בקשה דחוף..

L a v i a n

New member
בקשה דחוף..

אני מאוד מאוד רוצה כלב ואבא שלי לא מסכים. איך אני יוכל לשכנע אותו שיהיה לי ולאחיי כלב.. היה לנו כלב פקינז ליומים ומה זה רצינו להשאיר אותו אבל אבא שלי לא רצה אותו והחזרנו אותה ומה זה בכיתי.. תעזרו לי בקשה ועכשיו חופש אז אני יוכל לטפל בו כמה שיותר טוב..

השיטה שכמעט תמיד עובדת...

להתחנף! חחחחחחחחחח סתם תנסה לשכנע אותו בזה שתבטיח לו שתיקח על הכלב אחריות על כל דבר שהוא יעשה ותטפל בו.

L a v i a n

New member
לא יעזור..

ניסיתי את זה פעם וזה לא עזר את יכולה להציע עוד הצעה בקשה.. אני מאוד רוצה כלב..

LeeKo

New member
אם כרגע זה לא מתאים,אז לא לקחת

כלב זו עבודה לא קלה וגם הוצאות כספיות שמגיעות לאלפי שקלים בשנה, ולכן ברגע זה,רצוי לוותר על הרעיון, תגיד לאבא שלך שכשהוא יחליט שזה אפשרי שיגיד לך, לי זה לקח 15 שנה...

L a v i a n

New member
חבל!!!

ואם אני מאוד רוצה ויש לי עוד מעט יום הולדת בחופש.. ואני רוצה מאוד רק או מתנגד להביא כלב הביתה.. וגם החופש אין לי מה לעשות..

בנתיים לבקש לעזור באגודה למען כלבים

עד שאבא שלך מרשה לך כלב למה לא להיות עם כלבים כל היום, ועוד עם כלבים שיעריכו כל דקה שאתה איתם? צור קשר עם אחת האגודות שפועלות באזורך (צער בעלי חיים, SOS חיות, תנו לחיות לחיות, הרצליה אוהבת חיות, הכל לחי וכו'...) ובקש להתנדב. בכל עמותה יש עשרות כלבים שמקווים ליד מלטפת, לטיול, לקצת אהבה... תוכל גם להשתתף בימי אימוץ לבעלי החיים. שווה כל רגע ובראייה כוללת גם הרבה יותר עדיף מאשר לאמץ כלב אחד ויחיד. כשתגדל עוד קצת, וכשאבא ירשה, תוכל לאמץ כלב ולאמץ כבר אחרי שיש לך נסיון עם כלבים.

למעלה