בקר טוב
לחברי הקהילה

• פותח הנושא zivsb
  • פורסם בתאריך

zivsb

New member
בקר טוב../images/Emo96.gifלחברי הקהילה../images/Emo140.gif

יום חדש התחלה חדשה היום יום שלישי פעמיים כי טוב. המשכמים ל "ס ל י ח ו ת" בקשו עלינו טוב הרי "ערבים אנו זה לזה" "אל רחום וחנון ארך אפיים ורב חסד ואמת" ובימים אלה אנו זקוקים לחסד ואמת

zivsb

New member
יגיל לוי:הסגן הכבד! הוא המטרה../images/Emo14.gif

בימים הקרובים אנו יוצא בקמפיין שמטרתו להוציא את הסגן הכבד ממעגל מקבלי ההחלטות בעיר גם אם לא תצביעו בשבילי.... אכן מטרה מטרה וקשה לפספס.

zivsb

New member
הסגן ../images/Emo66.gif במרפסת../images/Emo88.gif../images/Emo47.gif

"הסגן"אשר לפני ימים ספורים הכריז "חתמנו הסכם אני הייה סגן" קיפל זנב והצהיר:אני אשב במרפסת עד סיבוב שני ואז אני.......
"תחזיקו אותי" תחזיקו אותי"
מוכר נכון? תחזיקו אותי"אני מתמודד
ו"הסגן"קיבל עצה מזקן השבט" חינם"
מושחתים נמאסתם

zivsb

New member
מהחתונה של דיקלה חדד../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

באולמי "לימון"המפוארים בקיבוץ הסבו בשולחנות נפרדים הסגן "הכבד" הסגן
ועוד בשולחן סמוך המועמד גבי אסרף וחברי מרכז ליכוד שר החקלאות מהליכוד מר ישראל כץ קם ללחוץ ידיים.. נו????? למי ניגש??? לסגן"הכבד". לא!!!!!! ניגש לשולחנו של גבי אסרף לחץ ידיים איחל הצלחה ונסע לדרכו. אכן סגן"כבד"

zivsb

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo47.gifשר הרווחה בלוד../images/Emo47.gif

שר הרווחה הגיע ללוד לפתור את בכיית הדיור לעובדים הסוציאליים היה חבר סיעתו במועצה הסגן מהמרפסת והסגן הכבד שהיום קיבל קהל. אדוני השר!האם אפשר לצבוע את כספי משרדך לטובת משכורת לעובדי הרווחה?

zivsb

New member
יחי הביזבוז תחי השחיתות כך בלוד

בלוד מספקים ארוחותל6 מועדוניות נוער "ילדי ישראל" הספק הקבוע :פש"ר ואכן אתמול סיפק את המזון כנדרש נו אז מה כאן לא בסדר? מ"מ מנהלת האגף תפסה יוזמה והזמינה גם מזון אצל מכבי סט מסעדה מרעות וניתנה הוראה לא להשתמש במזון מפש"ר והיום הוחזרו הכלים מלאים מזון מאתמול גם היום הגיע מזון גם מפש"ר וגם ממכבי סט רעות נו!? אז מה אם יש רעבים? ולעירייה אין כסף למשכורות? מושחתים נמאסתם

zivsb

New member
../images/Emo41.gifהתיקים שחולקו בגני אביב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היו מיועדים לילדים נזקקים היו מיועדים לחלוקה ע"י העובדות הסוציאליות ושר הרווחה הייה היום ושתק מושחתים נמאסתם

zivsb

New member
../images/Emo41.gifבקרוב נחשוף את פרוטוקול21../images/Emo41.gif

של ישיבת ועדת משנה לתכנון ובניה מיום 14.8.03 תושבי גני יער והסנטר היכונו!!!!!!! להספיק לפני הבחירות מושחתים נמאסתם אני אצביע רק למועמד שיתחייב לבטל את ההחלטה האומללה

zivsb

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדף ראשון ומי לא הייה?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה