בקשה להמלצה על ספר

חן123

New member
בקשה להמלצה על ספר

שלום לכולם. זה הביקור הראשון שלי בפורום, האמת, אני די מתה מפחד, אני באמצע שמיני, ורציתי לשאול האם יש ספר מומלץ להורים לתינוקות? תודה מראש

דיאנה1

New member
"התינוק והילד" של פנלופה ליץ´

אם אין לך בעיה עם קריאת אנגלית תזמיני מחו"ל את המהדורה החדשה. המהדורה המתורגמת לעברית מאד ישנה אבל עדיין היא מעולה לדעתי. עוד ספר שהמליצו לי עליו בחום אבל לא יצא לי לקרוא, המיועד גם הוא לקוראי האנגלית כי לא תרגמו אותו, הוא The baby book של ד"ר סירס. תוכלי להתרשם ממנו באתר שלו: http://www.askdrsears.com/default.asp בהצלחה ולידה קלה!

עוד ספר

הספר הזה מצויין לי יש עוד ספר שנקרא המדריל השלם לטיפול בתינוק.... עטיפה כחולה. שני הספרים מאד דומים, הרבה פעמים אני משווה בינהם. אבל הספר הכחול ערוך בצורה מסודרת יותר ויותר ברורה. נראה לי שהוא יותר שווה. ממליצה לקפוץ לחנות ספרים ולעיין. לידה קלה מיטל

zimes

New member
לי יש את שניהם, וכך בסוף אני מחליטה

השימוש העיקרי שלנו בספרים הוא בחלק של המחלות. אז אולי עדיף לקנות את "האנציקלופדיה לבריאות המשפחה" (היה קיים בילדותי, אולי גם עכשיו) - לכסיקון מקיף של כל המחלות.

מיכל153

New member
ישנו ספר לגבי התפתחות מוטורית

"המדריך השלם לטיפול בתינוק ובילד" - ד"ר סטיבן פ´ שלוב עורך מהדורה עברית יהודה דנון מהלידה עד גיל 5. הוא מצויין ביי מיכל153

מיכל153

New member
התבלבלתי זה לא זה עם התפתחות

מוטורית. אבל גם זה מומלץ !! התפתחות מוטורית זה "ללמוד מהצעד הראשון". ביי מיכל153

iris & ben

New member
לדעתי שווה לקנות את שניהם...

בספר הכחול יש יותר הסברים רפואים ואילו בשל פנלופה-יש יותר הסברים על ההתנהגות

ועוד ספר מוצלח

פחות על "כללי התנהגות" עם הילד וטיפול בו (לכך פנלופי ליץ´ מתאימה מאוד), ויותר על ההתפתחות הפיזית וכיצד לעודד אותה בגילאים השונים - "ללמוד מהצעד הראשון". יופי של ספר.

חן123

New member
תודה רבה לכולן על התגובות

דרך אגב, איך הספר של ד"ר מרים סטאופרד (או משהוא כזה)

למעלה