בקשה לאיזון מרחוק- דחוףףףףףףףףףףף

בקשה לאיזון מרחוק- דחוףףףףףףףףףףף

היי, אני מתפגרת לי.. אנא שילחו ללי רייקי. חוסר בצ'אקרת הבסיס. מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: אנמיה, בעיות גינקולוגיות, בעיות לב. חוסר בצ'אקרת המין. מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: חוסר אנרגיה, עצירות. חוסר בצ'אקרת הסולר/מקלעת השמש. מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: קושי נשימה, קשיים בעיכול, דיכאון, התקפי עוויתות. חוסר בצ'אקרת הלב. מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: כאבי לב, קשיי נשימה, עייפות, נדודי שינה, כעס, מתח נפשי, שיגעון רדיפה. חוסר בצ'אקרת הגרון. מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: בעית בתיקשורת ובדיבור, חוסא אבחנה, שימוש בידע בצורה לא נכונה, בורות. בעיה בצ'אקרת העין השלישית (לא ברור לי אם זה מחסור או עודף) מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: בלבול, מבוכה, בעיות ראייה, חוסר בהירות. בעיה בצ'אקרת הכתר (לא ברור לי אם זה מחסור או עודף) מחלות הקשורות לצ'אקרה זו שיש לי: מצוקה, דאגה, היסטריה, חוסר איזון בין שני צידי המוח, כאבי ראש, דכאון. בקשות: איזון צ'אקרות, וריפוי/העלמת המחלות שיש לי+ מצבי הרוח השליליים. בבקשה, בבקשה, שילחו לי רייקי מרחוק- כי אף אחד מהצ'אקרות שלי לא מאוזנת. ותרפאו את המחלות הנ"ל ותעלימו את מצבי הרוח- כי זה פשוט סיוט!!! ואני מרגישה חרא. ---------------------- שמי: זוהר לוין. שם אימי: אילנה. ת"א. בבקשה שילחו לי רייקי מרחוק.

למעלה