בקשה דחופה!!! לאן צריך לשלוח את האס.אמ.אס בקשר להופעה,ומה לרשום שם???? בקשה עיזרו לי.תודה.
א אריק1966 New member 14/6/05 #1 בקשה דחופה!!! לאן צריך לשלוח את האס.אמ.אס בקשר להופעה,ומה לרשום שם???? בקשה עיזרו לי.תודה.
א אריק1966 New member 14/6/05 #3 תודה על העזרה המהירה האם לדעתך יש טעם לטוס לשם ולחכות לאיזה סיכוי?או סתם להקשיב רק להופעה?
צ ציףציף1000 New member 14/6/05 #4 החלטה שלכם... אני מחכה לשידור הישיר, בטלוויזיה או באינטרנט (וגם ברדיו יהיה, כמובן). וכן ל-DVD שבוא יבוא בהמשך.
החלטה שלכם... אני מחכה לשידור הישיר, בטלוויזיה או באינטרנט (וגם ברדיו יהיה, כמובן). וכן ל-DVD שבוא יבוא בהמשך.
מ מורנא007 New member 14/6/05 #5 אין צורך להקליט פעם שידרו בטלוויזיה החינוכית את המופע פינק פלויד בפומפאי הקלטתי אותו, ומסתבר שניתן לרכוש אותו ב- DVD. כנל לגבי המופע בברלין של החומה (עם ווטרז ללא פינק פלויד).
אין צורך להקליט פעם שידרו בטלוויזיה החינוכית את המופע פינק פלויד בפומפאי הקלטתי אותו, ומסתבר שניתן לרכוש אותו ב- DVD. כנל לגבי המופע בברלין של החומה (עם ווטרז ללא פינק פלויד).
M melancholy man New member 14/6/05 #7 ולטוס ללונדון כן?../images/Emo13.gif אם לא באחד הערוצים הישראלים אז באחד הערוצים הזרים בטח יהיה שידור לא להלחץ.
ולטוס ללונדון כן?../images/Emo13.gif אם לא באחד הערוצים הישראלים אז באחד הערוצים הזרים בטח יהיה שידור לא להלחץ.