בקשה להמלצה על וטרינר באזור נתניה

galalon1231

New member
בקשה להמלצה על וטרינר באזור נתניה

היי.
אני גרה בנתניה, יש לי 3 חתולים, כולם צריכים לעבור חיסונים, תילוע, ואחד מהם גם כנראה יצטרך לעבור אנדוסקופיה (הוא כל יום מקיא, ולא גילו מה הבעיה עדיין).
מאחר וזה הולך לעלות לי הרבה כסף שאין לי, ומאחר וחשוב לי לגלות מה הבעיה עם החתול, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על וטרינר טוב וזול באזור נתניה. אני ניידת וגרה ליד בית יצחק, ככה שגם וטרינר באחד מהמושבים באזור זה סבבה.

תודה מראש!

BloodyRose

New member
אבן יהודה גם טוב?

אני אישית הולכת למרפאה הוטרינרית של ד"ר דני חסון באבן יהודה, ומאוד מרוצה מהם. לא יודעת להגיד איך הם מבחינת מחירים, כי אין לי למה להשוות, אבל מבחינת שירות וזמינות הם מאוד נוחים ונחמדים.

המלצות מחברים - בנתניה יש את מרפאת 'כלב ים', ובאביחיל (לדעתי יש לו גם מרפאה בנתניה) יש את ד"ר מיכה הראל. כאמור, אלו המלצות מחברים ולא ניסיתי בעצמי.

במשמר השרון יש גם מרפאה מאוד מומלצת של ד"ר איל נחמיאס. הם לא זולים, ואולי הם פחות מתאימים לטיפולים השוטפים, אך הבנתי שהם מאוד מקצועיים ויכול להיות שיהיה לך שווה לקחת את החתול ה"בעייתי" אליהם, ואת הטיפולים השוטפים להשאיר באמת למקומות פחות יקרים. (שוב, המלצה מחברה שהחתולה שלה עברה תאונה מאוד קשה, וכנגד כל הסיכויים הם הצליחו להחזיר אותה לתפקוד מלא. אך גם היא מסכימה שלטיפולים שוטפים הם יותר יקרים מאחרים)

dimitrygo

Active member
מנהל
בשרשור המלצות ישן מלפני 5 שנים כולם ממליצים על "כלב ים"

למעלה