בקשה לברית המדינות דה סטרונגסט

HuriCaN

New member
בקשה לברית המדינות דה סטרונגסט

אני רוצה להכנס לברית שלכם, כן מיצידי שיתקיפו אותי ויהרסו אותי... והמקום שלי זה 200 ומשהו... הייתי מקום 107 אבל הורידו אותי חזק ורציתי לדעת אם שאני אכנס אתם תגבו אותי... ואני אעזור להלחם במי שתוקף כי זה בשביל האתגר.... ולדעתי לא היו אמורים להיות אכפת להם שאתם מקובצים בברית אחת.... אז נכנסים!!

590V ISRAEL

New member
ברית 1THESTRONGEST

חברים יקרים ----------- כל מי ששלח בקשת הצטפרות לפורום ללא שם מדינה ומספר מדינה כמובן שלא יאושר ! בשביל שאני יוכל לאשר אתכם אני צריך לראות שאתם מופיעים בברית ובשביל זה אני צריך מספר מדינה. אני חוזר כולם מוזמנים ללא הבדלים בדירוג !!! אין שום הגבלות.

590V ISRAEL

New member
עדכון

הברית מונה כבר יותר מ- 120 שחקנים. הכל תודות ל- KUKUYA !!!! שבאמת עוזר לקדם את הברית. :) --------------------------------------- דרך אגב התקיפה מתקדמת ממש טוב. כל מי שתוקף נפגע פי 2 מאשר הנזק שעושה :) דרך אגב: אנחנו ברית גדולה וזה בעייתי לבחור מדינה . לאחר התקפה זו יש לנו רשימה מסודרת להתקפה. עוד הפעם תודה ל - KUKIA

meetAmeet

New member
שלחת מס' ושם מדינה?

בלי הפרטים האלה הוא לא מקבל אף אחד.

meetAmeet

New member
וי_ישראל מצרף כל אחד.

מנסיון, פנה אליו שוב או שלח לו הודעה פרטית עם כל הפרטים שלך.

4ErNi BuMeR

New member
הם לא מגנים אחד על השני

זאת סתם שמועה שהם מפיצים, עלילת דם אפילו.

meetAmeet

New member
העובדות מדברות בשם עצמם.

אל תדבר סתם, אני אישית שלחתי סיוע בסך מיליארד לאחד המשתמשים. וי_ישראל שלח מעל עשרה מיליארד למשתמשים שונים! אתה יודע שאנחנו לא עוזרים אחד לשני, אתה יודע שאני טרול (אתה יודע גם מה זה טרול) אבל את לא יודע מה זה לשרשר. אל תזרוק פה סתם "חרא לא מבוסס" (ביטוי שהחלטתי לאמץ במחר פורום נחמד)- אם אתה חושב שאלו שמועות תוכיח... נורא קל סתם לשקר. אף אחד לא מחזיק אף אחד בברית בכוח, אם אתה לא מקבל עזרה אחרי שלושה ימים אתה יכול לצאת בכוחות עצמך ואתה מסוגל אפילו לבקש מוי_ישראל להעיף אותך עוד לפני, ועובדה שמס' החברים רק הולך וגדל וכמעט אין אף פורשים מהברית.

meetAmeet

New member
חחחחחחחח אהבתי.

ואני לא בקטע של להעליב... זה היה אחד המצחיקים.

meetAmeet

New member
אני מבקש ממך לא לזרוק ההערות...

סתם בלי ביסוס או נימוק ואתה אומר פשוט "זה לא נכון"- אני מוכן להבטיח לך שחשבתי שזו בדיחה. אתה מוכן לטרוח ולומר לי מה לא נכון?

meetAmeet

New member
אתה סתם ממלא בספאם את הפורום...

אתה מוכן לומר לי מה בהודעה שלי לא נכון ולנמק למה או שנפסיק את הדיון הזה עכשיו?

למעלה