בקשה.... איפה יש מועדון שחמט ב : בתלתאביב. אני מחפש בנרות!! מישהו יכול לעזור?? תודה מראש.
I inbararie New member 31/7/02 #1 בקשה.... איפה יש מועדון שחמט ב : בתלתאביב. אני מחפש בנרות!! מישהו יכול לעזור?? תודה מראש.
ח חלוק בית New member 31/7/02 #2 הנה יש באוניברסיטה אס"א ויש במרכז השח ברמת-אביב ובכלל במרכז שם תשאל ויכוונו אותך אתה יכול גם להשתתף בליגות שונות במרכז ואתה יכול לשחק נגדי על כוס קפה אני אשמח יש כאן מישהו שאני חייב לו פגישה על כוס קפה בבית קפה והוא יקבל אותה בקרוב
הנה יש באוניברסיטה אס"א ויש במרכז השח ברמת-אביב ובכלל במרכז שם תשאל ויכוונו אותך אתה יכול גם להשתתף בליגות שונות במרכז ואתה יכול לשחק נגדי על כוס קפה אני אשמח יש כאן מישהו שאני חייב לו פגישה על כוס קפה בבית קפה והוא יקבל אותה בקרוב
ח חלוק בית New member 31/7/02 #4 הנה עוד יש גם בבית הלוחם כנס כאן לקישור למטה לאתר של האיגוד יש אפשרות חיפוש של כל המועדונים על ידי הקשת שם העיר ויש גם פרטים על כל מועדון
הנה עוד יש גם בבית הלוחם כנס כאן לקישור למטה לאתר של האיגוד יש אפשרות חיפוש של כל המועדונים על ידי הקשת שם העיר ויש גם פרטים על כל מועדון