בקר טוב

אסתרס

New member
בקר טוב

אני לא בטוחה שאבוא לפגישה, יש משהו שנקבע מראש. אני הולכת לרחוץ את שלמה, ונראה מה יהיה היום. ביי רוצה לציין שהיה לילה שקט ורגוע, שלמה ישן רצוף בלי לקום אפילו פעם אחת. כבר מזמן לא ישנתי לילה שלם. קבלתי את האישור מהאגוגה לבריאות הציבור. שלמה קיבל 6.5 נקודות. אני חושבת שזה המכסימום, וזה יאפשר לי להזמין עזרה כשאחליט. אז שיהיה יום טוב לכולנו .

נילי41

New member
אסתר יקרה

חבל נורא שלא תצליחי להגיע לפגישה. אני מקווה שאני אצליח להתארגן כי אני מאוד רוצה להגיע ולפגוש את כולכם. אני מאוד מקנאה בך על שהיה לכם לילה שקט ורגוע וששלמה ישן רצוף מבלי להתעורר אף פעם. אצלנו גם יש את הבעיה הזו שבעלי מתעורר כמה וכמה פעמים בלילה, ואפילו עם כדור שינה הוא לא מצליח לישון יותר מ-3 שעות רצוף. לכן גם אני לא ישנה רצוף בלילה וזה ממש נותן בי את אותותיו כי אני צריכה את שעות שנת הלילה שלי ולא מצליחה לישון לילה אחד רצוף כבר הרבה מאוד זמן. ברור היה מראש שתקבלי את האישור מהאגודה לבריאות הציבור לעובד זר בשביל שלמה. הרי במצב שלו אין סיכוי שהם לא יאשרו לו. זה יהיה נפלא אם תוכלי לקבל עובד או עובדת בשבילו, תראי שתתחילי לנשום לרווחה, כי יהיה מישהו שממש יתחלק איתך בנטל. אגב, עובד או עובדת? אני מתלבטת בשאלה למרות שאצלנו זה בכלל לא עומד על הפרק, אבל תמיד חשבתי שאם יגיע היום, בעלי יהיה צריך שגבר יטפל בו. אבל היום אני חושבת על כבר קצת גם על עצמי ואיך אני הייתי מרגישה אם היה גבר זר מסתובב בבית וזה בכלל לא נראה לי מתאים. אז יש פה דילמה די קשה. לדעתי האישה צריכה להרגיש בנוח עם העובד/ת ואם נוכחות של גבר מפריעה, אז עדיף כבר עובדת, למרות ששלמה וגם בעלי במקרה זה היו מעדיפים שגבר יטפל בהם, וגם מבחינת הכוח הפיזי שדרוש בלעזור להרים ולרחוץ וכו'. אבל שמעתי על עובדות שעושות עבודה נפלאה עם גברים, ויש להן שיטות להרים ולהפוך ולטפל בגברים בלי להפעיל כוח פיזי. הן עוברות קורסים מיוחדים לשם כך... אז נראה לי שאני פותחת כאן נושא לדיון: בשביל הבעל - מטפל או מטפלת??? מה אתם חושבות/ים?

zs1957

New member
מטפל או מטפלת לבעל

היי נילי לדעתי כגאי לקחת מטפלת את תרגישי יותר נוח כשיש אשה בבית מאשר גבר. הן מטפלות בדיוק כמו הגברים. את צריכה לחשוב גם על עצמך. יותר נוח שנמצאת אשה בבית מאשר גבר זר. זהבה שחם

נילי41

New member
נכון מאוד זהבה

אני גם כתבתי שאני חושבת שהרבה יותר נוח היה לי עם מטפלת. לצערי, זה בכלל לא אקטואלי כי איני יכולה להרשות לעצמי להזמין מטפל/ת בכלל כרגע.

zs1957

New member
חבל שלא תוכלי להגיע למפגש

היי אסתר, צר לי לשמוע כי לא תוכלי להגיע למפגש. אני חושבת שנוכחותך חשובה מאד במפגש ותהיי חסרה לכולנו. את עם העוצמות שלך יכולה להעניק המון לנשים במצבך וגם לאחרים. אנא השתדלי מאד להגיע. את רצית מאד שיתקיים מפגש ואני יודעת כמה זה חשוב לכל אחד מאתנו. שמחתי לשמוע ששלמה ישן טוב בלילה. נקווה שימשיך כך גם בעתיד. כל טוב, זהבה שחם

למעלה