בקשה אגואיסטית

בקשה אגואיסטית

לנהל פורום זה לא רק לשקף את איך שאתה רואה דברים אלא בייחוד לשקף את רוח הדברים של הפורום כקבוצה אני מאוד אשמח (ורק במסרים, לא רוצה שרשרת ארוכה כאן...) לקבל כל פידבק על כל דבר החל מהודעת המנהל, דרך הטאגליינס, עבור בהצעות שיפור ותכנים למאמרים ולשאר מרכיבי עמוד הבית (שטרם נגעתי בו), כלה בבקשות לסקרים ועוד עוד דבר שחשוב לי הוא - אני ממש לא רוצה לכתוב לכל יולדת טרייה בפורום הריון אחרי תזכורת על קיום הפורום (בייחוד שיקח טיפהלה זמן עד שיופיע ברשימת הקהילות) - אז אני פוצח במבצע חבר מביא חבר דבר חשוב לא פחות - נא לעודד השתתפות אבות בפורום. מחכה למסרים, לא מבטיח שאוכל להענות לכולם אבל חשוב לי הפיד בק. ליאור

דווקא כן רוצה לענות כאן כי חשבתי

לכתוב בלאו הכי והקדמת אותי... אני מה זה נהנית מהפורום הזה שלנו. סוף כל סוף פורום הורים שאני ממש אוהבת את כל המשתתפים בו וממש נהנית להיות כאן לשתף ולהשתתף. עברנו כברת דרך כזו ארוכה ורובנו גם מכירים לא רע וזו הרגשה נפלאה להיות בין חברים. ממש טוב לי כאן
ולגבי סקרים וכאלה דברים מנהליים אם יהיה לי מה להגיד היה סמוך ובטוח שאכתוב לך בנוגע אליהם

בואו נסכם ככה

דברים טובים -> אלי ורק במסר. ביקורת והצעות -> רצוי במסרים אבל גם בפורום עצמו אם נראה חשוב שכולם יקראו

ואני דווקא חושבת אחרת...

אני חושבת שכן צריך לפתוח כאן שרשור של מה שביקשת. זה הרי כמו דיון. ולגבי ההנאה מהפורום: סופסוף מקום בו אני מכירה את כל המשתתפים (ואת רובם אפילו ויזואלית), וההכרות הזו גורמת לי להרגיש יותר בבית.

משעמם לי ../images/Emo8.gif אז אני ממשיכה את

השירשור של סיגל, למרות שביקשת לא לשרשר (תודה, הלוא אתה כמו הפולניות שמבקשות שיפסיקו להחמיא להן אבל בעצם רוצות עוד....
) אז כמו סיגל אני חושבת שהמעלה העיקרית של הפורום היא שרובנו מכירים זה את זה, אפילו אם לא וויזואלית אז בעיקר נפשית, כי כולנו בוגרי אותו פורום והולכים יחד הרבה זמן ומה שזה עושה שיש "מחויבות הדדית" לענות לכל אחת ואחד בפורום והודעות לא הולכות לאיבוד. אני משתדלת לענות לכולן, לצערי, הרבה פעמים באמצע גלישה או אפילו הודעה הדר מתעורר וקורא לי, או עמרי צריך את קו האינטרנט (כמו עכשיו....) ואז כמה הודעות מתפספסות, אבל בסה"כ, בימים בהם אני גולשת, (לא תמיד יוצא לי כל יום...) אני מנסה להגיב לכולן ושמחה באופן אישי על כל תגובה להודעתי, ממש כמו "בימים הטובים" של פוום הריון אחרי......

../images/Emo41.gif אני אסביר

נראה לי שההסבר הקודם לא היה מוצלח אז אני אסביר שנית מעבר לפולניות עדיין אני צריך עזרה פה האווירה הטובה זה יופי וזה לא בשליטתי אפילו אם ארצה יש בפורום המון שטחים לא בנוים עדיין מאמרים למשל אני מבקש רעיונות לאלו נושאים הייתם רוצים להתייחס שם גם הטגליינים - זה קיים והבחירה קשה. אז הפניות לנושאים שראויים להדגשה הבאת משתתפים נוספים - גם הורים טריים וגם בעלים. אשמח להתרחבות וכך הלאה זה הכל ליאור

ריטה1

New member
../images/Emo45.gifוכמו שכתבתי לך במסר

טוב לחזור הביתה. אתה שם לב שאנחנו כולנו מצפצפים על הבקשה שלך ומשרשרים כאן. בקשר להצעה לסקר, אולי ננסה משהו כמו, כמה זמן אחרי הלידה רציתם שוב ילד? והאם ניסיתם קודם טבעי, או ישר טיפולים? זה די מעניין אותי לדעת.

שינוי ראשון בעקבות בקשות ../images/Emo48.gif

שם הפורום ישונה ל "הורים לאחר טיפולים" ויתווסף לרשימת הפורומים תודה לנטע מנהלת הפורומים ליאור

ligo

New member
לעודד השתתפות אבות? אם הם ישתתפו

איך נוכל לרכל עליהם?

../images/Emo124.gif קיבלתי מסרים, אני מחכה לעוד

והמסרים באמת מכילים רעיונות לנושאים לא מעטים שמצדיקים מאמרים מצד אחד וניסיון מצטבר של כולנו מצד שני מה שהחלטתי לעשות כדי להיות יעילים וממוקדים הוא פשוט יש לי דף עם רשימת נושאים הרשימה תתעדכן כל פעם שתשלחו לי נושאים או שלהבדיל אראה נושא שמעסיק אותנו לאור שרשראות שנכתבות פעם בשבוע אציג את הנושא השבועי ואשמח אם כל אחד יצליח להביא מאמרים מהרשת בנושא וכמובן תגובות בשרשרת עם הניסיון האישי שנצבר נושאים לדוגמא - בטיחות (בית ורכב), תזונה (כמה, מתי לעבור לשלב הבא, אלרגניים שניתקלתם בהם), מעברים (גן לראשונה, בית-ספר לראשונה, מעבר דירה, מעבר לחו"ל), קניות (מתנות, ספרים, קלטות וידאו ומוסיקה) אז מיום ראשון הקרוב אתחיל בנושא הראשון יצליח - נתמיד בגישה לא יצליח - נשנה גישה ליאור

למעלה