בקשה/ הצעה לשיפור

Your sweet87

New member
בקשה/ הצעה לשיפור

אני ממליצה לתת למנהלי הבלוג אפשרות לבחור בכינוי משני שתחתיו ינוהל הבלוגים מבלי להחליף שם ולהעביר את הפוסטים לבלוג חדש (שזה הרבה עבודה). אני אסכים אם יהיו הצעות לשינוי אבל שזה יהיה מקובל על כולם.

Bezalel P

New member
זה מאוד בעייתי מבחינה טכנית.

אני מודע לצורך הזה. אנחנו נבדוק אם ואיך ניתן להקל על לגולשים שמנהלים מספר בלוגים.

חהמן

New member
ולהפך?

יש מצב שעל הדרך תבדקו גם את האופציה להקל על בלוגים שמנוהלים על ידי יותר ממשתמש אחד? כלומר שני בלוגרים, בלוג אחד? אנשי חה!

חהמן

New member
מעולה!

תודה רבה! זה רעיון לקראת המפגשבלוגרים! להציג את השינויים המתוכננים במסך ניהול הבלוג! אמרת שאתם מתכננים משהו גדול יחסית בנושא, זה יכול להיות מקום מעולה לקבל אינפוטים של משתמשים! נגיד, אם נעשה את זה במשרדים של תפוז, (אגב, בארבע וחצי אחה"צ לא שלושת רבעי ריק אצלכם גם ככה?) תוכלו לקחת חדר ישיבות (רוב חדרי הישיבות יכולים להכיל לפחות עשרים אנשים), ולהציג חלק מהפיתוחים החדשים. לכו תדעו, בסוף זה אולי עוד יצא יעיל גם לכם! אנשי חה!

wranger

New member
עשרים אנשים?

אנחנו מצפים לכמות כזו, בערך? (שאני אדע איך להיערך מבחינת הביצים שלי)

goldy

New member
../images/Emo6.gif

ניגנתה על מיתר הצחוק שלי. בבקשה היכנס לשת"פ עים חהמן: כך הוא יהפוך ל
מן.

חהמן

New member
oh no you didn't...

לא הרמת כרגע להנחתה הכי צפויה בהיסטוריה, נכון? אנחנו נותנים לזה לעבור, אבל רק בגלל שאתה מכין עוגיות למפגש ואפילו לא מבקש על זה כסף... אין לנו מושג כמה אנשים יגיעו. כרגע אנחנו באזור השתיים עשרה בספירה שלנו, אבל זה יכול לקפוץ מהר מאוד ברגע שיהיה פרסום בתפוז מעבר לשני הפורומים האלה. בוא נגיד שלפי ההיענות כרגע, מעבר לעשרים אנשים זה יהיה בלתי צפוי לחלוטין, ויהפוך את המפגש להצלחה מסחררת. אנשי חה!

wranger

New member
כסף? היי, זה רעיון...

אני חושב שאני אגבה משהו כמו 18 ש"ח לעוגיה. נראה לי הוגן.
(סתם, המפגש הראשון בחינם. אם מישהו מהבלוגרים שישרדו את קלקול הקיבה יסכים להגיע למפגש נוסף, הוא יצטרך כבר לשלם ח"י שקלים לעוגיה! כן! מצאתי את ייעודי בחיים! אפיית עוגיות למפגשי בלוגרים!) |הולך להציע את הסטארט-אפ המטורף הזה לישראבלוג|

חהמן

New member
אם כבר אנחנו בנושא,

יש מצב שאנחנו משכנעים אותך להביא את העוגיות בגיגית? נגיד עם מדבקות של הריינג'ר הלבן עליה? אנשי חה!

wranger

New member
גיגית? מה הקשר לגיגית?

הגיגית, אם כבר. ומאיפה אני אשיג הגיגית עכשיו? היחידה שאני יודע על קיומה נמצאת בהוגוורטס. ואני לא זוכר איפה שמתי את מדבקות הריינג'ר הלבן שלי.
ואם כבר - אז יש מצב שאתם באים עם אורביט ואגננשה, רכובים על קסאם?

wranger

New member
יש בזה הגיון מסוים. אבל

הגיגית היא קערת אבן שמשמשת ככלי לאחסון מחשבות. גיגית היא קערת פלסטיק שמשמשת לכביסה או להשריית רגליים. כך שהייתי מעדיף להמשיך לחשוב על זה כשני דברים שונים.

למעלה