בקשה די גדולה

DoggyStyle

New member
בקשה די גדולה

מה קורה? טוב..... רציתי שתישלחו לי את כל השמות של הדמויות שמשתתפות בתוכנית ואם יש אתר של כל הדמויות שמשתתפות אז תשלחו לי למישהו כאן יש איסיקיו? doggystyle - לא יודע איך לסיים

Hole In The Sky

New member
טוב: אלו מי שאני זכורת:

טימי קרטמן קני סטן קייל פיפ וונדי שף מר גריסון לא מצליחה לזכור עוד... אבל יש עוד הרבה!!

מאטריקס

New member
נו... המורה עם השקיות המתנפחות....

שכחת את טרנטס ופיליפ... ואת איק...

richter

New member
זה מי שאני זוכר

אריק קארטמן דיאן קרטמן סטן מארש שלי מארש רנדי מארש שרון מארש סבא של סטן (שכחתי איך קוראים לו) קייל ברוסלובסקי אייק ברוסלובסקי שילה ברוסלובסקי ג´ראלד ברוסלובסקי קני מקורמיק מיסיס מקורמיק (שם פרטי שלה לא נאמר באף פרק) סטוארט מקורמיק באטרס קרייג טוייק קלייד דמיאן פיפ ונדי טסטבורגר בייביי (החברה של וונדי) מר גאריסון מיס אלן (המורה המחליפה) מיס צ´ואוקס-און-דיק ישו סנטה קלאוס ויזיטור (החיז) ג´ימבו קרן נד ראש העיר אל ההומו הגדול (ביג גיי אל) אופיסר ברבריידי שף סטארווין מארווין פרופסור מפסטו העוזר המשובט של פרופסור מפסטו צ´יף רנינג ווטר (מי שהיה כביכול אבא של קארטמן) הכלב ההומו של סטן רוקי טארנס פיליפ ברברה סטרייסנד סידני פואטייה רוברט סמית´ מיס קראבפייס (או איך שאומרים את זה) התאום המשובט של סטן סקוט טנורמן השומרים של בית הקברות הכומר (שכחתי את שמו) הכלב של טרנס ופיליפ החתול של טרנס ופיליפ סאדאם חוסיין פלאפי החזירה של שרטמן הפיל של סטן קוף עם 2 ישבנים קוף עם 3 ישבנים קוף עם 4 ישבנים קוף עם 5 ישבנים קוף עם 6 ישבנים קוף עם 7 ישבנים קוף עם 8 ישבנים קוף עם 9 ישבנים איש הקרח שהיה קפוא שנתיים קאת´י לי סקאזלבאט טוקן טאוולי טימי ג´ימי לואיג´י דוג-שיט (מהפרק פרופסור כאוס) פיטר פנדה ארטימוס-קלייד פרוג סקס´ואל הרסמנט פנדה טוני דנצה (מפרק 301) הבן דוד של קארטמן אלווין אנקל סטינקי סבתא של קרטמן סבא של קרטמן צ´ארלי מנסון סקוט דיק (השנוא על ידי טרנס ופיליפ) יש עוד המון אבל אין לי יותר כוח לחשוב על עוד

למעלה