בקשה להמלצה על סרט ליום השואה

diklonet

New member
בקשה להמלצה על סרט ליום השואה

שלום לכולם, אני מחפשת סרט שיראה מעט את השואה, את מה שהיה שם. הסרט מיועד לילדים בגילאי 6-13 שלא ראו סרט כזה מעולם ולכן אני מחפשת סרט עדין יחסית (אבל לא "רשימת שינדלר" ודומיו, מעוניינת באחד שיתאר את השואה ולא את חסידי אומות העולם) בנוסף, מדובר ילדים מאוד דתיים כך שלא אוכל להראות להם סרט עם נשיקות צרפתיות או נגיעות ארוטיות או כל מיני עניינים דומים שבינו לבינה. סרט עלילתי ולא תיעודי. אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על סרט שיכול להתאים. תודה
דיקלה

דקלה

ילדים בני 6 הם מאד צעירים, ואם הם מאד דתיים יכול להיות שהם לא ראו סרטים בכלל, זה קצת קשה שהסרט הראשון שהם יראו יעסוק בשואה. בכל אופן המלצתי פה בפורום על ערוץ "לוגי", שמעלה ביום השואה סרטי מקור בעברית, בלי תמונות זוועה, סרטים מרתקים ואישיים, אני לא יודעת איך תוכלי להשיג את הסרטים שהיו בשנה שעברה, אבל אם את יכולה להקליט השנה, זה מאד מתאים. אנחנו דתיים, והבת שלי בת 10 צפתה בתוכניות כבר בשנה שעברה ולא פחדה ולא נרתעה.

diklonet

New member
היי שוב

הם באמת ראו מעט מאוד סרטים כשכול אחד מהסרטים שראו נטול אלימות כמעט לחלוטין ונטול לחלוטין מסצנות מיניות (אפילו קלות). הענין הוא שחשוב לי (ולאחותי, אמא שלהם) שהם יבינו יותר על השואה, מעבר לסיפורים כי זה פחות מועבר, פחות מבהיר את העוצמה. סיפורים הם דוקא כן שמעו. בעיקר חשוב לילדים הגדולים יותר, הגילאים הם 6, 8.5, 10 ו- 13. אפשר לא להקרין לקטן (בן ה- 6) את הסרט ואפשר להראות לשני הגדולים סרט נוסף בנפרד. אין לנו כבלים ולכן סרטים שמוקרנים שם לא נגישים לנו במיוחד לכן אני רוצה להוציא מספריית וידאו ומוגבלת לסרטים שנמצאים שם להשכרה. תודה לך, דיקלה

למעלה