בקשה בקשר לזירות

חהמן

New member
בקשה בקשר לזירות

מה אם אנחנו רוצים לבחור יותר מזירה אחרת? חשבנו על פתרון. לאפשר לרשום את התגית "זירת ה..." שתכניס את הרשומה לזירה המתאימה גם בלי לבחור את הזירה בתור המדור של אותה רשומה. זה אפשרי? זה הגיוני לעוד מישהו חוץ מאיתנו? אנשי חה!

suki da yo

New member
כן!

אני לא רוצה להשתמש במדורים של הבלוגיה, יש לי את המדורים המופרעים שלי... אבל הייתי שמחה להכניס מדי פעם רשומה לזירה, בלי לשייך אותה למדור שלא קשור לכלום אצלי בבלוג...

Bezalel P

New member
מדורים הם מדורים ותגיות הן תגיות

יכול להיות שאנחנו נשנה במקצת את רשימת המדורים המוגדרים מראש, אבל כרגע אני לא חושב שאפשרי או נכון לערב אותם עם התגיות.

חהמן

New member
חה!

אבל מה אם אנחנו רוצים יותר ממדור אחד? כלומר, אנחנו רוצים לשים את כל הרשומות שלנו במדור הומור, אבל מצד שני יש לנו את המדורים שלנו, ואנחנו לא רוצים לוותר גם עליהם. אנחנו הבנו את הרעיון של הזירות כדרך ל"סינון אמצע" שהוא לא רחב כמו הקטגוריות ולא מצומצם כמו התגיות. הרעיון הזה לא נפגע בהצעה שלנו. מה שאנחנו מציעים, זה לאפשר לאנשים להכניס באמצעות התגיות את הרשומה ליותר ממדור אחד. מה לעשות, יש רשומות שייכות ליותר ממדור אחד. אם מה שמדאיג אתכם זה שמישהו יכניס את הרשומות שלו לכל המדורים (זירות, איך שלא תקראו לזה) אפשר להגביל את זה למדור + X תגיות של זירות (שתיים נראה לנו מספיק) או אפילו במקרה שזה ממש מציק לכם, להגביל את זה ככה שרק מי שבוחר בתור מדור מדור שהוא לא זירה יוכל להשתמש בזה, כלומר כל רשומה תוכל להיכנס רק לזירה אחת, אבל עדיין אנשים יוכלו לשמור על המדורים העצמאיים שלהם. אנשי חה! נ.ב. בכל מקרה, תודה על התגובה והיחס.

Bezalel P

New member
השורה האחרונה בהודעה שלכם מעניינת

אני אבדוק אם זה אפשרי מבחינה טכנית.

חהמן

New member
חה!

אנחנו לא היינו ציניים. אנחנו הבנו שאם כותבים כאן משהו בצורה רצינית ועניינית, בלי להתלהם ולצעוק סתם, ובצורה מפורטת, זוכים לתגובה עניינית וליחס. אנחנו פשוט שמחים לראות שזה באמת ככה. ותודה. אנחנו לא יודעים לכמה בלוגרים זה רלוונטי, אבל לנו זה יעזור. (אנחנו גם לא נעלה שוב את הנושא. יקרה אז יקרה, לא יקרה אז לא יקרה.) אנשי חה!

עלמה7

New member
אולי אפשר להוריד אותם מחלון הבחירה

שנפתח בכל פעם שרוצים לשמור רשומה? הם מופיעים ברשימה ארוכה הרבה לפני המדורים שלי, ואני לא מעוניינת בהם, כך שכל פעם אני צריכה לגלול למטה.

sigalitbi

New member
הסתכלתי היום יותר בעיון

מה כוללות הזירות ולטעמי הן כלליות מדי. לדוגמא: ביקורות והמלצות, את כל הסוגים והמינים (כל המלצה שהיא או ביקורת שהיא מופיעה שם בכל נושא שבעולם), ואין אפשרות לעשות הפרדה ביניהם, אלא רק לחפש אחד לאחד בתוך הזירה. לדעתי צריך או להפריד את הזירה מהמדורים או לפתוח בתוך הזירה תתי מדורים שיאפשרו הגדרה מדוייקת יותר של החיפוש.

למעלה