בקשה להמלצה על מכשיר סלולרי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הגלקסי S5 שלי מתחיל לאותת על כוונות פרישה לגמלאות ואני מחפש מחליף ראוי.

הדרישות:
  • רמקול חזק.
  • NFC.
  • עמיד למים/אבק
  • שקע אוזניה סטנדרטי.
  • ניתן להקליט שיחות.
  • 6 גיגה RAM וצפונה.
  • זכרון פנימי לפחות 64 גיגה במידה ויש אפשרות להרחבה, במידה ולא אז לפחות 128 גיגה.
  • כל שאר התכונות בגדר בונוס.
אשמח להמלצות

לוייםLEVIM

Well-known member
הגלקסי S5 שלי מתחיל לאותת על כוונות פרישה לגמלאות ואני מחפש מחליף ראוי.

הדרישות:
  • רמקול חזק.
  • NFC.
  • עמיד למים/אבק
  • שקע אוזניה סטנדרטי.
  • ניתן להקליט שיחות.
  • 6 גיגה RAM וצפונה.
  • זכרון פנימי לפחות 64 גיגה במידה ויש אפשרות להרחבה, במידה ולא אז לפחות 128 גיגה.
  • כל שאר התכונות בגדר בונוס.
אשמח להמלצות

REALME 6:

רענון מסך 90 הרץ
אנדרואיד 10
רמקול חזק
שקע אוזניות
הקלטת שיחות
4 ג'יגה RAM
128 ג'יגה זיכרון + הרחבה
NFC
טעינה מהירה 30W
בערכת המכשיר מקבלים מגן מסך קייס מסיליקון מטען מהיר 30W מקוריים
מחיר 699 שקל

סקירה על המכשיר:

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
REALME 6:

רענון מסך 90 הרץ
אנדרואיד 10
רמקול חזק
שקע אוזניות
הקלטת שיחות
4 ג'יגה RAM
128 ג'יגה זיכרון + הרחבה
NFC
טעינה מהירה 30W
בערכת המכשיר מקבלים מגן מסך קייס מסיליקון מטען מהיר 30W מקוריים
מחיר 699 שקל

סקירה על המכשיר:
תודה.

הכל נראה מתאים רק שאין לו שום הגנה נגד מים דבר שדי חשוב לי.

לוייםLEVIM

Well-known member

em28

Well-known member
אם הדיל ברייקר שלך הוא הקלטת שיחות עליך לדעת שעד שגוגל לא תציע את הגרסה שלה להקלטת שיחות
כל פתרון (גם ברמת היצרנית) יהיה כזה שחי על זמן שאול.
משאמרנו את זה סמסונג ושיאומי מציעות מכשירים עם רומים שנכון ל-2020 יש בהם אפשרות הקלטה,
אבל צריך לבדוק בפועל לפני קניה על כל מכשיר אם אפשרות ההקלטה המובנית אכן מקליטה את שני הצדדים ללא רמקול.

לא כתבת תקציב, אז אני מניח שאתה לא מחפש מכשיר דגל.
אני אוהב את המשירים של oneplus ומחזיק מכשיר בן 3 שנים שעונה לכל דרישותך (OP6), רק שהוא מזמן לא מיוצר.

תעבור על הדוגמית הבאה, יכולה להתאים לך וכנראה אפשר להשיג במחיר נמוך יותר וכבונוס אתה מקבל את ה-5G ולא צריך להתחסן 😜

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם הדיל ברייקר שלך הוא הקלטת שיחות עליך לדעת שעד שגוגל לא תציע את הגרסה שלה להקלטת שיחות
משאמרנו את זה סמסונג ושיאומי מציעות מכשירים עם רומים שנכון ל-2020 יש בהם אפשרות הקלטה,
אבל צריך לבדוק בפועל לפני קניה על כל מכשיר אם אפשרות ההקלטה המובנית אכן מקליטה את שני הצדדים ללא רמקול.

אני אוהב את המשירים של oneplus ומחזיק מכשיר בן 3 שנים שעונה לכל דרישותך (OP6), רק שהוא מזמן לא מיוצר.

