בקשה- כרטיס מסך 8MB ומעלה להרכבת מחשב לאחת מהמשפחות שבחסותינו.
B blue skies New member 3/11/04 #3 יש לי כרטיס מעין דבר מאורך מלבני ירוק עם כל מיני דברים עליו אין לי מושג מה זה ואם זה כרטיס מסך בכלל רק יודעת שיש לי את זה בחדר
יש לי כרטיס מעין דבר מאורך מלבני ירוק עם כל מיני דברים עליו אין לי מושג מה זה ואם זה כרטיס מסך בכלל רק יודעת שיש לי את זה בחדר
נ ניגונים New member 5/11/04 #4 ../images/Emo13.gif תסתכלי בצד שיש בו חלק מתכתי איזה מין מחברים יש שם ? אם יש מחבר שבתוכו יש 15 עיגולים קטנים, אז זה כרטיס מסך
../images/Emo13.gif תסתכלי בצד שיש בו חלק מתכתי איזה מין מחברים יש שם ? אם יש מחבר שבתוכו יש 15 עיגולים קטנים, אז זה כרטיס מסך
B blue skies New member 5/11/04 #6 אני רואה הודעה, קוראת מילים אבל זה עובר לידי ואני לא מבינה כלום אני תכף אבדוק אם הבנתי למה התכוונת ואני אודיע
אני רואה הודעה, קוראת מילים אבל זה עובר לידי ואני לא מבינה כלום אני תכף אבדוק אם הבנתי למה התכוונת ואני אודיע
B blue skies New member 6/11/04 #7 לא נראה לי ששזה זה יש ריבועים שחורים לכל האורך ולא עיגולים כמו שאמרת
N nypx New member 8/11/04 #10 היי בלו אמור להיות רשום שם משהו תסתכלי ותכתבי כאן מה שרשום לפי זה נוכל לדעת יש שם חלק שחור ארוך עם פינים מתכת ועליו רשום וגם על המתכת שמחברת אמור להיות רשום וגם מדבקה
היי בלו אמור להיות רשום שם משהו תסתכלי ותכתבי כאן מה שרשום לפי זה נוכל לדעת יש שם חלק שחור ארוך עם פינים מתכת ועליו רשום וגם על המתכת שמחברת אמור להיות רשום וגם מדבקה