בקשה להכוונה, בבקשה

ברלה

New member
בקשה להכוונה, בבקשה

שלום עינת, מבקשת ייעוץ לגבי הכוונה מקצועית והכוונה בכלל. תחומי העיסוק שלי מגוונים ואני בעלת תארים בתחומים שונים (ביולוגיה, רפואה ומחשבים), אך כמו רבים גם אני נמצאת בצומת דרכים, בעיקר בגלל המיתון. שמי הפרטי: 3,2,1,4 שם נעוריי: 9,2,2,1 שם מנישואיי: 2,2,6,2 תאריך לידה: 5.2.68 ואולי כמה מילים על בני: שם פרטי: 5,2,6 תאריך לידה: 4.1.2001 תודה רבה לך

עינת

New member
ברלה ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

מייד צרכים להגיע אלי אורחים וכיוון שאני רוצה להתייחס בכובד ראש לתשובה (משום מה יש לי תחושה שיש פה בדיקה שלא תסתיים בזמן הרגיל שמוקדש לתשובה...)ולכן בינתיים רק כתבי לי באיזה שם משפחה את משתמשת ועד אז
שפע ו
עינת

ברלה

New member
תודה רבה לך עינת

אני משתמשת בשם משפחתי מנישואיי. מודה לך על הרצינות, וממתינה בקוצר רוח לתשובתך המלומדת. ובינתיים אמשיך לבקר כאן בפורום. שיהיה לך ערב נהדר.

עינת

New member
ברלה שבתי אלייך../images/Emo22.gif

(יו איזו חשובה עשיתי מעצמי באייקון,הכל בעקבות בקשתך לעזרתי המלומדה
) יום לידתך מעיד על כך שאת אדם מהיר בגופך ובנפשך ומאוד מאוד גמיש.יש לך כישורים נפלאים בהרבה תחומים וכלל איני מתפלאה על רב הגוניות בתארים... הבעיה איתך היא ששגרה היא מילה "גסה" עבורך.את שונאת להיות כבולה ומוגבלת. העיסוק שלך חייב להיות משולב בהרבה תנועה,מה שאין בתחום המחשבים והביולוגיה לפי מיטב ידיעתי(אולי אני טועה?). דוקא בתחום הרפואה אני רואה יותר אופציה לתנועה,כמה מקומות עבודה במקביל או אולי אפילו אשת מכירות בתחום(תרופות,מכשור רפואי וכד"). יחד עם זאת הייתי ממליצה לך בחום לחשוב על התחום האלטרנטיבי כיוון שיש בך הרבה כוחות ואם תשלבי את הידע שלך בתחום הרפואה הקונבנציאונלית יחד עם רפואה אלטרנטיבית ברור לי שתעשי חייל. לגבי בנך... נו באמת עזבי את המתוק בשקט,תני לו לגדול בשקט ולהיות האדם המיוחד שיגדל להיות.
שפע ו
עינת

למעלה