אסתר יקרה
חבל נורא שלא תצליחי להגיע לפגישה. אני מקווה שאני אצליח להתארגן כי אני מאוד רוצה להגיע ולפגוש את כולכם. אני מאוד מקנאה בך על שהיה לכם לילה שקט ורגוע וששלמה ישן רצוף מבלי להתעורר אף פעם. אצלנו גם יש את הבעיה הזו שבעלי מתעורר כמה וכמה פעמים בלילה, ואפילו עם כדור שינה הוא לא מצליח לישון יותר מ-3 שעות רצוף. לכן גם אני לא ישנה רצוף בלילה וזה ממש נותן בי את אותותיו כי אני צריכה את שעות שנת הלילה שלי ולא מצליחה לישון לילה אחד רצוף כבר הרבה מאוד זמן. ברור היה מראש שתקבלי את האישור מהאגודה לבריאות הציבור לעובד זר בשביל שלמה. הרי במצב שלו אין סיכוי שהם לא יאשרו לו. זה יהיה נפלא אם תוכלי לקבל עובד או עובדת בשבילו, תראי שתתחילי לנשום לרווחה, כי יהיה מישהו שממש יתחלק איתך בנטל. אגב, עובד או עובדת? אני מתלבטת בשאלה למרות שאצלנו זה בכלל לא עומד על הפרק, אבל תמיד חשבתי שאם יגיע היום, בעלי יהיה צריך שגבר יטפל בו. אבל היום אני חושבת על כבר קצת גם על עצמי ואיך אני הייתי מרגישה אם היה גבר זר מסתובב בבית וזה בכלל לא נראה לי מתאים. אז יש פה דילמה די קשה. לדעתי האישה צריכה להרגיש בנוח עם העובד/ת ואם נוכחות של גבר מפריעה, אז עדיף כבר עובדת, למרות ששלמה וגם בעלי במקרה זה היו מעדיפים שגבר יטפל בהם, וגם מבחינת הכוח הפיזי שדרוש בלעזור להרים ולרחוץ וכו'. אבל שמעתי על עובדות שעושות עבודה נפלאה עם גברים, ויש להן שיטות להרים ולהפוך ולטפל בגברים בלי להפעיל כוח פיזי. הן עוברות קורסים מיוחדים לשם כך... אז נראה לי שאני פותחת כאן נושא לדיון: בשביל הבעל - מטפל או מטפלת??? מה אתם חושבות/ים?