בקר טוב פורום נכבד

אסתרס

New member
בקר טוב פורום נכבד../images/Emo68.gif

אני מקווה שכל חברותי ישנו היטב בלילה, אני כן. תיקון טעות מאתמול : הסרט "ימי שלישי עם מורי ישודר היום בערוץ הסרטים בהוט בשעה 2200 שווה שווה. שיהיה לכולנו יום טוב, ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום

בוקר טוב אסתר יקירתי. איזה יופי לפגוש אותך שוב בבוקר עם ברכת ה"בוקר טוב" שלך. לילה סביר עבר על כוחותינו הלילה. כמובן בעזרת הכדור הקטן והמרדים שאני נותנת לבעלי. החלטתי להמשיך ולתת לו אותו בכל לילה כדי שאוכל לישון כמה שעות ברצף ואכן, הלילה הוא ישן עד 02:30 ברצף משעה 21:00 ולאחר מכן המשיך לישון עד 06:30 וזה השג גדול בשבילנו. נראה לי שהולך להיות עוד יום נאה. מקווה שיעבור יום טוב על כל יקירינו החולים. תודה אסתר על המידע שאת מספקת לנו בענייני סרטים וקולנוע. אני בהחלט אצפה הערב בסרט שאת ממליצה עליו. לא שמעתי עליו עד כה. אנחנו עדיין מחוברים לכבלים אנלוגיים, אני מקווה שהוא ישודר גם בערוץ הסרטים הזה. צר לי שאיני יכולה לעזור לך בהקלטה של הסרט כי אין לנו וידיאו או די.וי.די. או כל אמצעי הקלטה אחר. אני אבקש מהבת שלי, אם היא יכולה להקליט לי את הסרט, אם היא לא תהיה עסוקה יותר מדי עם הבן שלה שנלקח אמש לחדר מיון. מקווה שהכל יהיה בסדר ושהוא יחזור הביתה בהקדם בריא ושלם. בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
בוקר טוב נילי

שמחתי לשמוע שינת טוב הלילה. טוב שהתחלת לתת כדור שינה כי אין ברירה. כך לפחות בעלך ישן ברצף ולא ינמנם כל היום. וגם את תוכלי לישון טוב מבלי לפגוע בבריאותך. תספרי לנו על הסרט שאסתר המליצה לראות הלילה ב- HOT . אני לא אוכל לצפות בסרט כי אני מחוברת ל-YES מה שלום הנכד שלך? מקווה שהוא שוחרר לביתו והכל בסדר. כתבי לי. רפואה שלמה. כל טוב , זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב זהבה יקירתי

אכן, אין כמו שנת לילה טובה. היום אני במלוא המרץ. אשתדל לצפות בסרט שאסתר המליצה עליו הערב וגם ביקשתי מהבת שלי שתקליט אותו בוידיאו. הנכד נמצא בבית ועובר בדיקות. כנראה שיש לו דלקת בכליות, אבל מחכים לעוד בדיקות שיגיעו אחה"צ. תודה על הדאגה ועל איחולי ההבראה. אסתר, אם תהיה לי קלטת של הסרט אוכל להעביר אליך אותה. יום טוב לכולם.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif אריאלה יקירתי

אני לא יודעת אם אפשר לראות באינטרנט את הסרט. חשבתי שיש לך טלוויזיה, את לא צופה??? תודה על האיחולים לנכד, עוד מעט נקבל תוצאות אחרונות של הבדיקות שעשו לו הבוקר. אני מקווה שיהיה בסדר.

למעלה