תעבור על הדוגמית הבאה, יכולה להתאים לך וכנראה אפשר להשיג במחיר נמוך יותר וכבונוס אתה מקבל את ה-5G ולא צריך להתחסן 😜
ראשית תודה על התשובה המהירה.

הקלטת שיחות אכן תנאי אבל מאידך אני לא מחפש מכשיר דגל שכן לא משתמש בו לגיימינג וגם לא לצפייה בסרטים אבל בהחלט לא מחפש את הכי זול.

לגבי ה5G מאוחר מדי, כבר התחסנתי :-D

JEK12345JEK

Well-known member

מה היית קונה?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בהמשך לשאלתי סרקתי את המצאי ברשת והגעתי למכשיר הזה - Xiaomi Poco X3 NFC שעונה לי כמעט על כל מה שרציתי.

איך אני יכול לבדוק אם הוא מסוגל להקליט שיחות והאם למישהו מהגולשים יש המלצה או דיס המלצה על המכשיר הזה ?

frankthe2

Active member
בהמשך לשאלתי סרקתי את המצאי ברשת והגעתי למכשיר הזה - Xiaomi Poco X3 NFC שעונה לי כמעט על כל מה שרציתי.

איך אני יכול לבדוק אם הוא מסוגל להקליט שיחות והאם למישהו מהגולשים יש המלצה או דיס המלצה על המכשיר הזה ?
הערה - המכשיר אינו מוגן ממים אלא מוגן מפגעי אבק - תקן ip53 = מכשיר לא מוגן מאבק, אבל יכול להיכנס פנימה אב לא להפריע לפעולת המכשיר. לצערך רק מכשירים יקרים מוגנים ממים. שאר המכשירים כמו ה realme - לא בטוח שהוא עמיד, הכוונה שלי היא למכשירים כגון סדרות ה s של סמסונג יש lv ולווט' לא מכיר מכשיריםם של שיאומי שמוגנים ממים

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הערה - המכשיר אינו מוגן ממים אלא מוגן מפגעי אבק - תקן ip53 = מכשיר לא מוגן מאבק, אבל יכול להיכנס פנימה אב לא להפריע לפעולת המכשיר. לצערך רק מכשירים יקרים מוגנים ממים. שאר המכשירים כמו ה realme - לא בטוח שהוא עמיד, הכוונה שלי היא למכשירים כגון סדרות ה s של סמסונג יש lv ולווט' לא מכיר מכשיריםם של שיאומי שמוגנים ממים
אכן המכשיר מוגן בתקן IP53 אבל לאחר שקראתי ברשת כמה בדיקות שנערכו לו המסקנה היא שהוא מה שנקרא מוגן התזה או בתרגום לצרכים שלי לא יפגע אם מדי פעם יגעו בו ביד שאינה יבשה לגמרי.

frankthe2

Active member
אכן המכשיר מוגן בתקן IP53 אבל לאחר שקראתי ברשת כמה בדיקות שנערכו לו המסקנה היא שהוא מה שנקרא מוגן התזה או בתרגום לצרכים שלי לא יפגע אם מדי פעם יגעו בו ביד שאינה יבשה לגמרי.
תשתדל לקנות מגן גוף ומגן מסך טובים שעוזרים באטימות ובהגנה מפני מים. מאחר ומכיר את הפעילות שלך כאן באתר - סומך שתצליח למצוא משהו הולם...

JEK12345JEK

Well-known member

זהירות !!!

אין אפשרות הקלטת שיחות בX3 NFC
ברום הגלובלי שאיתו מגיע המכשיר

אם רוצים הקלטת שיחות במכשיר
צריך לצרוב לו רום שונה ואחר
ראה כאן:

נערך לאחרונה ב:

ctzn99

Member
אכן תומך בהקלטת שיחות מובנית. גילוי נאות: אני מריץ את הרום של XIAOMI.EU. לא בטוח שזה קיים ברום הגלובלי.
מצלמה מעולה. מכשיר נהדר תמורת פחות מ- 900 ש''ח (מודל 6/128, קנייה בסין).
לא בדקתי עמידות למים, לא נוהג להיכנס איתו לשירותים

למעלה