צהרים טובים
תודה מראש על העזרה
המספר שבחרתי הוא 39
השאלה שנשאלה:
מה הפוטנציאל האפשרי עבורי ועבור X במערכת היחסים הזוגית ברבעון הקרוב
תוצאות פריסת הכוכב:
ראש - המרכבה
לב - יום הדין
יד ימין - שני חרבות
רגל ימין - אס המטבעות
יד שמאל - ארבעה גביעים
רגל שמאל – קיסרית
עמדות הקלפים בפריסה:
1. ראש: דרכי חשיבה של השואל ותכניות לעתיד, יסוד האוויר (חרבות).
2. יד ימין: דרך פעולה וביטוי אישי של השואל, יסוד האש (מטות).
3. רגל ימין: הישגים עליהם מומלץ לשואל להתבסס, יסוד האדמה (מטבעות).
4. לב: רגשות השואל ונטיית ליבו, יסוד המים (גביעים).
5. יד שמאל: כשרונות בהם מומלץ לשואל להיעזר, יסוד האש (מטות).
6. רגל שמאל: הישגים אליהם השואל יכול להגיע, יסוד האדמה (מטבעות
ראש – אני מנסה להוביל את מערכת היחסים למקום מסויים אבל נוהגת בו ללא חוכמה והבנה הידים לא אוחזות בשום דבר ולכן נראה שאני נותנת לדברים לקרות ולא באמת מובילה אותם.
יכול להיות שאני צריכה להיות יותר פעילה לקחת יוזמה ולהוביל את הקשר למקום אחר.
יד ימין – אני מרגישה אבודה בתוך מערכת היחסים, כובלת את עצמי כאשר בעצם כל מה שאני צריכה הוא להסיר את כיסוי העינים לראות את המציאות כפי שהיא לחפש נקודות ראיה נוספות (הים והשמים הכולים נמצאי מאחור)
רגל ימין – הקשר מבוסס בעיקר על נושאים חומרים חסרים בו עולמות נוספים.
לב – יום הדין מדבר על זמן של החלטה, אולי לא תמיד היא תהיה תלויה בי ואולי היקום יחליט בשבילי אבל אי אפשר להמשיך לשבת על הגדר.
יד שמאל – ההזדמנות קיימת, אני בוחרת לא לקחת אותה, לשלב ידים, להתעלם או לבחור לא לקחת את מה שאני מקבל. אני לא רואה את המציאות כפי שהיא
רגל שמאל – אם אפעל נכון אוכל להיות כמו הקיסרית.אני צריכה לפעול מתוך כוחה של אישה, מתוך נתינה ואהבה
הקלפים מראים לי שבעצם הכל בידים שלי, שאם אפעל מתוך מקום של נתינה חוסר התחשבנות אני יכולה להגיע למקום תוך בתוך מערכת היחסים הזו
מצד שני – אני מבינה שהשאלה נשאלה על ידי ולכן התשובה מופנת אלי.
אולי הקלפים מבקשים ממני לשחרר לזרום להפסיק להתחשבן להיות כמו גלף הקיסרית ולא כמו קלף יום הדין
הקלפים אומרים לי שיכול להיות פוטנציאל לקשר אבל אצטרך לעשות עבודה בתוך הקשר העבודה היא שלי הצד השני יגיב למה שאני יעשה.
אשמח לדעת מה הקלפים מספרים לך
תודה רבה על העזרה
-