שרשור הוא לא קניין פרטי של פותח השרשור, ואם מישהו מחליט לנצל"ש, אפילו אם זה לנושא אוף-טופיקי לחלוטין (וזה לא המקרה), זו זכותו, אז אנא ממך, שמור על לשונך ואל תטיף לאחרים בענייני נימוס.
אתם יודעים מה - יש לי הקלטה של אוטו קלמפרר .. ממש טוב - קצת שונה קטע הסיום מקלייבר ( מה שראיתי בטיוב עם תזמורת בווארית ) . עוד משהו- רציתי לשאול המלצות , אבל אפתח כבר שירשור ברהאמס חדש . לגבי הקטע הדיון עם השרשור - יאללה ... לא קרה שום דבר . סה"כ השיקול שלי היה אם לפתוח נושא חדש על שאלה קטנה ( בהחלט לא מנעתי מאף אחד לקבל תשובות או להמשיך לדון בנושא המקורי שגם הוא מאוד ספציפי ) . השאלה צריכה להיות אם לכל עניין קטן פותחים שרשור חדש אני חושב שלא .. אבל בשביל שלא יהיו מריבות לחינם , אין לי בעייה לפתוח אחד חדש . העניין הוא שת'רדים חדשים ( נושאים ) באים ע"ח אחרים , ועל ידי כך הם נדחקים לעמוד השני - שאחוז הצפייה בו הוא נמוך משמעותית . כך יוצא שבשביל כל שאלה קטנה יכול להיות שדוחקים נושא רלוונטי , אקטואלי ובעל יותר עניין והשתתפות פוטנציאלית מצד החברים והגולשים - אל העמודים האחוריים ובסופו של יום - לשיכחה . אז - למי שזה פגע ברגשותיו או לא הבין ... זה ההסבר , מעבר לעיסוק בקניין וחופש הפרט .
הקלטת הוידאו של קלייבר עם אותה תזמורת בווארית היא הקלטה שונה מזו שהמלצנו לך עליה. אנחנו המלצנו על ההקלטה משנות ה-80 עם הפילהרמונית של וינה, הקלטה שלטעמי האישי בכל אופן הרבה הרבה יותר טובה מהקלטת הוידאו שהוקלטה בערך 20 שנים אחרי.
יש לי שני ביצועים של הסימפוניה הראשונה של מהלר. אחת בניצוח Simon Rattle והשנייה בביצוע הסימפונית של וינה (בניצוח של Jascha Horenstein, כנראה). האם היתם ממליצים על אחד מאלו על פני האחר, אם אני רוצה להכיר את היצירה? אם כן, איזה?