בקשה להבהרות

אסל

New member
בקשה להבהרות

אוקיי, אני מעוניין בכמה הסברים שיבהירו לי את הדברים בלי שיהיו ספויילרים: א. העונה השביעית כבר נגמרה בארה"ב? ב. האם הפרק האחרון של העונה השביעית היה גם הפרק האחרון בסדרה, או שצפויים עוד פרקים? ג. מתישהו היה כאן שרשור שעסק בשאלה מי יהיה המועמד החדש לסגן הנשיא- כאילו שכבר ידעתם לפני שידור הפרק בארה"ב שזה יהיה הפרק שבו ליאו ייאסף אל אבותיו, וייבחר מועמד חדש. אז- מתי הפרק הזה? זה הפרק הקרוב? (אם זה אמור לבוא לי בהפתעה ואני לא אמור לדעת- אל תענו, בבקשה) ד. עוד כמה פרקים בכלל נשארו עד סוף העונה/הסדרה? על העונים והעונות תבוא הברכה.

הבהרות חוזרות

א. כן ב. כן ד. בעונה יש 22 פרקים, אני לא יודעת בדיוק באיזה מספר עומדים בארץ אבל תעשה את החישוב. לגבי ג. -- מרגע שנפטר ג'ון ספסנר, היה ברור שיהיה צריך סגן נשיא חדש, ללא קשר למועד הפטירה המדויק כפי שיוחלט עליו בסדרה לגבי הדמות של ליאו. למיטב זכרוני, לפחות 5-6 מהפרקים טרם צולמו בעת מותו (דצמבר), ואני מניחה שהיה דיון לגבי הנושא שהתבסס על זה. בכל מה שקשור למיקום בסדר הפרקים - צפה ותהנה. הרי כולנו ידענו, כמוך, שזה יבוא מתישהו, רק לא ידענו איך או מתי. אבל אתה לא רוצה להיות מופתע ?

אסל

New member
לגבי ב'

שמת לב שענית ב"כן" על שאלת "או או"? בכל מקרה, תודה על התשובות, וכן- אני רוצה להיות מופתע.

סליחה, 0600 בבוקר

ב. - הפרק האחרון של העונה הוא הפרק האחרון של הסדרה. לא צפויים עוד פרקים. היו דיבורים על כך שהפרק האחרון יהיה 'סרט תיעודי' על ממשל בארטלט, בסופו של דבר הוא נגנז ובמקומו שודר פרק (סיום) "רגיל", כך שיש אפשרות שהסרט התיעודי יהיה חלק מהתוספות של ה-DVD, אבל בכל מקרה -- לא מדובר בפרק נוסף שלא שודר, אלא באופציה שאולי תבוצע ואולי לא.

למעלה