בקשה חשובה

בקשה חשובה

אנא מכם רוקדים וכותבים. מעניין להכיר אתכם קצת יותר. מדוע לא לרשום מידע מלא על עצמך? אני מניח שלרובנו אין מה להסתיר. אפשר לבחור שם-עט לפורום אבל למה לא לציין את השם האמיתי בכרטיס האישי ולמה לא להוסיף פרטים בסיסיים. חבר´ה "צאו מהארון" אן לכם מה להתבייש.

בי

New member
נענית לאתגר...

שמי בוקי. הכינוי בא מפורום אחר שמשום מה לא הצלחתי מתישהו להיכנס תחת בוקי או ביבי, אז נכנסתי עם כינוי חדש ומקוצר. אני רוקדת כמעט 40 שנה, מילדות. עשיתי אולפן בחיפה בשנת 72. הדרכתי כמה שנים כשהייתי סטודנטית. בשנת 73 עברתי ללמוד ב"בר אילן", ומאז רקדתי באיזור המרכז, אצל משה תלם באוניברסיטת "בר אילן" ובאוניברסיטת תל אביב, אח"כ אצל מישאל, אצל מירה אשריאל, אצל גדי ביטון כשעוד היה קטן והרקיד בביכורי העיתים, ובשנים האחרונות בעיקר בהרקדות נוסטלגיה, אבל גם לפעמים באוניברסיטה או בבית דני. לפני כחצי שנה עברתי לחיפה, ושמחתי לגלות הרקדות יפות. במיוחד ההרקדה של ריקודים ישנים בקריית חיים ביום ג´, וגם הרקדות אחרות שמשלבות חדש עם ישן וגם לא כ"כ ישן.

א י י ב י

New member
אין מה להתבייש

שמי אייבי. רוקד מעל 30 שנה. התחלתי אצל בנצי צירם בטכניון בחיפה ובלהקת הסטודנטים בחיפה. המשכתי לפני 22 שנה במרכז הארץ: שלום עמר, אבי פרץ, גדי ביטון, יענקלה זיו, שרה אביב, עדנה קווה והיכן שמזדמן. נהנה לרקוד - ישן וגם חדש, מעגלים וזוגות. רוקד גם בלהקת 30+ (רמת השרון). בדרך כלל רוקד במרכז המעגל.

לי קוראים חוה.

התחלתי לרקוד לפני כ-30 שנה בחיפה ובקריות (שם גדלתי) אצל יענקלה לוי ובנצי תירם. לפני יותר מ-20 שנה עברתי לירושלים. כאן המשכתי לרקוד בעיקר בבית הנוער העברי אצל חיים צמח. ואז-נאלצתי להפסיק לרקוד למשך יותר מ-10 שנים. מדי פעם ניסתי לחזור לרקוד, אבל ראיתי שהכל השתנה ואני לא מכירה כבר שום דבר, אז התייאשתי וחזרתי הביתה. בשנה האחרונה חזרתי לרקוד ברצינות ובהתמדה - וזה אכן מצליח!!! להפתעתי גיליתי שהרבה מאד אנשים שגם נאלצו לפרוש מהריקודים מסיבה זו או אחרת במהלך השנים - חוזרים פתאום לרקוד דווקא עכשיו. כיום אני רוקדת בבית הנוער בירושלים אצל אבנר ובמיוחד אוהבת את הרקדות הנוסטלגיה (מישהו מתפלא למה???).

למי שלא הבין

הכוונה למלא את הכרטיס האישי שלכם בכמה שיותר פרטים. מאד נחמד מה שכתבתם על עצמכם כאן בפורום ואני מניח שלכום מענין לקרוא על אחרים, כך שאני מקווה שעוד משתתפים יכתבו על עצמם, אבל לא במקום מילוי של הכרטיס האישי. אז "בי" וה"רקדנית הירושלמית" אנא מלאו כרטיס אישי וגם האחרים. מ שמעוניין לראות פרטים אישיים (רזומה) על מדריכים ומרקידים יכול להכנס לאתר רוקדים ל"לוח המדריכים" שם, לאט לאט, אני אוסף את כל המדריכים המעוניינים להופיע שם. אני מקווה שבעתיד כולם יהיו שם.

למעלה