שצריך. שיהיו לך עוד הרבה רגעים מרגשים של אושר ושמחה. שבת שלום וחג שמח.

אסתרס

New member
ענתי בנושא מצעים

אני מגינה על הסדין בסדיניה כמו בבית חולים בית רבקה. זו סדיניה שבצד אחד היא מכותנה ובצד השני לא מעבירה נוזלים. מאוד נעים לשכב עליה, היא גם גדולה במידתה. ואז אם קורה פנצר מחליפים רק אותה ולא את כל המצעים. אולי בנוסף אמא זקוקה לחיתול שסופג יותר. למשל חיתול של חברת הרטמן הגרמנית. יש להם חיתול שסופג קרוב ל2 ליטר.

ענתי44

New member
אסתר תודה

אני אבדוק לגבי טיטולים. כי אני שמה לה את הכי סופג בשוק הישראלי. בקשר לסדינית. אני שמה לה עוד סדין על הסדין גם כדי למנוע רטיבות וגם כדי שאפשר למשוך אותה במיטה מצד לצד בלי להציק לה. אבל זה סדין מקופל. איפה משיגים סדינית כמו שתיארת?

אסתרס

New member
סדיניה כזו יש בסופרפרם../images/Emo91.gif

אם לא תימצאי אחפש את הסוכן שמכר לבית רבקה ואתן לך במסר. אני בזמנו קניתי אצלו עבור אימי, והיום אני משתמשת לשלמה. שיהיה לכולנו לילה שקט משעמם ויבש.

ענתי44

New member
אסתר בקשר לסדיניה

האם היא חד פעמית ועשוייה מהחומרים שעשויי הטיטול? כי יש לי כזה. האם מדובר בסדיניה רב שימושית שיש בה חומר אוטם שתן? כי אם כן יש לאמא מגן מזרן כזה.

אסתרס

New member
ענתי את מדהימה../images/Emo189.gif

כל כך הרבה אהבה יש לך לאימך, הרכות שבה את מטפלת בה מעלה לי דמעות בעינים. מגיע לך כל האושר שבעולם יקירתי, אני לא בטוחה שבגילך הייתי מסוגלת לכזאת אהבה וקירבה ומסירות לאימי.

zs1957

New member
שמחה לשמוע שהפצע מגיב לטיפול

ואת מטפלת. העיקר שתהיי בריאה ותשמרי על עצמך. מרגש לשמוע שידיד שלך כתב לך שני שירים יפים. שימשיך לכתוב גם בעתיד. שבת שלום וחג שמח זהבה שחם

למעלה