בקר שבת

בקר שבת

קמתי טיילתי עשיתי מדיטציה. אני ערה משעה 5.30 והחלטתי לא להדליק את המחשב עד 8. כן. אני מודה שהתמכרתי לאינטרנט. וגם שאין לי שום רצון להפסיק את זה.... מה שאני כן מוכנה זה להפחית זמן. כיף לשוטט לקרא ולכתוב אבל זה מתחיל להיות מוגזם. אני כל רגע בודקת אם ענו לי ולא קוראת ולא מתייחסת לילדים... בקיצור, אני מודה. אז הבקר עשיתי עוגה עם הבת שלי ועכשיו אני אבדוק את הבלוג ואצא לשעה לפחות..... שתהיה לכולם שבת נפלאה!

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

חוש הומור "אנו מגלים כי ברגע שאנו משתחררים מהאובססיה, אנו מצליחים להבין מה זה להיות מאושר, שמח וחופשי." טקסט בסיסי, עמוד 103 הצחוקים בפגישות שלנו מפתיעים את החבר החדש. כקבוצה, אנו יודעים שהצחוק הוא תרופה בריאה. גם אם יש לנו בעיות קשות, פגישה מאפשרת לנו, ליהנות קצת מההחלמה שלנו. ההומור יכול להביא להקלה זמנית מהאובססיה שלנו עם עצמנו. אנו חיים את החיים כמות שהם, וזה בדרך-כלל לא מצחיק. אבל אם אנו שומרים על חוש הומור, נוכל לשאת דברים שכאילו מאיימים להפיל אותנו. כמה פעמים קרה שתקריות שנראו לנו קשות מאוד, איבדו את חומרתן, כשהתייחסנו אליהן בהומור? כשאנו מתעצבנים על אנשים ועל אירועים, כדי שנחפש את ההומור בכל מצב. זה יעזור לנו לחזור לפרספקטיבה הנכונה. יכולת לעמוד על הצד המבדח בכל דבר היא מתנה שצריך לפתח אותה. רק להיום: אחפש את הצד המבדח בכל בעיה קשה. כשאני עושה טעויות, אמצא דרך לצחוק על חוסר-השלמות שלי.

נבט9044

New member
היי צופית

גמאני כתבתי בדיוק על העניין הזה בבלוג שלי הבוקר. אחד הפטנטים שלי הוא לעשות עם עצמי 'דילים' - חצי שעה מסך תמורת חצי שעה עם הילדים חצי שעה מסך תמורת תליית מכונת כביסה,, בהתחלה אני פועלת כמו אוטומט - תולה כביסה וחושבת על הקומונה, משחקת עם הקטנה ומפנטזת על הבלוג,, כאלה,, אבל עם הזמן אני מצליחה להיות יותר נוכחת בכל סיטואציה. שבת נעימה

וכבר ה ../images/Emo42.gif בפאתי השמיים

והיום הקדשתי לאהבה עצמית. לטיפוח, למנוחה, לקריאה... לכל מה שבמשך השבוע איני יכולה, איני רוצה, דוחה, חסרת סבלנות, חסרת זמן ובעיקר חסרת יכולת... היום יכולתי לכל... והיום אהבתי להיות אתכם כמו תמיד.

s o l a r i s

New member
../images/Emo24.gifצופית וZORO

אוהבים אותכם וזקוק לכם תמשיכו לבוא ולתת כוח זורו תודה על רק להיום וצופית אני גם התמכרתי לאינטרנט כל הלילה

למעלה