בקשה אנשיםם..כנסוו שניה...

ילדהה88

New member
בקשה אנשיםם..כנסוו שניה...

היום לפנות בוקר חזרנו ממסיבה של ידיד שלנו.. החזרתי חברה שהייתה שיכורה...ואני לא שתיתי.. היה לי באוטו מוסף כזה של חברת בגדים.. קיצר החברה לקחה את זה וזרקה את זה על מכונית של מישהו אחר-היא לא הייתה מודעת.. אני אמרתי לו שהיא שיכורה..אבל הבנאדם רדף אחרי ואח"כ צעק שהוא יגרום שישללו לי ת'רישיון.. הקטע הוא שאני נהגת זהירה..והיא לא הייתה מודעת למה שעשתה...באמת הצטערתי שזה קרה.. אבל מה עושים עכשיו? האוטו של אמא שלי...ואני נהגת חדשה...רק לפני חודש הסתיים לי המלווה.. ואני די פוחדת ממה שהולך לקרות... בקשה תעזרו...תודה!...

אהובה.א

New member
ראשית

אני שמחה שאת נהגת ולא חברתך. עברת עבירת תנועה? עשית משהו חריג פרט "לזריקת שבועון החוצה שהרגיזה את הנהג שלידך?" הנהג השני לא יכול לגרום לשלילת רשיונך על זה שהנוסעת שלידך היתה שיכורה. גם לא נראה לי שהוא יכול לגרום לכך שיקחו לך את הרשיון בגלל שהמלווה שלך היתה שיכורה. לא בטוחה מה החוק אומר לגבי זה. לא הייתי מתרגשת מזה בכלל.

ילדהה88

New member
לא אני לא עושה דברים חריגים

נוסעת במהירות המותרת...עירנית...והכל.. אבל הוא היה עצבני...ונסע אחריי...ובגלל שהוא אמר שהוא יגרום שישללו לי ת'רישיון..סביר להניח שהוא לקח גם ת'מספר...

אהובה.א

New member
אל תחששי

הוא סתם איזה בריון שרצה להפחידך. מה הוא כבר יכול לעשות לך? לא עברת שום עבירת תנועה. אם הוא עצבני שישתה מים ויירגע. יודעת כמה נהגים איימו עליי שיגרמו לי לשלילת רשיון? יודעת כמה נהגים שמן הסתם עקפתי אותם - הרגישו נחותים שנהגת עוקפת אותם? יודעת כמה נהגים אני פוגשת ביום אחד (ואני נוהגת 350-400 ק"מ מידי יום) שעוברים עבירות תנועה חמורות. את אלה אני פוגשת לאחר מספר דקות בצומת הבאה ונהנית לשאול אותם "מי נתן לך רשיון , תגיד לי?". הם נשארים בהלם מוחלט כי לא רגילים שאשה אומרת להם דבר כזה. יש נהגים שיש להם בעיה רצינית עם נשים שנוהגות טוב מהם. קשה להם להפנים את העובדה הזאת, מה לעשות. מצ'ואיסטים. אני במקומך , הייתי ישנה טוב מאוד בלילה ועם מצפון שקט ביותר.

אהובה - אני אחזק את דברייך:

אני למדתי לנהוג בארץ מולדתי, אנגליה (כן, בצד שמאל!) אני נוהג בארץ למעלה מ-35 שנים, וטרם השלמתי עם ההתנהגות הביזארית (שלא לומר "החולנית") של חלק גדול מהנהגים כאן (לא אטען שאין נהגים "משוגעים" בארצות אחרות...זה פשוט עניין של פרופרורציה ושל אווירה כללית ברחוב). אבל אני לא נותן לזה להשפיע על הבריאות שלי. אני, בתור אדם מבוגר, יודע שלא כדאי להתעצבן, להתרגז, או לאפשר למשהו לקלקל את השיקול. להיפך, בזמן נהיגה צריך להיות רגוע ועירני לנעשה מסביב, ואם מבחינים במצב מסוכן - דבר ראשון מאיטים או עוצרים. וחוץ מזה, הנושא של ROAD RAGE, שודדים וחוטפים למיניהם מוכר גם כאן וגם שם, ועל כן יצרני רכב ממליצים לנסוע תמיד בדלתות נעולות.

אהובה.א

New member
תאמין לי , דוד

שהנושא הוא בעוכרנו. נהגים מתנהגים בבריונות בגלל כל מיני סיבות. אני לא פסיכולוגית ולא מתיימרת להיות , אולם אם ננסה לנתח את העניין לעומק נגלה שדווקא אותם נהגים בריונים אומרים את המילה האחרונה בבית "כן, אשתי". ואם לא , אז הם מנסים להראות כוח שאין להם. הכל בגלל חוסר בטחון מוחלט. ונהגים כאלה אסור שיהיו על הכביש כי בכך הם מסכנים את כל הסובבים אותם.

ועוד אזכיר לך שמישהו כתב פה

כל מיני הצעות לחוקים חדשים שיתאימו לו בתור אדם האוהב לנהוג מהר על כבישים ציבוריים. הודיתי, נסחפתי ופלטתי שימצא מקום יותר טוב להוכיח שהוא גבר (ואני מצטער על כך). אבל זאת הבעיה בדיוק (גם אני לא פסיכולוג) - הרבה נהגים, גם בארצות אחרות, רואים בתת-מודע את הרכב כשלוחה של אבר המין שלהם. וזה עניין החינוך: הרכב נועד להביא אותך מא' לב', רצוי בשלמות. מי שזקוק לעניין הספורטיבי - רק במסלולים סגורים ופרטיים.

wil

New member
אין שום קשר בין נהיגה מהירה

לבריונות בכביש אין שום דבר ספורטיבי בלחתוך נהגים אחרים, לגנוב רמזור אדום, לעקוף פקק דרך נתיב פניה או שול, או כל עבירת בריונות-כביש אחרת.

wil

New member
זה סוג של חלמאות

זה הולך טוב יחד עם התעסקות בסלולרי, בתינוק, בעיתון, או בכל דבר אחר שאינו נהיגה. זה לא ממש בריונות אקטיבית, זה יותר passive-aggressive

כולכם צודקים בהחלט

נהיגה מהירה, כאשר תנאי הכביש מאפשרים זאת, אינה מהווה בעיה. הבעיה היא באי-התחשבות בזולת במקרים שהזכרתם, תוקפנות, פזיזות, וחוסר מחשבה בכל תחום. לצערנו, תוצאה של מעשה כזה בכביש עלולה ליפול עלינו מאוד מהר.

wil

New member
מחזק את אהובה - אל תחששי.

מה כבר הוא יכול לעשות? הוא יכול להתלונן במשטרה. במשטרה לא תמיד מתייחסים לתלונה של אזרח על נהג שעבר עבירה לכאורה. (השלכת פסולת מרכב נוסע - עבירה.) במקרה הספציפי הזה 99% שהמשטרה תצחק עליו אפילו אם הוא יתלונן - למשטרה אין מספיק משאבים להתייחס לתלונות של אזרחים על עבירות מסכנות חיים, אז על השטות הזו - לא סביר שיבזבזו זמן. גם במקרה הלא-סביר שהמשטרה תחליט להתייחס - יבקשו את תגובתך, את תגידי שהסעת נוסעת שיכורה, ובזה זה כנראה ייגמר. מקסימום שבמקסימום יתנו לה קנס כלשהו - גם כן לא סביר. בכל מקרה אין פה שום עבירה שגורמת לשלילת רשיון, והסיכוי שבכלל משהו יקרה הוא אפסי.

למעלה