בקשה דחופה מאוד לעזרה במידע על הוצל

nonole

New member
בקשה דחופה מאוד לעזרה במידע על הוצל

שלום רב לפני כמה שנים למדתי בבית ספר שהיה רשום כחברה בע"מ ופשט את הרגל. לאחר ששילמתי שכר לימוד של 24000 ש"ח לא קיבלתי כל תעודות או החזר כספי. כשנודע לי שביה"ס עומד להיסגר ביטלתי שני שקים אחרונים לפקודתו שסך שניהם היה כ 800 ש"ח סה"כ. לפני כמה חודשים קיבלתי צו עיקול מהוצל"פ שבו נאמר שכונס הנכסים מבקש לאלץ אותי לשלם סכום השקים שביטלתי בתוספת הפרשי ריביות והצמדות. כרגע הנני מובטלת מזה 4 חודשים ובמצב כלכלי שאינו מאפשר לי לשלם סכום זה. מכיוון שהנני ביתרת חובה בבנק נשלחה אליי השבוע התראה לפני מאסר שבה נאמר שאם לא אשלם את חובי אני צפויה להיאסר על פי חוק. מה עלי לעשות? האם עליי להגיש שטר התנגדות לכשלון תמורה או שמא מסמכים המעידים על מצבי הכלכלי או שמא כדאי לפנות ליעוץ משפטי? האם יש שירות משפטי ללא תשלום למובטלים? האם אכן יש באפשרות כונס הנכסים להפעיל נגשי את פקודת המאסר? אני זקוקה לתשובות בדחיפות!!! תודה אליה מגן [email protected]

הארכת מועד

על פי הפירוט בבקשתך חסרים לי פרטים האם מדובר בכונס הנכסים או מפרק. בכל מקרה פועלים נגדך בהליכי הוצאה לפועל מתקדמים דבר שאומר כי מסירת האזהרה בתיק ההוצאה לפועל בוצעה וחלף המועד בו תוכלי להגיש התנגדות במועד המקובל ( אלא אם תטעני כי לא קבלת את המסירה ) ולכן תוכלי להגיש בקשה להארכת מועד בה תפרטי את הטעם המיוחד לאיחור וכמובן תצייני שהסיכויים להתנגדותך הינם טובים ושמדובר בכשלון תמורה מלא מאחר ולא זכית לתעודה.

nonole

New member
אלדד תודה רבה על תשובתך המהירה

לא בדיוק הבנתי אם מה שעליי לעשות כרגע הוא לגשת בהקדם האפשרי להוצל"פ ולהגיש בקשה להארכת מועד ואם כן האם עליי לציין בה גם את מצבי הכלכלי ולצרף מסמכים מתאימים? שוב תודה אליה נ.ב לא ידוע לי בדיוק אם מדובר בכונס נכסים או במפרק - הזוכה בשטר הוא בנק מסד והוא מיוצג על ידי משרד עו"ד בשם גנות-סורין

קבל תיקון

ע"פי הפירוט הנוסף נראה שמדובר בזוכה ( בנק מסד ) שהינו צד שלישי והוא כפי הנראה נתן גם תמורה בעד השיקים לאותו בית ספר כך שהתנגדות במקרה זה לא תועיל לך . ולכן גם לא צריך להגיש בקשה להארכת מועד . כל שכעת עליך לעשות זה להגיע להסדר תשלומים בתיק ההוצל"פ ע"י בקשה לראש ההוצאה לפועל בצירוף המסמכים המתאימים המעידים על מצבך הכלכלי.

למעלה