בקשה (בנוגע לשירשורים)...

Emblem Wearer

New member
בקשה (בנוגע לשירשורים)...

בבקשה תנסו להימנע משירשורים עם יותר מ4-6 תגובות, זה פשוט כואב בעיניים וגם מקשה על המעקב. אם יש נושא ראוי מספיק, אין סיבה שלא יחזור על עצמו בשירשורים חדשים, אבל ממש קשה לעקוב אחרי שירשור שתופס עמוד שלם בפורום. תודה. נ.ב: זו היתה בקשה לא פקודה, אני לא האחראי על הפורום או משהו...

chatenoire

New member
וואו

רואים שלא ביקרת בהרבה פורומים אחרים באזור. יש כאלה שמעודדים פתיחת הודעות חדשות מתי שרוצים (בעיקר אלה שהתנועה בהם די רדומה), ויש כאלה שרודים במשתמשים לשרשר כמה שיותר (מאות תגובות להודעה). בכל מקרה, אם הבעיה היא כאבים בעיניים, יש אופציה נהדרת בפס מעל הפורום - "הסתר תגובות": לחץ עליה וכל התגובות שכרגע פרושות לרווחה יתכווצו לשורת כותרת תחת כל הודעה ראשית שמודיעה כמה תגובות יש להודעה הזו. אם הבעיה היא באמת לעקוב אחרי מה לעזאזל קורה כאן, אני איתך. שרשורים שמתחילים מנושא תמים ונחמד מתפרשים לכיוונים מופרעים ולא קשורים, וגוררים תגובות כגון "חחחח" או "
" שאם חושבים על זה קצת לפני שלוחצים על "שלח", הן די מיותרות. מצד שני, יש את הבעיה שעמוד פורום לא מכיל כל כך הרבה הודעות, ואם על כל 6 תגובות תפתח הודעה חדשה, הישנות יותר יעברו מהר מאוד לאזור הדמדומים, בעמודי הארכיון של הפורום. אז הרעיון הכללי, אני חושבת, הוא לעשות הכל במידה. אם יש משהו רלוונטי להוסיף לשרשור קיים, לכו על זה. אם זה סתם גיבוב אותיות שלא באמת תורם לדיון - באמת שעדיף לוותר. בשביל דברים כאלה יש את המסרים האישיים.

למעלה