בקשה ושאלה

ELA00

New member
בקשה ושאלה

אני אם גרושה לילדים בני 10 ו6 ואני מעוניינת להכיר עוד הורים במצבי להגדלת החוג החברתי שלי ושל ילדיי המעונינים ישאירו טלפון. שאלה נוספת אולי תגידו איך מכירים בחורים .

ח.ג.

New member
לאלה

לאלה שלום אני מבין כי ברצונך להכיר גברים ולבדוק הקמת זוגיות חדשה? ניתן להכנס לאתר הכרויות קופידון בו יש כ-200 אלף חברים/ות.אני מאמין כי תמצאי משהוא שיתאים.

ELA00

New member
קופדיון

כוונתי היתה להכרויות לאו דווקא רך האינטרנט

מיכל לב

New member
זה יכול לקרות ...

בכל מקום בכל רגע ובכל זאת מצטרפת לח.ג בעניין קופידון. יש שם מאגר גדול מאד של אנשים, אפשרויות מגוונת ליצור קשר וכמובן גם לראות עם יש לך הכבוד, עוד לפני המפגש. אני בעצמי בדקתי את הנושא, פתחתי כרטיס ובתקופה של פחות מחודש צפו בכרטיס שלי לא פחות מ920 איש. מכובד לא? אז קדימה אין לך מה להפסיד. חשוב מאד לא להתבלבל מכל הפניות, דעי מה פחות או יותר את מחפשת תערכי חיפושים בהתאם ותפני למי שנראה לך. לדעתי זו הדרך היותר נכונה מאשר להגיב רק לאלו הפונים אליך. אז שיהיה בהצלחה, מחכה לעידכונים, מיכל

michalnew10

New member
שאלה ../images/Emo53.gif

הצטרפתי לקופידון לפני זמן מה. רוב הפונים אלי ציינו מס´ טלפון וציפו שאתקשר אליהם. לי אישית עדיף להכיר קודם את האדם, והעדפתי בשלב זה לא להתקשר ולא למסור מס´ טלפון, אלא להתכתב. חוץ מגבר אחד, כל השאר ניתקו מגע מרגע זה. מה דעתכם??? האם בכלל רצוי ליצור קשר טלפוני בשלב כה מוקדם?

2tomi

New member
קופידון ברשת

שלום מיכל ביצירת קשר מהסוג הזה הכלל החשוב ביותר שאת חייבת לשמור עליו היינו "אלמוניות" ושמרי עליה בחרדת קודש , כן צרי קשר טלפוני אך ללא פרטים אישיים ,דברי עם המועמדים שבחרת לך מהרשימה ודלי מהם פרטים שונים תוך הצלבת נתונים מתמדת ועמידה על המשמר כי איש לא יכול להבטיח לך שהפרטים הרשומים בכרטיסו של המועמד הכן נכונים,ולכן דברי איתם תחשפי אותם קודם ורק אחרי שתרגישי מספיק בטוחה עם שותפך לשיחה תחליטי עם רצונך להחשף בפניו , ואל לך לשכוח שלאפרכסת הטלפון יש המון ביטחון וכח. בהצלחה

איליין

New member
חברים חדשים

הי, יש עוד דרך להכיר בחורים וזה דרך ירון מאיר בירושלים. אין לי כרגע את המספר שלו אבל תתקשרי וישלחו לך טפסים הביתה וזה עובד את החבר שלי בשנה וחצי האחרונות פגשתי דרך ירון מאיר במקרה..אל תתייאשי

למעלה