בקר טוב פורום נכבד

אסתרס

New member
בקר טוב פורום נכבד../images/Emo68.gif

הלילות האחרונים עוברים עלינו בשקט, כי שלמה כבר לא יורד ביוזמתו מהמיטה.(חבל מאוד) הוא ישן טוב המסכן, וכמובן קם עם חיתול רטוב רטוב. אין טוב בלי רע ואין רע בלי טוב. אני לפחות ישנה בלילה רצוף והיום נראה לגמרי אחרת. זה כבר 10 ימים ששלמה ללא זיפרקסה ואין שינוי לרעה בהתנהגות. הוא קצת יותר "ערני" בעיקר בבקר. כל יום טיפה יותר טוב, כרנראה עבר משהו מוחי, כי הוא נועל את האגודל פנימה. יש גם בעיות עם עצירות, וחברה אחות אמרה לי שבמחלות המוחיות, יש האטה בפעילות המעיים. התחלתי עם עגבניות מרוסקות על פומפיה גסה + 2 כפות שמן זית. וכן דיסת קוואקר בקר וערב, ויש שיפור . אני רוצה להמנע עד כמה שאפשר מחוקנים. אז שיהיה לכולם בקר טוב.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ג'

לילה רגיל עבר על כוחותינו (קימות וטרטורים). עכשיו אנחנו כבר רחוצים, מגולחים, לבושים ושתינו את הקפה של הבוקר ומחכים להסעה שתיקח את בעלי אל מרכז היום שהוא מרכז עולמו העכשווי ובשבילי מקור הצלה... אסתר, כולנו דואגים לשלמה היקר וגם לך. טוב שאת יכולה לישון רצוף בלילות האחרונים, אבל לא טוב מצבו של שלמה. כמו שאמת, אין טוב בלי רע וגם אין רע בלי טוב. טוב שההפסקה בתרופת ההרגעה לא גורמת לו להתנהגות חריגה. טוב שהוא משתפר לאט לאט. אגב, לא ידעתי שנעילת האגודל פנימה מלמדת על אירוע מוחי. טוב לדעת, אשים לב להבא אצל בעלי. אבל, אני חייבת לספר כי בשעת הליכה בבוקר אני מאגרפת את ידי ונועלת את האגודלים פנימה, מה זה אומר??? בעיית העצירות גם היא בעיה ידועה. גם כאן טוב שאת משתמשת באמצעים טבעיים. מה שלא יהיה, מאוד משמח לשמוע שבכל הפרמטרים יש שיפור במצב של שלמה. שרק יימשך ככה. שיהיה יום טוב לכולנו,
בוקר טוב ישראל!

למעלה