בקשה לביצוע...

amitmis

New member
בקשה לביצוע...

שלום רב, אני מחפש ביצוע טוב לחלק השלישי של הקונצ'רטו לפסנתר של גריג (המדהים ביותר, יש לאמר). ביוטיוב לא היה. תודה רבה, עמית.

Petrus

New member
הערה קטנונית לכולם

בעברית משתמשים במילה פרק. המילה חלק מתייחסת לחלק מתוך פרק (מספר תיבות למשל).

wingi

New member
הביצוע ההכי טוב שאני מכיר הוא של Jorge Bolet

בניצוח Ricardo Chailly

amitmis

New member
Chailly מנצח מעולה!

ביצוע ענק שלו ושל וולודוס לרחמנינוב (ועוד). וגם ג'ורג' בולט נהדר. אחפש את הביצוע! תודה רבה.

ItsikH

Member
יש ביצוע בטיוב אמנם לא אהבתי, הוא תוקפני מדי לטעמי. גריג בטיוב

KaiserDino

New member
ביצוע סימפוניה רביעית של בראהמס

איזה מבצעים הייתם ממליצים ?

lvb

New member
הו, איזו יצירה...

ברונו וולטר או קרלוס קלייבר.

amitmis

New member
או.קיי, אמממ...

זהו לא שרשור "בקשת ביצועים", זו בקשה פרטית, כך שזה לא ממש מנומס לכתוב בקשה אחרת "עליה". אני כתוב, בפעם הבאה (או אפילו עכשיו) הודעה נפרדת. תודה.

Petrus

New member
עם כל הכבוד

שרשור הוא לא קניין פרטי של פותח השרשור, ואם מישהו מחליט לנצל"ש, אפילו אם זה לנושא אוף-טופיקי לחלוטין (וזה לא המקרה), זו זכותו, אז אנא ממך, שמור על לשונך ואל תטיף לאחרים בענייני נימוס.

מה שכן

אם בכל זאת ניכנס לדקויות הנטיקט - רצוי (מתוך אדיבות) לציין "נצל"ש" או
.

Petrus

New member
מצטרף להמלצה על קלייבר

וממליץ גם על קרל בֶּם (Böhm) עם הפילהמונית של וינה.

KaiserDino

New member
תודה רבה לעונים

אתם יודעים מה - יש לי הקלטה של אוטו קלמפרר .. ממש טוב - קצת שונה קטע הסיום מקלייבר ( מה שראיתי בטיוב עם תזמורת בווארית ) . עוד משהו- רציתי לשאול המלצות , אבל אפתח כבר שירשור ברהאמס חדש . לגבי הקטע הדיון עם השרשור - יאללה ... לא קרה שום דבר . סה"כ השיקול שלי היה אם לפתוח נושא חדש על שאלה קטנה ( בהחלט לא מנעתי מאף אחד לקבל תשובות או להמשיך לדון בנושא המקורי שגם הוא מאוד ספציפי ) . השאלה צריכה להיות אם לכל עניין קטן פותחים שרשור חדש אני חושב שלא .. אבל בשביל שלא יהיו מריבות לחינם , אין לי בעייה לפתוח אחד חדש . העניין הוא שת'רדים חדשים ( נושאים ) באים ע"ח אחרים , ועל ידי כך הם נדחקים לעמוד השני - שאחוז הצפייה בו הוא נמוך משמעותית . כך יוצא שבשביל כל שאלה קטנה יכול להיות שדוחקים נושא רלוונטי , אקטואלי ובעל יותר עניין והשתתפות פוטנציאלית מצד החברים והגולשים - אל העמודים האחוריים ובסופו של יום - לשיכחה . אז - למי שזה פגע ברגשותיו או לא הבין ... זה ההסבר , מעבר לעיסוק בקניין וחופש הפרט :) .

Petrus

New member
שים לב

הקלטת הוידאו של קלייבר עם אותה תזמורת בווארית היא הקלטה שונה מזו שהמלצנו לך עליה. אנחנו המלצנו על ההקלטה משנות ה-80 עם הפילהרמונית של וינה, הקלטה שלטעמי האישי בכל אופן הרבה הרבה יותר טובה מהקלטת הוידאו שהוקלטה בערך 20 שנים אחרי.

הקיזומ

New member
ניצלו"ש - בקשה להמלצה ../images/Emo26.gif

יש לי שני ביצועים של הסימפוניה הראשונה של מהלר. אחת בניצוח Simon Rattle והשנייה בביצוע הסימפונית של וינה (בניצוח של Jascha Horenstein, כנראה). האם היתם ממליצים על אחד מאלו על פני האחר, אם אני רוצה להכיר את היצירה? אם כן, איזה?

amitmis

New member
וואוו, איזה מצחיק אתה...

חד ונוקב. כל הכבוד. "הבאת לי אותה בהפוכה", מה שנקרא. ח"ח.

amitmis

New member
די, אתם מורידים לי את הבטחון העצמי...

"בכיין"... ממש עצוב לי עכשיו. פגעת בי קשות. Words Hurt, Man!!!
אני הולך לבכות עם עצמי עכשיו. ביי...

למעלה