בקשה להמלצה

Strike-A

New member
בקשה להמלצה

שלום, ברצוני לקנות נגן חדש. ממשק גרפי - זה נחמד אך זה רחוק מלהיות הדבר העיקרי. גודל - 8 ג'יגה לפחות. איכות שמע - מאוד חשוב. יכולת להצגת תמונות, וידיאו ושאר פונקציות - לחלוטין אינו חשוב. מחיר - כמובן שאשמח לחסוך כמה שיותר, אבל עד 700 ש"ח זה משהו שאהיה מוכן לספוג. עוד דברים - חשוב שזמן התגובה שלו יהיה מהיר. קרי, אם הוא כבוי, איני מעוניין לחכות רבע שעה עד שידלק, המהירות במעבר בין שיר לשיר גם כן חשובה. ראיתי שאתם מפרסמים בעיקר את הסאנסה קליפ, את הסאנסה פיוז ואת אי אודיו 7. האי אודיו 7 הוא היקר מבין השלושה, האם הוא טוב יותר? אני יודע שאתם לא אוהבים להשוות בין האייפוד לבין הנגנים האחרים, אבל בכל זאת, האם הוא שווה את התמורה? בעיקר - האם הממשק שלו מהיר יותר והאם איכות הסאונד שלו טובה יותר ביחס לסאנסה או ביחס לאי אודיו? תודה מראש.

isrmnhr

New member
מבחינת זמן תגובה בהדלקה

אני יכול להעיד על האייפוד ועל IAUDIO D2: אייפוד: בהדלקה הוא נדלק ישירות עם הלחיצה, ובדיוק באותו מקום שבו היית כשכיבית אותו. אם כיבית באמצע שיר - אז הוא נדלק ישירות עם השיר ובדיוק בשניה שהיית בשיר (ממש כמו PAUSE). הוא זוכר את רשימת ההשמעה שהיית בה (אם זה אלבום מסויים, ג'אנר מסויים וכו), וממשיך משם. בעצם הוא לא ממש מכבה את עצמו אלא פשוט עושה SLEEP. IAUDIO D2: נדלק קודם כל עם איזה אנימציה, ואז מגיע למסך הראשי. כלומר אם כיבית אותו באמצע שיר ומדליק מחדש - אתה צריך לחכות שהאנימציה תסתיים, ללחוץ על אייקון של מוזיקה וללחוץ PLAY. השיר האחרון שנוגן יופיע אבל הוא יתחיל ממהתחלה ולא מהרגע שהפסקת. (אני לא מצאתי דרך לעקוף את כל התהליך המתיש הזה ב-D2 - אם מישהו יוכל לתקן אותי - אשמח לשמוע) באייפוד הרבה פעמים אני פשוט מכבה אותו במקום ללחוץ PAUSE, אפילו אם אני יודע שעוד דקה או שתיים אמשיך להאזין למוזיקה - פשוט כי זמן התגובה בין כיבוי ל-PAUSE הוא כמעט זהה.

יאיר B

New member
זה בגלל שהאיפוד לא כבה מעולם. הוא נמצא

כל הזמן במצב שינה (למעשה האיפוד לא כבה מהרגע שיצא מהמפעל). לכן זמן ההפעלה שלו מהיר מאוד (באיאודיו S9 העתיקו את הרעיון והוא גם ניתן להכנסה למצב שינה, ה-S9 לא משווק בישראל כרגע).

isrmnhr

New member
האמת שאני לא מבין מה ההבדל

בין כיבוי למצב שינה. הרי בכל נגן יש צריכת מתח מאוד נמוכה גם כשהוא כבוי - אז מה בעצם ההבדל ? בכל מקרה - אני מקווה שתסכים איתי שזו תכונה ממש מגניבה ומאוד נוחה לשימוש.

or121210

New member
איפושהו בהגדרות של ה-D2 (אולי בטיימר)

יש מצב" שחזור בהפעלה" ושם תוכל לשנות זאת

יאיר B

New member
אנחנו לא "מפרסמים" שום דבר.

פירסומת זה דבר שעושים תמורת תשלום. אף אחד פה לא מקבל כסף על הזכרת שמות מסויימים (אני מקווה). הקליפ וה-I7 הם נגנים מצוינים ולכן ממליצים עליהם. ה-I7 הוא בליגה אחרת לגמרי מאשר הסנסות ולכן הוא גם יקר יותר. לגבי זמן הפעלה - בסנסות הוא לוקח כמה שניות (בונה DB). באיאודיו יש אנימציה קטנה ואז נכנסים לממשק - גם עניין של שנייה שתיים. לגבי איכות השמע - ב-ABI היללו אותה (קיבל מקום ראשון ב-2008). החיסרונות שלו הם זמן סוללה קצר (15 שעות בערך), סידור בתגיות בלבד (אין תיקיות), מסך לא נוח לצפייה בשמש חזקה. ל-I7 יש זמן סוללה של 50 שעות בפועל (60 מוצהר) וסידור לפי תגיות וגם תיקיות (החברה היחידה שנותנת אפשרות לתיקיות). הוא עובד עם מקשי מגע שלפעמים זה מעיק (עניין של טעם). יש לי את שניהם - אני מעדיף את ה-I7 ליום יום ואת הקליפ לחדר כושר (בגלל הקליפס והקוטן שלו). בשניהם לא צריך תוכנה להעברת שירים כמו באיפוד. לאיפוד יש יתרון הממשק שהוא הטוב ביותר מבין כל הנגנים. הוא מתעורר בשנייה בגלל שהוא לא כבה מעולם. את איכות הסאונד אני לא מכיר - אין לי איפוד.

Strike-A

New member
חבר'ה, תודה רבה לכולם

אם אפשר - מבחינת הממשק ומבחינת המהירות הפעלה - מה יותר מהיר ויותר נחמד בעיניכם? הסאסנה או האי אודיו?

שניהם די דומים מבחינת מערכת ההפעלה.

אבל אי אודיו לוקח אצלי בגלל התיקיות.

למעלה