בקר לשמור במקפיא או במקרר???

rm331

New member
בקר לשמור במקפיא או במקרר???

קניתי 4 סטייקים מנתח פילה ולא יצא לי לבשל אותם עכשיו כמו שתיכננתי ואאלץ לאכול אותם בנפרד השאלה שלי, היא היכן כדאי לשמור את הנתחים?? שמעתי שבמקרר ולא במקפיא עדיף כי זה שומר על הטריות...אבל לכמה זמן מותר להשאיר אותם במקרר?? זה בטח לא יכול להחזיק שם להרבה זמן? תודה
 

bigjack

New member
../images/Emo80.gif תלוי איזה בשר?

אם הוא מיושן, טרי או קפוא מופשר.. אם הוא מיושן אז לא מומלץ להשאירו במקרר יותר מיום כי הוא כבר עבר יישון. אם הוא טרי אז אפשר בהחלט ליישן אותו במקרר אבל צריך לדעת את התהליך וחבל על חלק יקר וטוב כמו פילה שילך לאיבוד בגלל קילקול במקרר. הכי טוב זה פשוט להכין את הבשר לסוף השבוע ולהנות ממנו
 

Bavmorda

New member
יש הבדל בין טריות לבין מתי מתכננים

לעבוד עליהם אם זה ייקח לפחות כמה ימים, אז למרות שזה קצת כואב, אני הייתי מקפיאה ומפשירה בהתאם. לשים ניילון בין כל סטייק וסטייק, וכשמפשירים, אז להפשיר בתהליך איטי, ז"א במקרר ולא ע"י "שוק תרמי" משמע בחוץ על השיש.
בהצלחה ונשמח לראות את התוצאות, B.
 
למעלה