בקשה להמלצה על מיילדת שהיא גם אחות

בקשה להמלצה על מיילדת שהיא גם אחות

טוב, אז הזמן רץ, ואני ממשיכה הלאה בשלבי תוכנית לידת הבית שלי (לעת עתה נמצא הבית ללדת בו.., כל הבדיקות תקינות והכל טוב ואומנם אני רק בשבוע 19 אבל אני אופטימית ומקווה לטוב גם בהמשך) אז כעת אני מעוניינת להתחיל לשוחח עם מיילדות ולבחור את המתאימה לנו. אודה לכן מאוד על המלצתכן על מיילדת בבית שהיא גם אחות מוסמכת או הייתה כזאת. לאזור הצפון.

כל מיילדות אמה"י הן אחיות מוסמכות

אני חושבת שרק בחו"ל יש ז'אנר של מיילדות שאינן אחיות - בארץ זו דרישת סף. קודם לומדים להיות אחות ואח"כ משלימים למיילדוּת. בכולופן בצפון (איפה בצפון ? זה גם חשוב כדי להמליץ) יש הרבה מיילדות - את מכירה את הרשימה של מיילדות הבית שנמצאת בקישורי הפורום ? אם זה צפון לייט, אז גם מיילדות מהמרכז מגיעות לכאן. אני אישית ילדתי עם ענת תל אורן וגרתי אז ברמת גן, בלידה הבאה ב"ה אלד איתה ועברתי מאז לפרדס חנה - זה בהחלט בסדר מבחינתה. סיפור הלידה שלי בקישורי הפורום אם בא לך לקרוא.

טלימה, אשמח לשמוע חוויות

האם אפשר לקרוא את סיפור הלידה שלך איפשהו? אני גם בשלב בחירת המיילדת, ומינדי היא באיזורי, אשמח לשמוע פרטים.

אשכר ש

New member
טלימה, אם לא אכפת לך לשתף

גם אני הייתי שמחה לקרוא קצת על מינדי. אני כמעט ולא מכירה אותה. בא לך לשאול אותה אם היא רוצה להשתתף אצלנו בפינת המיילדת?

תודה רבה למגיבות בדקתי בקישורים וגם

מינדי ב"רשימה" של המיילדות שאני מתכוונת להתקשר אליהן.

למעלה