בקשהה..

בקשהה..../images/Emo124.gif

אם למישהו יש
על סרט אימה טוב.. אבל ממש טוב.. שהסוף שלו לא מבאס.. או שהתוכן שלו נורמלי.. ולא אדיוטי.. (איכשהו.. בכל זאת.. זה בדיוני..) אז בבקשה =) אני פשוט ח-ו-ל-ת סרטי אימה.. ואני מחפשת סרטים טובים.. אז.. אם למישהו יש.. באמת
.

avshalomariel

New member
...

הניצוץ פסיכו מגרש השדים... כמה מהסרטים הטובים ביותר שקיימים!

אני אמליץ לך על כמה סרטים טובים

הצלצול,ליל המסכות:20 שנה אחרי, יעד סופי1 שחר המתים (סרט ממש טוב) ו...זהו

סורי אבל..

שחר המתים זה אחד הסרטים ההכי מפגרים שאי פעם היו.. מה זה לא נהנתי.. =\ הוא היה ממש מטופש..

niranbd

New member
צעקה

לא שוכחים את הסרט אימה הראשון שרואים
צעקה זה סרט מצויין, גם הסוף שלו חמוד אהבתי אותו-הוא לא מפחיד אבל הוא מקפיץ ומתפתיע-חובה לראות אם לא ראית!!!

חחח צעקה?

ראיתי את כל הצעקות.. הן לא עשו לי את זה =) אותו רוצח מפגר שלא מסיים את העבודה שלו.. ולא יודע לרצוח כמו שצריך חח

1בלובלו

New member
מסכימה בהחלט...../images/Emo121.gif

בכלל לא הבנתי מה מפחיד בצעקה? כל הסרט חיכיתי לאיזה שהוא קאצ'... איך התאכזבתי.... אני אוהבת סרטים שגורמים כזה לקפוץ מהכסא מרוב הפתעה... במיוחד כאלו עם צורות מוות מגניבות ביותר... (כמובן שיראו אותו...כמו הסולם דרך העין בעד סופי 2 או הזכוכית הנופלת שניפצה לילד את הראש...) חחחח...ממש חולני....

niranbd

New member
לא אמרתי שצעקה מפחיד!

צעקה מקפיץ טיפה, אבל יש בו קטעים הורסים מצחוק! הוא לא מפחיד, אין את ההרגשה הזאת אחרי שרואים אותו ואז מסתובבים ברחוב וחושבים שיש מאחוריכם מישהו כל הזמן(חחחחחחחחחחחח זה קורה לי כמעט מכל סרט..., גם לכם?)

1בלובלו

New member
לא אמרתי שאמרת ש....

חחח...איזה כותרת.... לא התכוונתי שאתה אמרת רק אמרתי שאלה שמגדירים את צעקה כסרט אימה טוב לפי דעתי קצת טועים.....(לא אתה...) כן...מכירה את התחושה...גם כשחוזרים הביתה אחרי סרט ויש חושך אז חושבים שיש בחושך מישהו....קריפי...אבל מצחיק סוף....

Hangman Jury 87

New member
תראי את

פחד נקודם קום (Fear.com) סרט ממש מפחיד, ברמות שלא ראיתי הרבה זמן הייתי גם ממליץ לך על "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ו- "אני עדיין יודע מה עשית..." אני אישית מאוד אהבתי את 2 הסרטים האלה
אבל בטח ראית אותם והם גם ישנים...

מממ.. אז ככה..

אני יודעת מה עשית ואני עדיין יודע מה עשית.. גם שייכים לקטגורית המפגרים! =\ סורי אבל.. קשה להפחיד אותי.. זה בדיוק אותו רוצח מטומטם כמו בצעקה.. לא אוהבת.. וfear.com חחחחח חלש ביותר!! =\ ראיתי את זה עם ידיד שלי.. ולא.. אה.. ואם מישהו לא ראה בית קברות לחיות.. אז למה אתם מחכים?! =) סרט שגרם לאחותי (בת 26.. היא ראתה אותו שהיא הייתה בגילי.. 16.. אגב.. הייתה לי יומולדת היום- כבר אתמול.. 14.12
חיחי) לישון במיטה של ההורים במשך שנה.. או לפחות להיות עם סיוטים! מיסכנה חחח

לירן 22

New member
לא נכון

כי ההבדל בצעקה משאר הסרטים ששם אין את אותו רוצח!!! וגם יש קטעים מפחידים (קצת) ואממ אני גם אוהב שסידני (הגיבורה) נלכמת ברוצח חח! לא כמו שאר הפוסטמות שרצות וצועקות כמו מפגרוות! נכון יש עוד כאלו שנלחמות אבל לא ראיתי אחת שנלחמת כמוה!!

חחח אבל הקטע הוא..

שהיא נלחמת כמו אחת הפוסטמות האלה.. חחחחח.. זה יותר קומדיה מאימה.. אין שם את הפחד הזה שאת מחכה לו! ואנשים! שכחתם לגמרי מגוטיקה! חחח.. הייתי אומרת שזה סרט חמוד.. לא יותר מדי.. ולא פחות מדי.. הוא מהסרטים האלה- שהאישה מסתכלת קדימה.. האידיוט מאחוריה.. היא מסתובבת ו.. בווווווו!!

לירן 22

New member
ממש לא

היא נלחמת בו! וממש לא כמו הפוסטמות! וזה לא יותר קומדיה נכון הוא משלב קומדיה אבל זה אימה..כי למשל סיוט ברחוב אלם לא הפחיד אותי!! אז אני לא יחשיב את זה בתור אימה?

מממ... ממש לא..

תחשיב את זה בתור מתח =) חח חות מזה.. אתה ממש לא חייב להסכים איתי.. אני לא מבקרת סרטים =) אני רק מביעה דעה אישית, מותר, לא?

לירן 22

New member
ברור שמותר..

פשוט שאתה אוהב סרט למשל זה לא נעים לשמוע שמשמיצים אותו!!?

למעלה