ציפי החמודה,,אני חושבת שהתקרבות לאדם היא עי" הכרה וראיה
בחיים,- נידוב אינפורמציה באינט , מעבר למה שנתתי לא יתרום לכלום
אם אני גרה בנתיה או כפר סבא מה זה יועיל לקירבה??
וכרגע אני נמצאת בבדיקות כפי שצינתי לא מרגישה תמיד טוב,
ככה שבטלפון לא נעים לי להגיד כרגע אינני יכולה לדבר, הנה כולם הלכו
להצגה בבית החיל אחהצ" אני לא הלכתי כי לא הרגשתי כל כך טוב
מספיק היה מה שעשיתי מעבר לכוחותי בבקר, אני לא במיטבי כרגע למרות שאינני מצינת זאת תמיד באינט,- אני טיפוס שלא מרבה לדבר על תחלואי תמיד חושבת על השני כמה בעיות יש לו- וכי למה אכביד עליו גם את שלי, זו ראיה שלי
היא לא חיבת להיות נכונה ,אבל כל אחד והאופי שלו לדעתי היה לצאת קצת מהחולאים לדבר על דברים אחרים וזה ידוע כשאדם עסוק בדברים אחרים הוא שוכח קצת את בעיותיו,,וצרותיו שלכל אחד יש, וכל אחד חושב ששלו הכי גרוע ולהתבוסס בתוך הצרותשלי, שלאף אחד לא חסר, לדעתי -רק מגביר, מובן שמידי פעם
לספר לשתף,,זה מועיל ונותן הרגשה טובה שהשני מקשיב ואיכפת לו ממני ואף נותן מידי פעם עצות חכמות ואינפורמוציה זה עוזר
אבל למיטב הבנתי לדבר לפעמים על דברים אחרים לא כל הזמן על עצמי והבעיות שלי , מיטיב עם האדם , והוא שוכח את בעיותיו, וזה שאמרת שאת לא יוצאת אני מבינה את מצבך הקשה, שהוא באמת קשה , אבל נושאים אפשר ויש לדעת בלי לצאת, יש רדיו יש טלויזיה ,יש אינט ומשם אפשר לדלות המון נושאים,
אני לא רוצה להשפיע רק כותבת מה שאני חושבת את יודעת כמה פעמים אני יוצאת למועדון ולא מרגישה טוב?? אבל היציאה ,דיבור עם האנשים וההרצאות נותנות לי המון
רציתי גם כאן לדבר על כל מיני נושאים להשכיח קצת את הבעיות, של כולנו
אבל לא קיבלתם את זה ,תרצתם שאני מתלוננת ומקטרת, וזה בכלל לא נכון
רציתי להראות שיש גם דרך אחרת ומידי פעם ,לא תמיד, להתמקד לא רק בעצמינו
אלא על מקרים שקורים בחיים,לאחרים, העולם ממשיך להתקים למרות כל בעיותינו,
אבל אני מכבדת את הדרך שאתם מרוצים ממנה,ועושה לכם טוב,עדין אני בבדיקות
למרות שמצאו שיש לי קרוהן מחפשים מעבר לכך, האם אני כל הזמן אדבר על מצבי?? ואכניס את עצמי ואחרים לכל בעיותי??אני חושבת שזה ישעמם אותכם, אני מקשיבה לכל מה שנעשה בארץ ובעולם, העולם ממשיך להתקים,,חרף בעיותי,ומענינות אותי
אהי ברוכה ותרגישי טוב, בכל מה שעושה לך טוב,